QUOTE(LaimesMedis @ 2012 03 31, 20:25)
siaip ka pastebejau, kai ryte atsikeliu oda buna rami, ta prasme nei paraudusi neisudirgusi, bet kai tik nusipurskiu hidroliatu ir uzsitepu aliejaus iskart "susinervuoja", vel plemais ismeto praeina valandele aprimsta.
Dar labai noriu jum parekomenduoti kauke su gaus, na nuostabi!!!!!
As gasula skiedziu ne su vandeniu o su kefyru, idealiausia kaimisku, nerealiai nerealu! laikau penkias - desimt minuciu, galima dar ipilti siekt tiek medetk ir kokio aliejuko laseli. Tikrai rekomenduoju. Jei kefyro neturiu, gasula skiedziu su medetkomis arba lakysiaus zole, jis labai tinka kai odos sudirgimai, alergijos.
O del odos tipo, tai as mastau gal tada tikrai mano oda misri, kakta riebesne, bet tikrai nera labai riebi, bet uz tai zandai sausi, jiem neitiksi
Dar labai noriu jum parekomenduoti kauke su gaus, na nuostabi!!!!!
As gasula skiedziu ne su vandeniu o su kefyru, idealiausia kaimisku, nerealiai nerealu! laikau penkias - desimt minuciu, galima dar ipilti siekt tiek medetk ir kokio aliejuko laseli. Tikrai rekomenduoju. Jei kefyro neturiu, gasula skiedziu su medetkomis arba lakysiaus zole, jis labai tinka kai odos sudirgimai, alergijos.
O del odos tipo, tai as mastau gal tada tikrai mano oda misri, kakta riebesne, bet tikrai nera labai riebi, bet uz tai zandai sausi, jiem neitiksi
Man panašiai, ryte atsikeliu su ramia oda, o tik papurškiu kokiu hidrolatu - iškart sudirgsta.. Matyt netinkamus turim savo odai Bet kažkaip dabar medetkas atradau, tai kažin ar beprireiks man kokio hidrolato Nebent hamamelių, jis lyg ir ramina odą
Reikės pamėginti su kefyru, o koks poveikis?
Mano oda tokia pat, tai mišri sakyčiau
QUOTE(ingauk @ 2012 03 31, 21:33)
as keliom dienom bet visad jos buna kartu ta prasme nenupilu as ju
o tai kur laikot hidrolata tada nes as pasiimu is saldytuvo pasipurskiu ir vel atgal ji atgal i saldytuva
gera mintis, baigsiu savo hidroltada taip reiks su medetkom pasidaryt
o tai kur laikot hidrolata tada nes as pasiimu is saldytuvo pasipurskiu ir vel atgal ji atgal i saldytuva
gera mintis, baigsiu savo hidroltada taip reiks su medetkom pasidaryt
Aš hidrolatus laikau spintelėj kambary, nėra būtina šaldytuve Na nebent kambary labai karšta būna, gal vasarą nebelaikyčiau Susipyliau medetkas į hidrolato buteliuką, bet nukošiau pačias žoleles, nes užkimšdavo purkštuką
Aha, tikrai medetkos puikios