As dabar atidejau visus KN hidroliatrus ir pasidariau medektku "hidroliata"
vietoj argano aliejaus antra diena teplioju agirkliu, man cia KN irgi parekomendavo, sake, jei jau matysi,kad visai netinka arganu, pabandyt agurkliu, na man atrodo, kad geriau nuo jo, dar tik antra dienu sunku ka pasakyt
siaip ka pastebejau, kai ryte atsikeliu oda buna rami, ta prasme nei paraudusi neisudirgusi, bet kai tik nusipurskiu hidroliatu ir uzsitepu aliejaus iskart "susinervuoja", vel plemais ismeto
praeina valandele aprimsta.
Nutariau gasulo moliu praustis kas antra diena, kaukes darytis du kartu sper savaite. Ir kai prausiu gauslu, tai tik kakta ir paleizausis tas zandenas ar kaip jos
Na as tvirtai dar pasiryzusi menesi tempti su aliejais....
Tik cia irgi kalbejau su tokia ale ekologiste, tai man ji irgi sako, kad aliejus kai jau tinka tai tinka iskart, vadinasi neradau dar savo. Is savo puses ji pasiule lazdynu riesutu. Bet ji jau bandysiu po gero menesio,jei sitie neprigis
Dar labai noriu jum parekomenduoti kauke su gaus, na nuostabi!!!!!
As gasula skiedziu ne su vandeniu o su kefyru, idealiausia kaimisku, nerealiai nerealu! laikau penkias - desimt minuciu, galima dar ipilti siekt tiek medetk ir kokio aliejuko laseli. Tikrai rekomenduoju. Jei kefyro neturiu, gasula skiedziu su medetkomis arba lakysiaus zole, jis labai tinka kai odos sudirgimai, alergijos.
O del odos tipo, tai as mastau gal tada tikrai mano oda misri, kakta riebesne, bet tikrai nera labai riebi, bet uz tai zandai sausi, jiem neitiksi
As mastau gal pabandyti ta misinuka KN misriai odai? Jezus kiek pinigu cia su tais pirkiniais