Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

Jau tikrai Las. gelytes - labai labai wub.gif
CiauCiau, aciu uz pagyras. lauksim ir tavo pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti
eina sau kokios jus čia visos šaunuolės...super merginos ir aš užsimaniau kažką pabandyti smile.gif
Atsakyti
ačiu mergeles 4u.gif , manau kad kiekvienai aksarankei smagu skaityt tokius atsiliepimus apie savo kurinius ax.gif
*Ciau ciau*, linkiu sekmingai sukurt grožį ir paskui mums parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakutinis darbelis:

user posted image
Atsakyti
user posted image

plaukų juosta mažylei smile.gif
Atsakyti
LAS. saunuole jus, o as kankinuosi su savo Kanzashi. Krikstynos jau uz nepilnu 3sav, o pas mane dar nei viena gelyte neuzbaigta blush2.gif doh.gif uzsiverciau kitais darbais ir be to pradejau as daryti ta gelyte, bet jus man pasakykite - kaip jus itvirtinate i gelytes viduri kita gelyte? Iklijuojate ja? ar kaip? pvz kaip db paskutinej foto pas jus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 20 birželio 2012 - 08:18
Man tai irgi tas niekaip neaisku, kaip jus taip graziai viska sudedat "sluoksniais".
Esu padarius keleta mazu gelyciu. Klijavau ant plauku segtuku. Atrodo viskas gerai, bet norisi kazko didesnio, bet niekaip neatrandu gero budo, kaip viska sutvirtint: siuti, klijuoti ... g.gif Jei klijuoti, tai su kuo, nes pvz: pirkausi tekstilinius klijus, bet jie geriasi i medziaga ir letai dziusta, karstu kliju pistoleto dar niekaip neivaldau unsure.gif
Atsakyti
Ačiu, *Ciau ciau*, už mielus žodžius 4u.gif .
O štai trių sluoksnių gėlytė. Aš pradžioje žiedlapius susiūnu ir darau atskirus sluoksnius tokio dydžio kaip man reikia, o paskui juos suklijoju: 1) viršutinis sluoksnis su antruoju; 2) tada apatinį sluoksnį; 3) paskui tvirtinu į vidurį karoliuką arba kažką panašaus; 4) priklijoju prie pagrindo; 5) o tada jeigu reikės darau lapukus.
Tai mano technologija wub.gif , kaip žinau reikia prie pagrindo tvirtinti jau pirmąjį sluoksnį ir t.t., bet pas manę viskas aukštyn kojomis biggrin.gif - man taip lengviau ax.gif
Linkiu sėkmingai užbaigti savo gėlites mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pirmasis bandymas. Nelabai vykusi foto.
user posted image
Atsakyti
Ziedlapiai dar ne visi lygiai iseina, bet labai patiko daryti gelytes.
user posted image
Atsakyti
jo-vita7, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti