Daug groziu parodyta
As apleidau situos darbelius, nors kartais taip uzniezti nagai
Saga28, sakykit, kaip pritvirtinat prie tokiu segtuku (ramuneles), nes as bandziau su karstais klijais, bet jie atlimpa Bandziau siurkstint, vistiek atsoksta, dar ant plasmasiniu tokiu sagyciu bandziau, bet beda didziausia, kad nuo pacios spilkutes atlimpa klijai.
QUOTE(Pumma78 @ 2013 08 03, 17:59)
Daug groziu parodyta
Saga28, sakykit, kaip pritvirtinat prie tokiu segtuku (ramuneles), nes as bandziau su karstais klijais, bet jie atlimpa Bandziau siurkstint, vistiek atsoksta, dar ant plasmasiniu tokiu sagyciu bandziau, bet beda didziausia, kad nuo pacios spilkutes atlimpa klijai.
Na keista, kad nesilaiko. Aš visada klijuoju karštais klijais... laikosi.
QUOTE(Saga 28 @ 2013 08 05, 10:19)
Na keista, kad nesilaiko. Aš visada klijuoju karštais klijais... laikosi.
Tikrai keista, nes man nesilaiko Teko daryt dovanai ir buvo baisiai nemalonu, kai mergaite segesi ir atlipo kvietkelis. Tai paskui namuose isbandziau - uzklijavau, o po kiek laiko pajudinus gelyte, ji atlipdavo nuo spilkutes su visais klijais. Ir dabar nebedrystu nieko daryt, nes neisgalvoju kaip dar pritvirtint.
QUOTE(Pumma78 @ 2013 08 05, 12:57)
Tikrai keista, nes man nesilaiko Teko daryt dovanai ir buvo baisiai nemalonu, kai mergaite segesi ir atlipo kvietkelis. Tai paskui namuose isbandziau - uzklijavau, o po kiek laiko pajudinus gelyte, ji atlipdavo nuo spilkutes su visais klijais. Ir dabar nebedrystu nieko daryt, nes neisgalvoju kaip dar pritvirtint.
Aš iškerpu iš plono veltinio apskritimą, įkerpu per vidurį ir užmaunu ant segtuko taip, kad veltinio apskritimo didžioji dalis būtų po segtuku. O tada jau klijuoju. Iš šono žiūrint, gautųsi veltinis-segtukas-gėlė. Dalis gėlės prisiklijuoja prie segtuko, o dalis prie veltinio. Ir tada jau labai gerai laiko (tik nesu tikra, ar aiškiai paaiškinau )
Atrodo supratau
Aciu, bandysim kazka tokio.
Aciu, bandysim kazka tokio.
sveikos mergikes,norejau pasiklausti kaunieciu,kur perkate galvajuostes?ar pacios darot,nes turi but juk tampomos,o nieko tokio neuztikau kad butu nerinuku pagrinku ar kokios kiaurarastes,
QUOTE(GALUZE @ 2013 09 03, 22:51)
sveikos mergikes,norejau pasiklausti kaunieciu,kur perkate galvajuostes?ar pacios darot,nes turi but juk tampomos,o nieko tokio neuztikau kad butu nerinuku pagrinku ar kokios kiaurarastes,
Aš tai perku Redos siulu parduotuvytejk, arba kur prie Vilko gamyklos yra.
QUOTE(Saga 28 @ 2013 08 01, 15:00)
Nerealios ramunes, labai grazu
Cia mano keli darbeliai, nuo to laiko kai susipazinau su Kanzashi technika kiekviena laisva minute jai skiriu
Manoji ramune, segtukas i plaukus
O cia gavosi sege
Sagtele i plaukus
Drugeliai rozese galvos juostele
Beje, gal kas matete pirkti kuokeliu gelytems ar drugeliu useliams?
Labai gražu
O cia gavosi sege
Gal galit pasidalinti, kaip gailima būtų padaryti tokią gėlę?
Gal kokią nuorodą turite?
QUOTE(Dijura @ 2013 09 11, 01:07)
O cia gavosi sege
Gal galit pasidalinti, kaip gailima būtų padaryti tokią gėlę?
Gal kokią nuorodą turite?
Dijura labai grazios gelytes,kaip kruopsciai su meile isbaigtos
QUOTE(Dijura @ 2013 09 11, 02:07)
Nerealios ramunes, labai grazu
Cia mano keli darbeliai, nuo to laiko kai susipazinau su Kanzashi technika kiekviena laisva minute jai skiriu
O cia gavosi sege
Sagtele i plaukus
O cia gavosi sege
Sagtele i plaukus
Ačiū.
Jūsų darbeliai nuostabūs.
O kuokelius galima pasidaryti iš vielutės, karštų klijų ir dažų. Mačiau filmuką - pamokėlę, kaip darė. Jei pavyks vėl rasti įkelsiu nuorodą.
QUOTE(Saga 28 @ 2013 09 11, 22:17)
Ačiū.
O kuokelius galima pasidaryti iš vielutės, karštų klijų ir dažų. Mačiau filmuką - pamokėlę, kaip darė. Jei pavyks vėl rasti įkelsiu nuorodą.
Pavyko surasti tik ne filmuką , bet pakankamai aiškiia matyti kaip daryti
va čia