Sveikutes, o jus sakykit apdeginat krastus jei labai irstanti yra medziagele? Na as cia is atlasines pabandziau, tai man labai jau irt ji pradejo, tai as apdeginau ties ta vieta, kur adata na kai sulankstai ir paskui nukirpt reikia gabaliuka, kad netrukdytu sujungti juos ir ratuka ir as ten apdeginau juk nieko baisus juk o vat neapdeginau kai susikarpiau jas kvadrateliais, tai zodziu db lenda siuliukai, o jus apdegina? Na nznau ar supratote
nezinau ar buvo ideta, bet idedu kaip padaryti grazu lapeli
lapelis su viduje spirale
lapelis su viduje spirale
QUOTE(Pumma78 @ 2012 12 08, 22:33)
Mano kvietkiukai
Labai gražūs kvietkiukai
Sveiki,
gal kas noretu kooperotis ir atlasines juostas pirkti pigiau, perkant urmu 25 m kaina butu:
50 mm plocio po 1.08 lt
25 mm plocio po 0.44 lt
Vilniuje, Naujamestis
Siuo metu turiu dveju atspalviu rudos spalvos juostas viena 50 mm plocio sviesesne ir 25 mm plocio tamsesne , iki 10 metru galeciau pasikeisti i kitas spalvas pav. violetine, rozine, balta gali buti ir kitos spalvos
Kam bus idomu prasau i AZ
Aciu
gal kas noretu kooperotis ir atlasines juostas pirkti pigiau, perkant urmu 25 m kaina butu:
50 mm plocio po 1.08 lt
25 mm plocio po 0.44 lt
Vilniuje, Naujamestis
Siuo metu turiu dveju atspalviu rudos spalvos juostas viena 50 mm plocio sviesesne ir 25 mm plocio tamsesne , iki 10 metru galeciau pasikeisti i kitas spalvas pav. violetine, rozine, balta gali buti ir kitos spalvos
Kam bus idomu prasau i AZ
Aciu
Nuostabus gelynas !!
QUOTE(Mocamoca @ 2012 12 30, 12:46)
Kaip grazuu ir as noriu ismokt tokias daryt,tad imsiuos skaityt temeliu
Ačiū. Tikrai išmoksi, nėra sunku. Geriausia žiūrėt vaizdo pamokėles, ten labai aiškiai parodo, kaip ką daryt.
Aš kai "užsikrėčiau" nebegaliu sustot
Galvos juosta ir gumelės
Juosta ir segtukai
Galvos juosta
Papildyta:
QUOTE(lilijav @ 2012 12 30, 18:11)
Keleta pavyzdžių
Labai, labai gražu
Sveikutes, stai ir as pabandziau daryti gelytes, tiesa paprastutes
sitos paskutines dvi foto, tai pacios pirmosios kurias padariau. raudona tai siaip gelyte dar niekur nepanaudota, o juoda sege yra
sitos paskutines dvi foto, tai pacios pirmosios kurias padariau. raudona tai siaip gelyte dar niekur nepanaudota, o juoda sege yra
inusiuk15 labai mielos gėlytės
Inusiuk, tikrai grazus darbeliai
Saga28, labai labai grazu
Saga28, labai labai grazu