[quote=kristynka*,2012 10 20, 23:06]
As vis gydau tuos spuodus po smakru, bet nieko ten man nesigydo, vieni uzgyja tai kiti islenda
cia foto su skysta pudra, vistiek jie matos
i koki susitika net bijau iseiti be pudros, nes atrodau neduok D....
ka patartumete, ar cia kreiptis vel pas odos gyd, bet ji man nelabai ka israso, patare...
Baisu, bijau kur islysti be pudros, nes visas smakras nusetas spuogais naujais, arba sasiukais.
Pati tuo įsitikinau per kelerius metus, kad reikia eiti pas gydytojus ir dar vienu kuriuo nors nepasitikėti. Pati per trumpą laiką perrėjau 4 ginekologes.
[quote=saliutas,2012 10 21, 00:32]
O kokia efektyviausia priemone butu nuo raudonu demeliu ? Jau gydymas su differin eina i pabaiga, o dabar demeliu daug daug paliko
[/quote]
manau, kad rūgštys padėtų.
[quote=jearmaine,2012 10 21, 03:22]
O jum smakra beria giluminiais spuogais ar inkstirais? Man smakras irgi problemine vieta (vienintele) - daug baltu inkstiru.
[/quote]
Pagrinde yra inkštirai, tačiau ir giluminių, tokių skaudžių karts nuo karto atsiranda
Jo net neišspausi, nes gumbas yra, o kai jau išsispaudžia tai
su tokia jėga išsilieja
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2012 10 21, 03:22)
O jum smakra beria giluminiais spuogais ar inkstirais? Man smakras irgi problemine vieta (vienintele) - daug baltu inkstiru.
dar man tie inkštirai yra tokie, kad šalia vienas kito jų yra labai daug, o kai bandai vieną išspausti, šalia kitus esančius sumurdai, na kaip čia pasakyti, nebežinai kurį čia bespausti ir pan. Spaudžiant vieną- aplink žalojama oda.