QUOTE(mamalola @ 2008 04 25, 15:32)
Va va,ieskojau kazko panasaus i sia temele.Gal kas gali patarti gera autoservisa ir be abejo perspeti apie chalturscikus,kurie taiso ne tai ka reikia,tam kad tik pinigus islupti,arba dirba atbulom rankom?
Paciai neseniai reikejo pagalbos,skambinau i keleta servisu.Labiausiai "patiko" raudondvario plente esantis servisas(rinkaus is interneto,nepamenu dabar pavadinimo),tai vietoj atsakymo kiek kainuotu vienoks ar kitoks darbas isgirdau atsakyma,kad mano masinai tai labai bus brangu(tipo as neissimokesiu)
Nieko nesakau apie ju darba,gal ir neblogai tvarko,bet jau is karto atmuse fantazija.Ir is kur tas meistrelis zino mano galimybes?Jei neapsiemi tai taip ir sakyk,nedarau to,o cia....
Ir del tokio pasakymo reikia peikti servisa?Darbu patenkinta,tai kas negerai?Per tokias,kaip jus,gali nukenteti geras serviso vardas,jei neturite tikrai kazka blogo pasakyti,tai geriau patylekite,nepatiko man poniai,kad pasake,jog brangiai kainuos,kad visur tik tokios "bedos"butu.Kaip tik gerai,kad perspejo,nes turbut nezinote,kiek zmoniu neisgali sumoketi uz remonta,paskui stovi masina metus laiko servise,dziaukites,kad perspejo.