Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(shineida @ 2012 04 10, 21:31)
o dabar nebeberia? susitvarkė? nes kai pas mane visa veido oda tokia daug metų nesitiu stebuklų unsure.gif

tikrai dar nesusitvarke iki galo,bet situacija gereja smile.gif naudoju rugstines priemones
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 12, 14:59)
tikrai dar nesusitvarke iki galo,bet situacija gereja smile.gif naudoju rugstines priemones

o kokias rūgštines priemones konkrečiai?
Atsakyti
neostrata foaming glycolic wash
user posted image
skinoren kremas (jis su receptu)
user posted image

siuos abu naudoju vakare. ryte veida nuprausiu vandeniu ir patepu Aderma kremu drekinanciu
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 12, 20:21)
user posted image
skinoren kremas (jis su receptu)

ta prausikli as matau pirma karta smile.gif o skinoren su receptu del kokiu priezasciu? kad su antibiotikais gal?

as db naudoju visa linija ACTIPUR/ZENIAC kosmetikos. gal esat kazkas naudoje?

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 balandžio 2012 - 19:34
QUOTE(Emika7 @ 2012 04 12, 22:01)
ta prausikli as matau pirma karta smile.gif o skinoren su receptu del kokiu priezasciu? kad su antibiotikais gal?

as db naudoju visa linija ACTIPUR/ZENIAC kosmetikos. gal esat kazkas naudoje?

as ir skinoren jau seniai naudoju ir niekad recepto nereikejo jam, siaip jis tikrai be antibiotiku (vienas is nedaugelio, kuri ir maitinant galima naudoti) bent jau man skyre ji dermatologe.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 11, 19:46)
Nebijot, kad oda liks dehidratuota, išsausėjus po tokios terapijos?

Bijojau, net labai, bet kas keisčiausia man kosmetologė patrė taip daryt. Aišku su saiku, ne kas dieną. Kolkas nejaučiu jokių šalutinių poveikių, tik pagerėjimą ;D
Atsakyti
QUOTE(varle007 @ 2012 04 13, 14:27)
Bijojau, net labai, bet kas keisčiausia man kosmetologė patrė taip daryt. Aišku su saiku, ne kas dieną. Kolkas nejaučiu jokių šalutinių poveikių, tik pagerėjimą ;D

Kosmetologe pasiule spiritu oda valyt? g.gif
Atsakyti
nezinau, bet man skinorenui israse recepta ir tik su juo ji nusiperku smile.gif siaip jis be hormonu
Atsakyti
Sveikos mergaitės, aš beveik visada praleimėdavau kovą su spuogais, ypač su giluminiais, bet jau keletą metu naudoju Diferiną, tiesiog patepu jei matu, kad koks rupūžė ruošiasi atsirasti ir džiaugiuosi jo veikimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipops @ 2012 04 13, 16:22)
Sveikos mergaitės, aš beveik visada praleimėdavau kovą su spuogais, ypač su giluminiais, bet jau keletą metu naudoju Diferiną, tiesiog patepu jei matu, kad koks rupūžė ruošiasi atsirasti ir džiaugiuosi jo veikimu  thumbup.gif

Smagu, kad jums padeda, mes man tai diferinas visiskai netiko, oda baisiai riebi po jo budavo ir spuogu visikai nemazejo schmoll.gif tada pradejau vartoti skinoren, sis daug geriau mano odai, bet problemos aisku neissprende pilnai.. laukiu dabar kol maitinimai baigsis ir galesiu rimtesniu priemoniu imtis
Atsakyti
Jau maždaug dvi savaites naudoju Actipur prausiklį ir dieninį kremą su spalva. Nedėjau didelių vilčių, tačiau praėjus dviem savaitėm esu iš tiesų patenkinta rezultatu rolleyes.gif Oda aišku išsausėjo gan stipriai... Ką geriau tokiu atveju naudoti nakčiai? actipur linijos drėkinančio kremo noreva neturi, tai nusipirkau ekologišką naktinį drėkinantį kremą pagal savo odos tipą, bet dar nebandžiau, tai žiūrėsim ar padės...
Labai man patinka tas kremukas su spalva, super dalykėlis, ypatingai vasarai thumbup.gif Bet žiemą, tai turbūt pasausintų odą g.gif Tai va per šias dvi savaites naudojmo turėjau vos kelis spuogelius (kas man yra labai mažai) ir daug greičiau gyja iš seniau likę.
Atsakyti
[quote=zydrune0916,2012 04 12, 20:21]
user posted image
Si jau baigiu sunaudot, pats paciausias is visu turetu thumbup.gif
Galvoju toki pirkt antrakart, idomu ar nebutu odai per stiprus poveikis? g.gif
Atsakyti