Įkraunama...
Įkraunama...

Kanzashi gėlės

norejau pasiklausti kur perkate medziagele gelytem? pasidalinkit "taskais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 02 01, 19:50)
norejau pasiklausti kur perkate medziagele gelytem? pasidalinkit "taskais" smile.gif

Aš tai dažniausiai - UAB "Danesa"

Geležinio Vilko g. 2
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 02 01, 21:50)

Aš perku 5cm spalvotas atlasines juosteles internetu o organzos gabalėlių, bet kurioje audinių parduotuvėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 02 02, 12:37)
Aš perku 5cm spalvotas atlasines juosteles internetu o organzos gabalėlių, bet kurioje audinių parduotuvėje.  smile.gif

kur internetinese parduotuvese ju rasti? niekaip nerandu doh.gif gyvenu provincijoj, tai cia ne skiuteles nera kur nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 02 02, 14:51)
kur internetinese parduotuvese ju rasti? niekaip nerandu doh.gif  gyvenu provincijoj, tai cia ne skiuteles nera kur nusipirkti blush2.gif

Na paskutinį kartą pirkau iš
ČIA

Atsakyti
Lilijav labai grazus lankeliai 4u.gif
Atsakyti
Aciū už pagirimus 4u.gif

Merginoms ir moterims segtukai ir sagė.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2013 02 04, 21:47)
Aciū už pagirimus  4u.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Labai GRAZU 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Lilijav, labai grazu 4u.gif

Pasiruosiau ir as darbui, susikarpiau juosteles, pradejau lipdyt ziedlapius, pameginsiu padaryt keliu sluoksniu.
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2013 02 04, 23:47)

Super thumbup.gif
Atsakyti
Mano pagaminti darbeliai smile.gif Tiesa, nėra idealiai lygūs lapeliai (nesistengiu jų daryti idealių), tačiau mane šie papuošaliukai ir žavi tuo, kad nėra idealios simetrijos. Palieku Jūsų vertinimui ax.gif

Apyrankė:
user posted image

Auskarai:
user posted image

Palukų gumytė:
user posted image

Atsakyti
Novete Jusu darbeliai man pasirodė labai idomus ir išskirtiniai. Labiausiai man patiko apyrankė. Reikes ir man pabandyti ką nors tokio sulibdyti g.gif

Su ko Jus priklijuojate akmenukus?

O cia mano simetriški darbeliai, sagės ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijav: 20 vasario 2013 - 22:37