lilijav labai gražios ir tvarkingai padarytos segės
Pasirodysiu ir aš su saviške
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 01 01, 22:07)
Sveikutes, stai ir as pabandziau daryti gelytes, tiesa paprastutes
Labai grazios
norejau paklaust, lapelius siuvate ar klijuojate? jei klijuojat su kokiais klijais? As labai nemoku dirbt su karstais klijais, labai netvarkingai gaunasi.
Su karštais klijais gaunasi greičiausiai. Kuo daugiau geliu darysite tuo tvarkingiau gausis, iprasyte kiek kliju reikia isspausti ir kur tepti, kad ju nesimatytu.
Labai saunus darbeliai visu Na ir as prisidariau gelyciu Sagiu ,segtuku,gumyciu i plaukus.
Labai grazus pas jus darbeliai, as irgi "pasedau" ant ivairiu gelyciu darymo
Kai nufotografuosiu butinai ikelsiu nuotraukytes
Gal galite pasidalinti info kur perkate segtukus ant kuriu klijuojate savo gelytes, niekaip negaliu rasti
Gal galite pasidalinti info kur perkate segtukus ant kuriu klijuojate savo gelytes, niekaip negaliu rasti
QUOTE(Dijura @ 2013 03 07, 13:30)
Labai grazus pas jus darbeliai, as irgi "pasedau" ant ivairiu gelyciu darymo
Aš perku segtukus tose parduotuvėlėse kur prekaiuja įvairiais karoliukais. Tai ten yra ir segtukų į plaukus, ir užsegimų segėms, ir dar visokio gėrio
Lankelis
kaip gražu čia pas jus
ir aš noriu taip išmokti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 03 10, 14:48)
Aš perku segtukus tose parduotuvėlėse kur prekaiuja įvairiais karoliukais. Tai ten yra ir segtukų į plaukus, ir užsegimų segėms, ir dar visokio gėrio
Lankelis
-----------
Lankelis
-----------
Aciu uz patarima, bandysiu dar ieskoti, nes segems tai randu susegimu be problemu, o plauku segtuku niekaip nepavyksta rasti
Labai kruopstus Tavo darbelis
QUOTE(Saga 28 @ 2013 01 20, 23:02)
Labai garžūs lankeliai su rožėmis
Aš klijuoju su karštais klijais, bet kartais nepavyksta, nes jie labai greitai stingsta tai negerai uždėto lapelio neina pataisyti. Tai darau įvairiai, kartais klijuoju, o kartais veriu ant siūlo ir paskui klijuoju prie pagrindo.
Lininė segė
Aš klijuoju su karštais klijais, bet kartais nepavyksta, nes jie labai greitai stingsta tai negerai uždėto lapelio neina pataisyti. Tai darau įvairiai, kartais klijuoju, o kartais veriu ant siūlo ir paskui klijuoju prie pagrindo.
Lininė segė
Sveiki,
noreciau paklausti, o ka darot su lino krastais? apdegint nesileidzia gi