Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

Daug groziu parodyta 4u.gif
As apleidau situos darbelius, nors kartais taip uzniezti nagai biggrin.gif
Saga28, sakykit, kaip pritvirtinat prie tokiu segtuku (ramuneles), nes as bandziau su karstais klijais, bet jie atlimpa verysad.gif Bandziau siurkstint, vistiek atsoksta, dar ant plasmasiniu tokiu sagyciu bandziau, bet beda didziausia, kad nuo pacios spilkutes atlimpa klijai.
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2013 08 03, 17:59)
Daug groziu parodyta  4u.gif
As apleidau situos darbelius, nors kartais taip uzniezti nagai  biggrin.gif
Saga28, sakykit, kaip pritvirtinat prie tokiu segtuku (ramuneles), nes as bandziau su karstais klijais, bet jie atlimpa  verysad.gif Bandziau siurkstint, vistiek atsoksta, dar ant plasmasiniu tokiu sagyciu bandziau, bet beda didziausia, kad nuo pacios spilkutes atlimpa klijai.

Na keista, kad nesilaiko. Aš visada klijuoju karštais klijais... laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 08 05, 10:19)
Na keista, kad nesilaiko. Aš visada klijuoju karštais klijais... laikosi.

Tikrai keista, nes man nesilaiko unsure.gif Teko daryt dovanai ir buvo baisiai nemalonu, kai mergaite segesi ir atlipo kvietkelis. Tai paskui namuose isbandziau - uzklijavau, o po kiek laiko pajudinus gelyte, ji atlipdavo nuo spilkutes su visais klijais. Ir dabar nebedrystu nieko daryt, nes neisgalvoju kaip dar pritvirtint.
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2013 08 05, 12:57)
Tikrai keista, nes man nesilaiko  unsure.gif Teko daryt dovanai ir buvo baisiai nemalonu, kai mergaite segesi ir atlipo kvietkelis. Tai paskui namuose isbandziau - uzklijavau, o po kiek laiko pajudinus gelyte, ji atlipdavo nuo spilkutes su visais klijais. Ir dabar nebedrystu nieko daryt, nes neisgalvoju kaip dar pritvirtint.

Aš iškerpu iš plono veltinio apskritimą, įkerpu per vidurį ir užmaunu ant segtuko taip, kad veltinio apskritimo didžioji dalis būtų po segtuku. O tada jau klijuoju. Iš šono žiūrint, gautųsi veltinis-segtukas-gėlė. Dalis gėlės prisiklijuoja prie segtuko, o dalis prie veltinio. Ir tada jau labai gerai laiko (tik nesu tikra, ar aiškiai paaiškinau hihihi.gif)
Atsakyti
4u.gif Atrodo supratau smile.gif
Aciu, bandysim kazka tokio. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mergikes,norejau pasiklausti kaunieciu,kur perkate galvajuostes?ar pacios darot,nes turi but juk tampomos,o nieko tokio neuztikau kad butu nerinuku pagrinku ar kokios kiaurarastes, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 09 03, 22:51)
4u.gif  sveikos mergikes,norejau pasiklausti kaunieciu,kur perkate galvajuostes?ar pacios darot,nes turi but juk tampomos,o  nieko tokio neuztikau kad butu nerinuku pagrinku ar kokios kiaurarastes,  ax.gif

Aš tai perku Redos siulu parduotuvytejk, arba kur prie Vilko gamyklos yra.
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 08 01, 15:00)
Komplektukas į plaukus "Ramunės"
user posted image

Nerealios ramunes, labai grazu thumbup.gif

Cia mano keli darbeliai, nuo to laiko kai susipazinau su Kanzashi technika kiekviena laisva minute jai skiriu doh.gif

Manoji ramune, segtukas i plaukus
user posted image
O cia gavosi sege
user posted image
Sagtele i plaukus
user posted image
Drugeliai rozese galvos juostele
user posted image

Beje, gal kas matete pirkti kuokeliu gelytems ar drugeliu useliams?
Atsakyti
Labai gražu

QUOTE(Dijura @ 2013 09 11, 01:07)

O cia gavosi sege
user posted image

Gal galit pasidalinti, kaip gailima būtų padaryti tokią gėlę?
Gal kokią nuorodą turite?
Atsakyti
Dijura labai grazios gelytes,kaip kruopsciai su meile isbaigtos first.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 09 11, 02:07)
Nerealios ramunes, labai grazu thumbup.gif

Cia mano keli darbeliai, nuo to laiko kai susipazinau su Kanzashi technika kiekviena laisva minute jai skiriu  doh.gif

Manoji ramune, segtukas i plaukus

O cia gavosi sege

Sagtele i plaukus

Drugeliai rozese galvos juostele

Beje, gal kas matete pirkti kuokeliu gelytems ar drugeliu useliams?

Ačiū.
Jūsų darbeliai nuostabūs.
O kuokelius galima pasidaryti iš vielutės, karštų klijų ir dažų. Mačiau filmuką - pamokėlę, kaip darė. Jei pavyks vėl rasti įkelsiu nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 09 11, 22:17)
Ačiū.
Jūsų darbeliai  nuostabūs.
O kuokelius galima pasidaryti iš vielutės, karštų klijų ir dažų. Mačiau filmuką - pamokėlę, kaip darė. Jei pavyks vėl rasti įkelsiu nuorodą.

Pavyko surasti tik ne filmuką biggrin.gif , bet pakankamai aiškiia matyti kaip daryti

va čia
Atsakyti