Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

Saga28, kokia grazi gelyte. Labai simpatiska 4u.gif

Gal reiks ir man pamegint su karstais klijais g.gif Kazkaip prisiderinsiu, nes neturiu normalios vietos tiems darbams, o dar su tuo karstu pistoletu. Nu ziuresim, kada uzplauks ikvepimas.
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2013 01 21, 00:47)
Su kuo jus klijuojat?

Klijuoju su karštais klijais. Senukuose nupirkau pistoleta, kainavo 9,5 lt ir klijų lazdelių.
Aišku, iš pirmo karto graži gėlė nesigaus, reikia atmušti ranką. Galyte pradžioje klijuoti gelytės iš kokios nereikalingos medžiagos, kol išmoksyte.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Labas mergynos, man kaip ir Jums labai patiko Kanzashi, todel nusprendziau isbandyti. O dabar negaliu atsitraukt nuo darbu smile.gif .

http://public.fotki....um/l9-4-38.html
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darusik: 24 sausio 2013 - 16:03
user posted image

user posted image
Atsakyti
O koks grozis!!! Ir as mokysiuos.
Atsakyti
darusik labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif .
Daugiau mano darbu http://www.facebook....1...4348&type=3 smile.gif
Atsakyti
Iš drugelių serijos biggrin.gif
Segtukai
user posted image

Lankelis
user posted image
Atsakyti
Darusik, tobula wub.gif wub.gif

Mes su dukra sergam, tai vakar irgi prigaminom gėlyčių. Tiksliau - pabandėm. reikia Kaziuko mugei į mokyklą, į darželį, tai gal ir gerai, kad nevisai "žiūrisi", nes būtų gaila atiduot blush2.gif .Čia nerodysiu, nes šalia tokio grožio aukščiau mūsiškių visai nesimatys... blush2.gif
Atsakyti
Aciu, smagu, kad mano darbeliai Jums patiko smile.gif. Drasiau dekite savo darbelius, dalinsimes idejomis ir praktika. Mano pirmieji darbai irgi nebuvo tobuli smile.gif. Tiesiog reikia daug kantrybes ir didelio noro ir viskas bus gerai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(darusik @ 2013 01 27, 17:57)
Aciu, smagu, kad mano darbeliai Jums patiko smile.gif. Drasiau dekite savo darbelius, dalinsimes idejomis ir praktika. Mano pirmieji darbai irgi nebuvo tobuli smile.gif. Tiesiog reikia daug kantrybes ir didelio noro ir viskas bus gerai  4u.gif .

Tobulus padaro turbūt tik japonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 01 27, 16:49)
Tobulus padaro turbūt tik japonės  biggrin.gif

Cia tai tiesa smile.gif
Atsakyti