Įkraunama...
Įkraunama...

Autoservisai: kur geriau nesikreipti?

Oi aciu Riuriu,pasinagrinesim...Bet ten kelis atsiverciau ne tik autoservisai...ir ne viskas Kaune unsure.gif Gal atsiras dar merginu kurios papasakos savo istorijas masina betaisant smile.gif Jau aisku,"autopaslauga" juodajam sarase cool.gif
Papildyta:
oi neblogi tie skundai biggrin.gif vertinga infomacija..

O pagyrimu vertu kompaniju buna?
Atsakyti
autopaslaugoj man akuma pakeite... ta prasme to as neprasiau biggrin.gif palikau keist kalades, tai akuma Š idejo.

o del tepalo, tai kodel netinka tepalas? idomiai kazkaip... ner kad masinai tik vienas vienos rusies tiktu wink.gif
visi tepalai yra vienodi, tik siek tiek skirias priedai wink.gif

del dazytoju - turim pazistama viena, pas kuri jau gal 7 masinos tvarkytos skirtingai dauztos - nu nebuvo prie ko prisikabint, o as labai priekabi...
vaziuokels - vel vienas ir taspats meistras. nevaziuoju pas ,,svetimus"
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 28, 17:36)
autopaslaugoj man akuma pakeite... ta prasme to as neprasiau biggrin.gif palikau keist kalades, tai akuma Š idejo.

o del tepalo, tai kodel netinka tepalas? idomiai kazkaip... ner kad masinai tik vienas vienos rusies tiktu wink.gif
visi tepalai yra vienodi, tik siek tiek skirias priedai wink.gif

del dazytoju - turim pazistama viena, pas kuri jau gal 7 masinos tvarkytos skirtingai dauztos - nu nebuvo prie ko prisikabint, o as labai priekabi...
vaziuokels - vel vienas ir taspats meistras. nevaziuoju pas ,,svetimus"

deja, bet kiekvienai masinai yra tam tikri tepalai skirti. mano atveju reikejo tam tikros klasifikacijos (505arba506) tepalu, o ne mazesnes klasifikacijos, kurie pilami i senesnes auto. zodziu man aiskino taip, kad tie kiti netinka, nes visi siurbliukai ir dar ten kazkas vien elektronika, todel kitokie netinka visai blink.gif
Atsakyti
Oi kiek tokių temų interneto platybėse smile.gif

Viskas labai paprasta merginos, jei nežinai kas kur kaip ir už kiek tai betkur išdurs.
O jei žinai viską tai tada 2 variantai, arba su lazda stovi už nugaros ir žiūrai, kad balvonas ko nors nepridirbtų, arba darai pats.

O jeigu rūpi, kad būtų padaryta taip kaip reikia, kreipiesi į patikrintą liaudies meistra. Patartina pasiklausti automobilių perpardavinėtojų, jie paprastai visas "skyles" žino. Tik iš lūpų į lūpas galima sužinoti teisingo meistro koordinates.
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2008 04 28, 20:10)
deja, bet kiekvienai masinai yra tam tikri tepalai skirti. mano atveju reikejo tam tikros klasifikacijos (505arba506) tepalu, o ne mazesnes klasifikacijos, kurie pilami i senesnes auto. zodziu man aiskino taip, kad tie kiti netinka, nes visi siurbliukai ir dar ten kazkas vien elektronika, todel kitokie netinka visai blink.gif

doh.gif deja, bet as turiu autoinzinieriaus issilavinima ir galiu uztikrint, kad tai nera tiesa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 30, 20:19)
doh.gif  deja, bet as turiu autoinzinieriaus issilavinima ir galiu uztikrint, kad tai nera tiesa wink.gif

tai visos knygutes, kuriomis remiasi meistrai ir tepalu pardavinetojai nieko verti? kam jie tada is viso tenai ziuri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2008 04 30, 22:21)
tai visos knygutes, kuriomis remiasi meistrai ir tepalu pardavinetojai nieko verti? kam jie tada is viso tenai ziuri? g.gif

doh.gif visi tepalai yra vienodos sudeties, skirias priedai, tai jau rasiau.
jei jau pilamas spec tepalas (kuris tiesiog gal turi prieda praplovimo, kurio siaip jau sveikam auto nereik) tai idomu koki benza pilat i masina smile.gif o gal dujas?
pasakysiu tiek. visom seimos masinom perkame viena tepala, isskyrus dyzeliui supyle kita, kadangi as nebuvau servise, o mama veze. supyle po 15lt/ltr. tipo spec dyzeliui. š ten dyzeliui. kuo puikiausiai galima pilt ir paprsta tepala, tik reik klampuma ziuret.

zodziu - pilkite spec tepalus, pilkite ir priedus benzinui smile.gif baisiai - jei pinigu yra - kodel ne smile.gif arba susiraskit gera drauga meistreli - jis ir patars kas ir kaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 05 01, 08:48)
jei jau pilamas spec tepalas (kuris tiesiog gal turi prieda praplovimo, kurio siaip jau sveikam auto nereik) tai idomu koki benza pilat i masina smile.gif o gal dujas?
pasakysiu tiek. visom seimos masinom perkame viena tepala, isskyrus dyzeliui supyle kita, kadangi as nebuvau servise, o mama veze. supyle po 15lt/ltr. tipo spec dyzeliui. š ten dyzeliui. kuo puikiausiai galima pilt ir paprsta tepala, tik reik klampuma ziuret.

zodziu - pilkite spec tepalus, pilkite ir priedus benzinui smile.gif baisiai - jei pinigu yra - kodel ne smile.gif arba susiraskit gera drauga meistreli - jis ir patars kas ir kaip wink.gif

na pas mane dyzelis ir man pasake konkreciai kokios klasifikacijos reikia, lygiai taip pat mano vyras pila tik tam tikrus tepalus. suprantu, kad taip geriau automobiliui.
beje draugo meistro man nereikia, vyras sitoj srity apie 14 metu dirba. dar ir tamstai galetu papasakoti ir meistreliu ivairiu sriciu pasiulyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2008 05 01, 14:24)
na pas mane dyzelis ir man pasake konkreciai kokios klasifikacijos reikia, lygiai taip pat mano vyras pila tik tam tikrus tepalus. suprantu, kad taip geriau automobiliui.
beje draugo meistro man nereikia, vyras sitoj srity apie 14 metu dirba. dar ir tamstai galetu papasakoti ir meistreliu ivairiu sriciu pasiulyti cool.gif

tau pasake vadinas ne todel kad nauja masina, o todel kad dyzelis wink.gif
meistreliu nereik aciu.
o del draugo pasiuliau ne is piktumo ar pan, o todel, kad daznai durina panas visur - servisuose, pardose ir t.t.
o kad vyras dirba prie masinu ir siulo spec tepala tai arba jis nesupranta apie tepalu sudeti arba tikrai nuosirdziai tiki kad auto motoras ilgiau gyvuos smile.gif nera nei tai nei tai blogai, gi neprivalo visi viska zinot arba nezinot wink.gif
p.s. toks vaizdas kad nori pasipykt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 05 01, 07:48)

Visu pirma ne "tepalai", o "alyvos", o kad pasauly yra tik keli pagrindiniai alyvos gamintojai, tai dar nereiskia, kad jie visi vienodos sudeties ir tik priedais skiriasi.
Yra alyvos klasifikacija ir pagal ja parenkame tinkama.
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 05 01, 07:48)

priminsiu, jei pamirsai, kad alyvos klampumas varikliui parenkamas pagal klimatine juosta, o ne pagal variklio rusi.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 05 02, 18:18)
tau pasake vadinas ne todel kad nauja masina, o todel kad dyzelis wink.gif
meistreliu nereik aciu.
o del draugo pasiuliau ne is piktumo ar pan, o todel, kad daznai durina panas visur - servisuose, pardose ir t.t.
o kad vyras dirba prie masinu ir siulo spec tepala tai arba jis nesupranta apie tepalu sudeti arba tikrai nuosirdziai tiki kad auto motoras ilgiau gyvuos smile.gif nera nei tai nei tai blogai, gi neprivalo visi viska zinot arba nezinot wink.gif
p.s. toks vaizdas kad nori pasipykt wink.gif

kad dyzelis, pasakiau is karto, is karto ir pasakiau ir tiksliai kokiu reikia.
esme ir yra sitame mano nepasitenkinime, kad padave ne tai ko paprasiau, o beleka ir pasake, kad tai butent tai, ko as prasau, nors perklausiau. o kai grizus pasakiau, kad cia ne tie ir jie man netinka, tada pasidomejo auto metais... nezinau kodel butent tokius man liepe, bet taip pasake gamintojo atstovai, manau gamintojas geriausiai zino, kas jo gamintam auto yra geriausia.
bet kaip minejau esme ne tai, esme, kad melavo.
o pasipykt tikrai nenoriu, tai tik trumpina gyvenima cool.gif
na mano vyras auto neremontuoja ir servise nedirba, bet zino tikrai daug, didele patirtissmile.gif
Atsakyti
Nuvaziavo vyras i tech.apziura,nepraejo del per didelio CO kiekio.Kita diena nuvaziavo i Autodujos Vilniuje(jie gali patikrinti ir sureguliuoti CO benzinui ir dujom)jie patikrino ir po 3min isvardino verdikta-jusu liambda zondas yra mires.Uz tokia patikra jie paeme 50lt doh.gif doh.gif ir pasake kad istacius nauja zonda galit drasiai vaziuoti i tech apziura-viskas bus gerai.Vyras nuvaziavo i Acura(japonisku autodaliu parduotuve)ir nupirko ta nelemta zonda(80lt).Pats istate ir nuvaziavo i tech. apziura.Sumokejo 15lt uz pakartotina apziura ir CO vel virsija norma trigubai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 18 rugpjūčio 2009 - 13:47