Jau tikrai Las. gelytes - labai labai
CiauCiau, aciu uz pagyras. lauksim ir tavo pasirodymo
eina sau kokios jus čia visos šaunuolės...super merginos ir aš užsimaniau kažką pabandyti
ačiu mergeles , manau kad kiekvienai aksarankei smagu skaityt tokius atsiliepimus apie savo kurinius
*Ciau ciau*, linkiu sekmingai sukurt grožį ir paskui mums parodyt
*Ciau ciau*, linkiu sekmingai sukurt grožį ir paskui mums parodyt
plaukų juosta mažylei
LAS. saunuole jus, o as kankinuosi su savo Kanzashi. Krikstynos jau uz nepilnu 3sav, o pas mane dar nei viena gelyte neuzbaigta uzsiverciau kitais darbais ir be to pradejau as daryti ta gelyte, bet jus man pasakykite - kaip jus itvirtinate i gelytes viduri kita gelyte? Iklijuojate ja? ar kaip? pvz kaip db paskutinej foto pas jus
Man tai irgi tas niekaip neaisku, kaip jus taip graziai viska sudedat "sluoksniais".
Esu padarius keleta mazu gelyciu. Klijavau ant plauku segtuku. Atrodo viskas gerai, bet norisi kazko didesnio, bet niekaip neatrandu gero budo, kaip viska sutvirtint: siuti, klijuoti ... Jei klijuoti, tai su kuo, nes pvz: pirkausi tekstilinius klijus, bet jie geriasi i medziaga ir letai dziusta, karstu kliju pistoleto dar niekaip neivaldau
Esu padarius keleta mazu gelyciu. Klijavau ant plauku segtuku. Atrodo viskas gerai, bet norisi kazko didesnio, bet niekaip neatrandu gero budo, kaip viska sutvirtint: siuti, klijuoti ... Jei klijuoti, tai su kuo, nes pvz: pirkausi tekstilinius klijus, bet jie geriasi i medziaga ir letai dziusta, karstu kliju pistoleto dar niekaip neivaldau
Ačiu, *Ciau ciau*, už mielus žodžius .
O štai trių sluoksnių gėlytė. Aš pradžioje žiedlapius susiūnu ir darau atskirus sluoksnius tokio dydžio kaip man reikia, o paskui juos suklijoju: 1) viršutinis sluoksnis su antruoju; 2) tada apatinį sluoksnį; 3) paskui tvirtinu į vidurį karoliuką arba kažką panašaus; 4) priklijoju prie pagrindo; 5) o tada jeigu reikės darau lapukus.
Tai mano technologija , kaip žinau reikia prie pagrindo tvirtinti jau pirmąjį sluoksnį ir t.t., bet pas manę viskas aukštyn kojomis - man taip lengviau
Linkiu sėkmingai užbaigti savo gėlites
O štai trių sluoksnių gėlytė. Aš pradžioje žiedlapius susiūnu ir darau atskirus sluoksnius tokio dydžio kaip man reikia, o paskui juos suklijoju: 1) viršutinis sluoksnis su antruoju; 2) tada apatinį sluoksnį; 3) paskui tvirtinu į vidurį karoliuką arba kažką panašaus; 4) priklijoju prie pagrindo; 5) o tada jeigu reikės darau lapukus.
Tai mano technologija , kaip žinau reikia prie pagrindo tvirtinti jau pirmąjį sluoksnį ir t.t., bet pas manę viskas aukštyn kojomis - man taip lengviau
Linkiu sėkmingai užbaigti savo gėlites
jo-vita7, šaunuolė