Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

lilijav labai gražios ir tvarkingai padarytos segės thumbup.gif

Pasirodysiu ir aš su saviške

user posted image
Atsakyti
na, stai, pirmasis mano bandymas, nelabai vykes, o dar ir foto nemoku padaryt, kurioje atsispindetu tikroji spalva ir geriau matytusi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cccitrin: 21 vasario 2013 - 13:23
lilijav, labai dėkui. Akmenukai turi skylutes, todėl prisiuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 01 01, 22:07)
Sveikutes, stai ir as pabandziau daryti gelytes, tiesa paprastutes  blush2.gif

Labai grazios wub.gif
norejau paklaust, lapelius siuvate ar klijuojate? jei klijuojat su kokiais klijais? As labai nemoku dirbt su karstais klijais, labai netvarkingai gaunasi. doh.gif
Atsakyti
Su karštais klijais gaunasi greičiausiai. Kuo daugiau geliu darysite tuo tvarkingiau gausis, iprasyte kiek kliju reikia isspausti ir kur tepti, kad ju nesimatytu.
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 02 21, 15:18)
na, stai, pirmasis mano bandymas, nelabai vykes, o dar ir foto  nemoku padaryt, kurioje atsispindetu tikroji spalva ir geriau matytusi.

Visai šaunus pirmas bandymas, tvarkingai ir gražiai padaryta

Mano darbukai iš lino...

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 vasario 2013 - 10:16
Labai saunus darbeliai visu thumbup.gif Na ir as prisidariau gelyciu ax.gif Sagiu ,segtuku,gumyciu i plaukus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus pas jus darbeliai, as irgi "pasedau" ant ivairiu gelyciu darymo doh.gif
Kai nufotografuosiu butinai ikelsiu nuotraukytes smile.gif
Gal galite pasidalinti info kur perkate segtukus ant kuriu klijuojate savo gelytes, niekaip negaliu rasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 03 07, 13:30)
Labai grazus pas jus darbeliai, as irgi "pasedau" ant ivairiu gelyciu darymo  doh.gif
Kai nufotografuosiu butinai ikelsiu nuotraukytes  smile.gif
Gal galite pasidalinti info kur perkate segtukus ant kuriu klijuojate savo gelytes, niekaip negaliu rasti  verysad.gif

Aš perku segtukus tose parduotuvėlėse kur prekaiuja įvairiais karoliukais. Tai ten yra ir segtukų į plaukus, ir užsegimų segėms, ir dar visokio gėrio biggrin.gif

Lankelis
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kaip gražu čia pas jus wub.gif wub.gif wub.gif
ir aš noriu taip išmokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 03 10, 14:48)
Aš perku segtukus tose parduotuvėlėse kur prekaiuja įvairiais karoliukais. Tai ten yra ir segtukų į plaukus, ir užsegimų segėms, ir dar visokio gėrio  biggrin.gif

Lankelis
-----------

Aciu uz patarima, bandysiu dar ieskoti, nes segems tai randu susegimu be problemu, o plauku segtuku niekaip nepavyksta rasti doh.gif

Labai kruopstus Tavo darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 kovo 2013 - 08:06
QUOTE(Saga 28 @ 2013 01 20, 23:02)
Labai garžūs lankeliai su rožėmis
Aš klijuoju su karštais klijais, bet kartais nepavyksta, nes jie labai greitai stingsta tai negerai uždėto lapelio neina pataisyti. Tai darau įvairiai, kartais klijuoju, o kartais veriu ant siūlo ir paskui klijuoju prie pagrindo.

Lininė segė
user posted image

Sveiki,
noreciau paklausti, o ka darot su lino krastais? apdegint nesileidzia gi sad.gif
Atsakyti