Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

na mano kakta irgi beveik visada taip atrode,kol nenuejau pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 10, 19:57)
na mano kakta irgi beveik visada taip atrode,kol nenuejau pas gydytoja smile.gif

o dabar nebeberia? susitvarkė? nes kai pas mane visa veido oda tokia daug metų nesitiu stebuklų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2012 04 10, 20:34)
net nesispaudžia tie bėrimai, tokie taškiukai ir tiek. bet tikrai kažkaip kaip bėrimas atsiranda, kartais aprimsta o žiūrėk ir vėl užvaro veidą... galvojau apie erkutę, bet kiek internete skaitinėjau tai ten niežti, oda paraudusi būna.. turbūt be dermatologo neapseisiu unsure.gif

erkute nebutinai niezti, bet buna daugiau paraudus nei kad toje foto cool.gif mano vyrui gydytoja viena nustate erkute tai is karto tepalai su antibais ir visais hormoniniais tepalais tai nieko nepadejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2012 04 10, 19:34)
net nesispaudžia tie bėrimai, tokie taškiukai ir tiek. bet tikrai kažkaip kaip bėrimas atsiranda, kartais aprimsta o žiūrėk ir vėl užvaro veidą... galvojau apie erkutę, bet kiek internete skaitinėjau tai ten niežti, oda paraudusi būna.. turbūt be dermatologo neapseisiu unsure.gif

Man panasaus tipo poodiniai tokie keisti spuogiukai buvo islinde praeita vasara, ypac palei zandikauli, nebezinojau ko griebtis situacija buvo baisi tai pradejau rugstinius valymus pas kosmetologe ir namie naudoti kosmetika su rugstimis tai vuolia, jie dingo bigsmile.gif oda kol kas nera ideali, bet tie neaiskus spuogiukai dingo cool.gif
Apskritai visoms kas turi bet kokiu spuogu rekomenduociau valymus su rugstimis, nes man tikrai padejo, labai dziaugiuosi wub.gif Ir gailiuosi kodel anksciau to nepabandziau! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 11 balandžio 2012 - 09:48
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 11, 10:45)
Man panasaus tipo poodiniai tokie keisti spuogiukai buvo islinde praeita vasara, ypac palei zandikauli, nebezinojau ko griebtis situacija buvo baisi tai pradejau rugstinius valymus pas kosmetologe ir namie naudoti kosmetika su rugstimis tai vuolia, jie dingo bigsmile.gif oda kol kas nera ideali, bet tie neaiskus spuogiukai dingo cool.gif
Apskritai visoms kas turi bet kokiu spuogu rekomenduociau valymus su rugstimis, nes man tikrai padejo, labai dziaugiuosi wub.gif Ir gailiuosi kodel anksciau to nepabandziau! biggrin.gif

Man tokius irgi panaikino rūgštinės priemonės. Valymams pagailėjau finansų ir laiko (kosmetologė teigė, kad reikia jų viso kurso), tai namie tiesiog reguliariai naudojau (ir dabar naudoju) natinuel prausiklį ir fluidą. Padėtį pagerino labai žymiai! bigsmile.gif O buvo visi žandai, smakras, kakta nusėti tokiais poodiniais nelygumais, nežinojau, ko griebtis.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 11, 10:32)
Man tokius irgi panaikino rūgštinės priemonės. Valymams pagailėjau finansų ir laiko (kosmetologė teigė, kad reikia jų viso kurso), tai namie tiesiog reguliariai naudojau (ir dabar naudoju) natinuel prausiklį ir fluidą. Padėtį pagerino labai žymiai!  bigsmile.gif O buvo visi žandai, smakras, kakta nusėti tokiais poodiniais nelygumais, nežinojau, ko griebtis.

As irgi tuos pacius Natinuel namie naudoju, tik ju poveikis kur kas letesnis, o po valymo efektas akimirksniu bigsmile.gif Dabar buvau paskutini penktaji karta, vel eisiu jau tik rudeni
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 11, 11:53)
As irgi tuos pacius Natinuel namie naudoju, tik ju poveikis kur kas letesnis, o po valymo efektas akimirksniu bigsmile.gif Dabar buvau paskutini penktaji karta, vel eisiu jau tik rudeni

Dabar jau neatsimenu, bet gali būti, kad dar nesidariau valymų dėl to, kad bijojau to žiauraus šerpetojimo (bent man taip seniau yra buvę po rūgštinių procedūrų).
Atsakyti
Aš irgi kankinuosi su spuogeliais ;[ Atrodo jau nebe paauglė, bet kiekvieną dieną po naują "džiaugsmą". Nors dabar vietoj makiažo valiklio naudoju salicilio spiritą, tai kiek matau - padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varle007 @ 2012 04 11, 20:29)
Aš irgi kankinuosi su spuogeliais ;[ Atrodo jau nebe paauglė, bet kiekvieną dieną po naują "džiaugsmą". Nors dabar vietoj makiažo valiklio naudoju salicilio spiritą, tai kiek matau - padeda  biggrin.gif

Nebijot, kad oda liks dehidratuota, išsausėjus po tokios terapijos?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 11, 11:11)
Dabar jau neatsimenu, bet gali būti, kad dar nesidariau valymų dėl to, kad bijojau to žiauraus šerpetojimo (bent man taip seniau yra buvę po rūgštinių procedūrų).

Aha kelias dienas lupasi oda doh.gif Bet uztat nusilupa ir visi nelygumai ir randeliai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(varle007 @ 2012 04 11, 19:29)
Aš irgi kankinuosi su spuogeliais ;[ Atrodo jau nebe paauglė, bet kiekvieną dieną po naują "džiaugsmą". Nors dabar vietoj makiažo valiklio naudoju salicilio spiritą, tai kiek matau - padeda  biggrin.gif

Juk spiritas tikras peilis odai unsure.gif
Atsakyti
Šiaip jeigu ką tikrai smarkiai beria (ir paauglystė jau seniai praėjo), tai pirmas reikalas - išsitirti hormonus, skydliaukę, skrandį, nes net ir rūgštiniai valymai ne visada padeda, kai priežastis slypi kur nors kitur.
Atsakyti
Sveikos panelės,

jungiuosi ir aš į kovojančių su spuogais, inkštirais ir pan gretas. Ko tik nesu bandžiusi, jaučiu visą vaistinę esu išpirkusi ir tikrai nemažai daktarų aplankiusi, bet visvien nėra taip, kad galėčiau būti patenkinta savo oda...sad.gif(
Atsakyti