Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kristynka* @ 2012 10 08, 16:28)
Silicio rugstis ir silicio spiritas, cia du skirtingi dalykai ? kuris geriau nuo spuogeliu ?

tikrai ne silicio, o salicilio 4u.gif as naudoju salicilio rugsti 1% :4u:salicilio spiritas stipresnis (2%), labiau dziovina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 08, 19:36)
salicilio spiritas stipresnis (2%), labiau dziovina  4u.gif

o ji be recepto parduoda ?
nusipirkau dar silicilio rugsti 1%
Atsakyti
Be recepto, bet salicilo spiritinio tirpalo siūlau odai nenaudot, nes spiritas tik sudirgins ir gali atsirasti dar daugiau problemų. Geriau pasieškokit kremo/gelio/losjono su salicilo rūgštimi, kuris savo sudėtyje neturėtų alkoholio.
Atsakyti
man gydytoja israse <<FINACEA 150mg/g gelis>> Gal ka zinote apie ji, liepe man visa veida tepti juo, bet kai issitepiau lyg veida pradejo traukti, norisi labai kasytis, nusiprausiau iskart, net iskest neina. dar juo tepu tik spuogelius pavienius.
Papildyta:
QUOTE(Coldhearted @ 2012 10 08, 20:38)
Geriau pasieškokit kremo/gelio/losjono su salicilo rūgštimi, kuris savo sudėtyje neturėtų alkoholio.

o koki geli su silicilo rugstis patartumete ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 08 spalio 2012 - 19:52
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 08, 19:55)
o koki geli su silicilo rugstis patartumete ?

Tai salicilio rūgštį 1% galit naudot(aš kiekvieną vakarą vatos diskeliu nuvalau odą), nieko blogo nebus, o va jau salicilio spiritas sudėtyje turi alkoholio (Aqua Purificata, Alcohol, Isopropyl Alcohol, Salicylic Acid)-tai jo geriau odai nenaudoti, išsausins.

Salicilo rūgštis - tai beta hidroksi rūgštis (BHA). Salicilo rūgštis gerai tirpsta riebaluose, todėl palengvina raginio, paviršinio odos sluoksnio ląstelių nusisluoksniavimą, normalizuoja epidermio lastelių ragėjimo procesus, skatina jo atsinaujinimą. Kartu ji pasižymi ir priešuždegiminėmis, antimikrobinėmis savybėmis, gydant spuogus-inkštirams, spuogams geriausiai rinktis priemones su BHA. mirksiukas.gif Man asmeniškai va čia labai gerai Himalaia surašius kas ir kaip http://www.supermama...howtopic=633283 ten kur rūgštinės priemonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosine: 09 spalio 2012 - 14:32
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 08, 21:55)
man gydytoja israse <<FINACEA 150mg/g gelis>> Gal ka zinote apie  ji, liepe man visa veida tepti juo, bet kai issitepiau lyg veida pradejo traukti, norisi labai kasytis, nusiprausiau iskart, net iskest neina. dar juo tepu tik spuogelius pavienius.

sis gelis yra su azelaino rugstimi, kaip ir skinoren. Man visai neprastas, naudoju rytais. Anksciau irgi labai dirgino oda, tepdavau iskart po prausiklio, bet dermatologe patare teptis ant drekinancio kremo, tai visiskai jokio dirginimo odai nebejauciu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Papasakosiu savo istoriją, kaip išsigydžiau spuogus;] Su spuogais kovojau, kaip ir dauguma iš mūsų, keletą metų. Pirmiausia, kai spuogų buvo labai daug, nuėjau pas kosmetologę. Man išrašė Duac kremuko ir prausiklį. Jį pavartojus po poros mėnesių rezultatas tikrai buvo žymus. Bet ta pati kosmetologė pasakė, jog reikalingas ir veido valymas. Jis taip pat padėjo. Bet svarbiausia yra tai, jog pagrindinė taisyklė labai prižiūrėti veido odą. Būtina prausti ryte ir vakare su prausikliais (aš naudoju būtent riebiai probleminei odai). Sakoma, jog ir tonikas reikalingas patonizuoti odą, bet jį naudoju ne visada. Bet atradau labai fainutį toniką Iwostin purritin riebiai odai. Jis drėkina, labai malonus jausmas ant veido. O kas man labiausiai patinka ir man tai buvo super didelis stebuklas tai medetkų nuoviras. Manau jis man labiausiai padėjo. Bet su juo veidą valydavau bent 10 kartų per dieną. Nemeluoju. Tai šitaip valant su medetkom veidas labai pagražėjo. Bent reikia tikrai sąžiningai valyti veido odą. Dar manau ne viena turime tokį įprotį (bent jau aš tokį turėjau) liesti veidą. Tai taip pat labai daro didelės įtakos, nes taip mes dar labiau užkrečiame veidą. O šiaip dar kartą per savaitę užsitepu kokią naminę veido kaukę ir du kartus veido pylingą, bet čia tik papildomas darbelis, kad veidas būtų dar gražesnis;] Tikiuosi mano patirtis kam nors bus naudinga, nes žinau kaip sunku turėti probleminę odą ir kovoti su spuogais. Reikia tik kantrybės ir truputį sąžiningo darbo;]
Atsakyti
QUOTE(Tomytte @ 2012 10 11, 07:51)
Sveikos, merginos. Papasakosiu savo istoriją, kaip išsigydžiau spuogus;] Su spuogais kovojau, kaip ir dauguma iš mūsų, keletą metų. Pirmiausia, kai spuogų buvo labai daug, nuėjau pas kosmetologę. Man išrašė Duac kremuko ir prausiklį. Jį pavartojus po poros mėnesių rezultatas tikrai buvo žymus. Bet ta pati kosmetologė pasakė, jog reikalingas ir veido valymas. Jis taip pat padėjo. Bet svarbiausia yra tai, jog pagrindinė taisyklė labai prižiūrėti veido odą. Būtina prausti ryte ir vakare su prausikliais (aš naudoju būtent riebiai probleminei odai). Sakoma, jog ir tonikas reikalingas patonizuoti odą, bet jį naudoju ne visada. Bet atradau labai fainutį toniką Iwostin purritin riebiai odai. Jis drėkina, labai malonus jausmas ant veido. O kas man labiausiai patinka ir man tai buvo super didelis stebuklas tai medetkų nuoviras. Manau jis man labiausiai padėjo. Bet su juo veidą valydavau bent 10 kartų per dieną. Nemeluoju. Tai šitaip valant su medetkom veidas labai pagražėjo. Bent reikia tikrai sąžiningai valyti veido odą. Dar manau ne viena turime tokį įprotį (bent jau aš tokį turėjau) liesti veidą. Tai taip pat labai daro didelės įtakos, nes taip mes dar labiau užkrečiame veidą. O šiaip dar kartą per savaitę užsitepu kokią naminę veido kaukę ir du kartus veido pylingą, bet čia tik papildomas darbelis, kad veidas būtų dar gražesnis;] Tikiuosi mano patirtis kam nors bus naudinga, nes žinau kaip sunku turėti probleminę odą ir kovoti su spuogais. Reikia tik kantrybės ir truputį sąžiningo darbo;]

Labai ačiū už pasidalinimą patirtimi. O sakyk, tą medetkų nuovirą pati darydavaisi ar pirkdavai?
Atsakyti
Medetkų nuovirą pati darausi. Kokias tris medetkas (manau yra ir vaistinėse pirkti džiovintų medetkų) užpilu virintu vandeniu, bet labai mažu kiekiu (apie 20ml) ir uždengiu, kad pritrauktų. Palaikius apie pusvalandį jau galima veidą valyti su vatos padeliais. Tą nuovirą darausi kas kokias dvi dienas. Ilgiausiai jis gali stovėti kelias dienas, nes tikriausiai po to jau būna nebegeras. Jį reikia laikyti šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(Tomytte @ 2012 10 11, 12:52)
Medetkų nuovirą pati darausi.

Labai gerai tokį nuovirą užšaldyti ledukų formelėse ir rytais gaivinti veidą biggrin.gif
Atsakyti
Medetkos puiki priemone kovojant su problemine veido oda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 10 11, 16:25)
Medetkos puiki priemone kovojant su problemine veido oda wink.gif

o jos padeda nuo inkštirų?
Atsakyti