Ačiuuukas visiems
Gegužes pabaigoje mano pirmajaj kanzaši technikoje padarytai sagutėi sukaks vieneri metukai O štai ir ta pati sagutė.
Dabar ji įeina į "Elegy" rinkinuką
Las., kad ir pirmoji, bet labai labai grazi
O as siandien nusipirkau satinines juosteles 50 mm plocio. Is tikruju labai sunku man su ja, bet labai jau knietejo ismeginti. Sakyciau visai neblogai gavosi. Reiks kada parodyt savo bandymus.
O as siandien nusipirkau satinines juosteles 50 mm plocio. Is tikruju labai sunku man su ja, bet labai jau knietejo ismeginti. Sakyciau visai neblogai gavosi. Reiks kada parodyt savo bandymus.
Aišku, kad reik parodyt, Pumma78. O mes pagirsim
Pumma78, ir pailgi labai gražūs, Manau, nebūtina draugauti su kitokiais
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 14, 08:29)
Pumma78, ir pailgi labai gražūs, Manau, nebūtina draugauti su kitokiais
Man ir dirbt su pailgais lengviau, gal kad gaunasi to ko noriu
Pumma78, labai gražiai išejo
*Ciau ciau* atsiprašau, kad iš karto neparašiau atsakymo gėlės viduje aš naudojau sidabro spalvos dvi kepurėles tokio tipo
http://www.veriniams...le_GTKE0002.jpg
aš perku www.veriniams.lt e-parduotuvėje arba galima rasti rankdarbių parduvėse
Štai mano paskutinis rinkinukas:
http://www.veriniams...le_GTKE0002.jpg
aš perku www.veriniams.lt e-parduotuvėje arba galima rasti rankdarbių parduvėse
Štai mano paskutinis rinkinukas:
Oho, Las kaip grazu, nepakartojama!!! Beje, aciu, kad atsakei kur perki kepureles Puma ir jusu darbeliai nuostabus.
Nors pati sukuriau tema, bet matau esu cia didziausia tinginiuke Na ka gi, dabar kibsiu i darbus nes arteja krikstaduktes krikstynos ir reikia prigaminti va tokiu gelyciu visoms damoms i plaukus (tokia mano mintis) ir ka nors mazajai princesei
Kolkas pasidariau pagrindines geles didziuosius lapukus, dabar lankstau trikampius tai paciai vidurinei gelytei, manau bus nelengva juos itvirtinti
Nors pati sukuriau tema, bet matau esu cia didziausia tinginiuke Na ka gi, dabar kibsiu i darbus nes arteja krikstaduktes krikstynos ir reikia prigaminti va tokiu gelyciu visoms damoms i plaukus (tokia mano mintis) ir ka nors mazajai princesei
Kolkas pasidariau pagrindines geles didziuosius lapukus, dabar lankstau trikampius tai paciai vidurinei gelytei, manau bus nelengva juos itvirtinti