Jus man dar paaiskinkit Kai darosi tokios gelytes, kaip atrodo ju "blogoji" puse, ar jos lankstymo metu, viskas uzsilanksto? Nes jei apsikerpa, tai ar neislenda siuliukai, neirsta? Labai jau rupi man isbandyti sita grozi, bet va kilo mintis, kaip padaryt graziai, kad uzdejus ant plauku segtuko ar lankelio, viskas atrodytu graziai.
As dar tik kelias gelytes padariau, bet is to kiek domejausi, galiu pasakyti-visiskai nepasislepia antroji puse, reikia kuo kruopsciau dirbti, jei dirbi su silku-krasteliai uzsidegina, bet daugiausiai is antros puses kirpta medziaga matosi. As pvz dabar dirbau su satinu,kad viskas butu lygiau ir kad neirtu, taip pat krastelius uzdeginau. Imesiu veliau foto kaip atrodo antroji puse.
Ciau ciau, man darbeliai grazus ir is "blogosios" puses. Tik manau, kad reikia pasistengt, kad jie taip tvarkingai atrodytu. Dar klausimukas, o su kuo apdeginat krastelius, nes atrodo tikrai gerai
Pumma78, cia ne mano darbeliai, cia is interneto, va nuoroda www.etsy.com/shop/PetalMix?page=2 Cia yra i ka paganyti akeles O krastelius apdeginu ir as, tiesiog su ziebtuveliu o kruopstumo reikia tikrai, kiekvienas medziagos gabaliukas turi buti iskirptas vienodai lygiai
Pumma78, cia ne mano darbeliai, cia is interneto, va nuoroda
www.etsy.com/shop/PetalMix?page=2
Cia yra i ka paganyti akeles
O krastelius apdeginu ir as, tiesiog su ziebtuveliu o kruopstumo reikia tikrai, kiekvienas medziagos gabaliukas turi buti iskirptas vienodai lygiai