lankelis GROŽIS
o kaip padaryti tokius žiedlapius smailius
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 01 08, 17:08)
Ačiū
Yra šios temos pirmame puslapyje schemutė, kaip daryt smailius lapelius
QUOTE(Saga 28 @ 2013 01 06, 00:40)
Lankelis
Labai gražu!
,,Pavasario žiedai"
QUOTE(lilijav @ 2013 01 11, 22:25)
,,Pavasario žiedai"
Labai mieli
,,Prie džinsiuku"
Labai patiko šis lankelis, atsiprasau už skolintą nuotrauką .
Gal kas turi nuorodą, kaip padaryti tokią rožę?
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
QUOTE(lilijav @ 2013 01 16, 01:07)
Pati paklausiau, pati ir atsakau
Radau labai gera nuoroda
https://www.youtube....h?v=53sVo-K6peg
Lilijav, labai grazu.
Pasakykit jus man, kaip jus padarot kas tokias dideles. Prie ko tvirtinat tuos apatinius ziedlapius?
Pasakykit jus man, kaip jus padarot kas tokias dideles. Prie ko tvirtinat tuos apatinius ziedlapius?
QUOTE(Pumma78 @ 2013 01 16, 18:07)
Lilijav,
Gėlę galvajuostei diametru apie 8 cm ,,prie džinsiuku" dariau taip:
Padariau trikampio labelius 10 vnt ir 10 vnt tarp ju plokščių trikampių iš 4 cm pločio juostos (galima ir iš 5 cm).
Paimu trikampį, sutepu šono apatinę dalį klijais ir priklijuoju šonu plokščią trikampį, suspaudžiu pincetu, ir taip toliau, kol suklijuoju visus iš eilės, prie juokio pagrindo dar neklijuoju. Kai suklijoju 20 vnt. lapeliu tada sujungiu rata, viduje gaunasi skylė, ja po truputi užklijuoju iš viršaus kitais trikampių sliuoksniais. Taip gaunasi 5 sliuoksnių gėlė. Po to iš apatinės pusies klijuoju pagrindą, kuris pasliepia apatinę dalį ir dar labiau sutvirtina gelytę.
Jeigu nesupratote, bandysiu nuotrauku ikelti.
O čia mano rožės , diametras visu 8 cm
Aciu labai Viskas labai aisku. Ir sakyciau labai patogus budas, nes man labai patiko tas tikrasis, originalus Kanzashi gelyciu darymas, kai ziedlapius tik klijuoja, o ne susiuva ar dar kaip tvirtina. Bet velgi dilema, bandziau dvieju rusiu klijus, bet nei vieni gerai nesuklijuoja arba procesas labai ilgas. Su kuo jus klijuojat?
Rozytes - supernines Labai labai grazu.
Labai garžūs lankeliai su rožėmis
Aš klijuoju su karštais klijais, bet kartais nepavyksta, nes jie labai greitai stingsta tai negerai uždėto lapelio neina pataisyti. Tai darau įvairiai, kartais klijuoju, o kartais veriu ant siūlo ir paskui klijuoju prie pagrindo.
Lininė segė
QUOTE(Pumma78 @ 2013 01 21, 00:47)
Aciu labai Viskas labai aisku. Ir sakyciau labai patogus budas, nes man labai patiko tas tikrasis, originalus Kanzashi gelyciu darymas, kai ziedlapius tik klijuoja, o ne susiuva ar dar kaip tvirtina. Bet velgi dilema, bandziau dvieju rusiu klijus, bet nei vieni gerai nesuklijuoja arba procesas labai ilgas. Su kuo jus klijuojat?
Aš klijuoju su karštais klijais, bet kartais nepavyksta, nes jie labai greitai stingsta tai negerai uždėto lapelio neina pataisyti. Tai darau įvairiai, kartais klijuoju, o kartais veriu ant siūlo ir paskui klijuoju prie pagrindo.
Lininė segė