Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

lankelis doh.gif GROŽIS wub.gif
o kaip padaryti tokius žiedlapius smailius g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 01 08, 17:08)
lankelis  doh.gif  GROŽIS  wub.gif
o kaip padaryti tokius žiedlapius smailius  g.gif

Ačiū smile.gif
Yra šios temos pirmame puslapyje schemutė, kaip daryt smailius lapelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 01 06, 00:40)
Lankelis

Labai gražu!
Atsakyti
,,Pavasario žiedai"
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2013 01 11, 22:25)
,,Pavasario žiedai"

Labai mieli smile.gif
Atsakyti
,,Prie džinsiuku"
user posted image
Atsakyti
Labai patiko šis lankelis, atsiprasau už skolintą nuotrauką blush2.gif .
Gal kas turi nuorodą, kaip padaryti tokią rožę?
Iš anksto dėkoju 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2013 01 16, 01:07)
Gal kas turi nuorodą, kaip padaryti tokią rožę?

Pati paklausiau, pati ir atsakau tongue.gif
Radau labai gera nuoroda thumbup.gif
https://www.youtube....h?v=53sVo-K6peg
Atsakyti
Lilijav, labai grazu.
Pasakykit jus man, kaip jus padarot kas tokias dideles. Prie ko tvirtinat tuos apatinius ziedlapius?
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2013 01 16, 18:07)
Lilijav,
Pasakykit jus man, kaip jus padarot kas tokias dideles. Prie ko tvirtinat tuos apatinius ziedlapius?

Gėlę galvajuostei diametru apie 8 cm ,,prie džinsiuku" dariau taip:
Padariau trikampio labelius 10 vnt ir 10 vnt tarp ju plokščių trikampių iš 4 cm pločio juostos (galima ir iš 5 cm).
Paimu trikampį, sutepu šono apatinę dalį klijais ir priklijuoju šonu plokščią trikampį, suspaudžiu pincetu, ir taip toliau, kol suklijuoju visus iš eilės, prie juokio pagrindo dar neklijuoju. Kai suklijoju 20 vnt. lapeliu tada sujungiu rata, viduje gaunasi skylė, ja po truputi užklijuoju iš viršaus kitais trikampių sliuoksniais. Taip gaunasi 5 sliuoksnių gėlė. Po to iš apatinės pusies klijuoju pagrindą, kuris pasliepia apatinę dalį ir dar labiau sutvirtina gelytę.
Jeigu nesupratote, bandysiu nuotrauku ikelti.

O čia mano rožės , diametras visu 8 cm biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijav: 19 sausio 2013 - 22:59
Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas labai aisku. Ir sakyciau labai patogus budas, nes man labai patiko tas tikrasis, originalus Kanzashi gelyciu darymas, kai ziedlapius tik klijuoja, o ne susiuva ar dar kaip tvirtina. Bet velgi dilema, bandziau dvieju rusiu klijus, bet nei vieni gerai nesuklijuoja arba procesas labai ilgas. Su kuo jus klijuojat?
Rozytes - supernines wub.gif Labai labai grazu.
Atsakyti
Labai garžūs lankeliai su rožėmis

QUOTE(Pumma78 @ 2013 01 21, 00:47)
Aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Viskas labai aisku. Ir sakyciau labai patogus budas, nes man labai patiko tas tikrasis, originalus Kanzashi gelyciu darymas, kai ziedlapius tik klijuoja, o ne susiuva ar dar kaip tvirtina. Bet velgi dilema, bandziau dvieju rusiu klijus, bet nei vieni gerai nesuklijuoja arba procesas labai ilgas. Su kuo jus klijuojat?
Rozytes - supernines  wub.gif  Labai labai grazu.

Aš klijuoju su karštais klijais, bet kartais nepavyksta, nes jie labai greitai stingsta tai negerai uždėto lapelio neina pataisyti. Tai darau įvairiai, kartais klijuoju, o kartais veriu ant siūlo ir paskui klijuoju prie pagrindo.

Lininė segė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 20 sausio 2013 - 23:04