QUOTE(Tetis2005 @ 2006 04 27, 08:02)
Reikejo kkviesti policija ir butum isvaziavus nieko nemokejus. Jeigu nera lapuko su sutarimu ka remontuoti, arba suremontuota daugiau nei pazymeta ant lapuko, tai serviso problema, ir jei jis padare remonta vienasaliskai savininkas neprivalo moket. Man taip viena karta buvo, iskvieciau policija, ir isvaziavau nieko nemokejes, nes pagal viska gaunasi kad jie santazauoja ir savavaliskai paeme mano turta, zodziu pavoge automobili. Todel per mazdaug 20 minuciu atidave, siule ir puse kainos moketi, o as pasakiau "puse kainos siulaiu be policijos, dabar nieko nemokesiu". Mano bendradarbis irgi nesenai taip padare, zodziu, jei suremontavo per daug, palikit be nieko.
ooo, nu geras! taip ir darysiu, prasysiu visada lapuko, aciu uz patarima Nes tada tai rimtai pasijauciau kaip santazuojama, juk PRASIAU nepirkti naujos detales..
Beje dabar mano masina taiso kaimynas, kuris dirbes servise Ateina pas mane vakarais ir krapstinejasi ant kiemo. Bet jis ne profesionalas - rudeles uzpurske, atsirado pusleles, o ka su jom daryt nelabai ir zino... Ex, jei tik zinociau koki gera sazininga ir ne per brangiausia servisiuka....