Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

Ačiuuukas visiems biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Gegužes pabaigoje mano pirmajaj kanzaši technikoje padarytai sagutėi smile.gif sukaks vieneri metukai biggrin.gif O štai ir ta pati sagutė. ax.gif
user posted image
Dabar ji įeina į "Elegy" rinkinuką
user posted image
Atsakyti
Na sauniai cia su tom gelytem, koks grozis, nebuvau dar taip macius. Labai labai grazu:)
Atsakyti
Las., kad ir pirmoji, bet labai labai grazi 4u.gif
O as siandien nusipirkau satinines juosteles 50 mm plocio. Is tikruju labai sunku man su ja, bet labai jau knietejo ismeginti. ax.gif Sakyciau visai neblogai gavosi. Reiks kada parodyt savo bandymus. smile.gif
Atsakyti
Šaaakės, kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
Aišku, kad reik parodyt, Pumma78. O mes pagirsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kvietkiukai.
Kazkodel nesusidraugauju su apvaliais ziedlapiais.
user posted image
Atsakyti
Pumma78, ir pailgi labai gražūs, smile.gif Manau, nebūtina draugauti su kitokiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 14, 08:29)
Pumma78, ir pailgi labai gražūs,  smile.gif Manau, nebūtina draugauti su kitokiais biggrin.gif

4u.gif
Man ir dirbt su pailgais lengviau, gal kad gaunasi to ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
Pumma78, labai gražiai išejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Las. @ 2012 05 14, 20:57)
Pumma78, labai gražiai išejo  thumbup.gif

4u.gif Aciu.
Atsakyti
*Ciau ciau* atsiprašau, kad iš karto neparašiau atsakymo blush2.gif gėlės viduje aš naudojau sidabro spalvos dvi kepurėles tokio tipo
http://www.veriniams...le_GTKE0002.jpg
aš perku www.veriniams.lt e-parduotuvėje arba galima rasti rankdarbių parduvėse
Štai mano paskutinis rinkinukas:
user posted image
Atsakyti
Oho, Las kaip grazu, nepakartojama!!! Beje, aciu, kad atsakei kur perki kepureles mirksiukas.gif Puma ir jusu darbeliai nuostabus.
Nors pati sukuriau tema, bet matau esu cia didziausia tinginiuke blush2.gif Na ka gi, dabar kibsiu i darbus fitness4.gif nes arteja krikstaduktes krikstynos ir reikia prigaminti va tokiu gelyciu visoms damoms i plaukus (tokia mano mintis) ir ka nors mazajai princesei wub.gif
user posted image
Kolkas pasidariau pagrindines geles didziuosius lapukus, dabar lankstau trikampius tai paciai vidurinei gelytei, manau bus nelengva juos itvirtinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 16 gegužės 2012 - 15:14