Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

[quote=Linikė,2012 09 28, 22:28]
tai čia jūs šį mėnesį baigėt gerti?
Papildyta:
Baigiau rugsejo pradzioj.Ir jie ne geriami o tepami ant veido mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=DOMINUKE,2012 09 28, 22:06]
[quote=Linikė,2012 09 28, 22:28]
tai čia jūs šį mėnesį baigėt gerti?
Papildyta:
Baigiau rugsejo pradzioj.Ir jie ne geriami o tepami ant veido mirksiukas.gif
[/quote]
blush2.gif supratau smile.gif Šeip dar laiko mažai praėjo Jums, nenoriu gasdinti, bet sakot jau nelys tos bjaurybės daugiau ant veido g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 29, 11:57)
blush2.gif  supratau smile.gif Šeip dar laiko mažai praėjo Jums, nenoriu gasdinti, bet sakot jau nelys tos bjaurybės daugiau ant veido g.gif

Na garantuoti niekas to negali,bet jei zinotumet kiek as visko isbandziau ant veido ir kokiom kainom,ne tik kremus bet ir proceduras,tai tada suprastumet kaip as jauciuosi,pirma karta nuo 14 metu oastebejusi,kad pirma priemone,kuri panaikino spuogus biggrin.gif bigsmile.gif Tikrai esu laiminga,ir labiau pasitikiu savimi,o juolab koks dziaugsmas,kad galiu iseiti igatve be pudru,ir apie jas nei negalvoti. thumbup.gif Prasysiu savo gydytojo,kad israsytu dar siu vaistuku,jei prades lysti tie bjaurybes vel,turesiu kuo gintis.Aisku,jei gydytojas nepasakys kad gana sios dozes. g.gif
Dar norejau pridurti,kadangi pati dirbu su lazeriu,tai darausi proceduras nuo akne.Mana udar ir lazeris padeda,bent jau randeliai pasvieseja.ir oda geresnes bukles(svelnesne,minkstesne).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 29 rugsėjo 2012 - 15:21
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 09 29, 15:20)
Na garantuoti niekas to negali,bet jei zinotumet kiek as visko isbandziau ant veido ir kokiom kainom,ne tik kremus bet ir proceduras,tai tada suprastumet kaip as jauciuosi,pirma karta nuo 14 metu oastebejusi,kad pirma priemone,kuri panaikino spuogus biggrin.gif  bigsmile.gif Tikrai esu laiminga,ir labiau pasitikiu savimi,o juolab koks dziaugsmas,kad galiu iseiti igatve be pudru,ir apie jas nei negalvoti. thumbup.gif Prasysiu savo gydytojo,kad israsytu dar siu vaistuku,jei prades lysti tie bjaurybes vel,turesiu kuo gintis.Aisku,jei gydytojas nepasakys kad gana sios dozes. g.gif
Dar norejau pridurti,kadangi pati dirbu su lazeriu,tai darausi proceduras nuo akne.Mana udar ir lazeris padeda,bent jau randeliai pasvieseja.ir oda geresnes bukles(svelnesne,minkstesne).

na aš per šiuos du metus turbūt irgi nemažai paklojau pinigėlių doh.gif Ir kremai, ir procedūros... O jūs nebandėte darytis tyrimų kažkokių? Vienos rašo, kad parazitai organizme atsiranda, kitos kad dar kažkas.. Aš net nežinau kokus pradėti tyrimus darytis, jau kai tikrai viskas bus aišku kad viduje viskas ok, tai tada reiškias tikrai su odele negerai, nes juk tie spuogai iš vidaus kyla g.gif Dar turbūt gyvenime taip nesijaučiau, kad eidama gatve galvočiau apie spuogus doh.gif ir kad visi i juos žiūri doh.gif
Atsakyti
Ar galima nuvalius odą rožių vandeniu, iškart tepti kremą su rugštim?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 29, 22:41)
Ar galima nuvalius odą rožių vandeniu, iškart tepti kremą su rugštim?

o kodėl negalima? blush2.gif aš nusivalau su Biodermos H2O ir tepu, tik ne kremą su rūgštim, o gelį su rūgštim, po kurio laiko dar ir kremuką užsitepu, nes labai sausina man g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 00:00)
o kodėl negalima?  blush2.gif aš nusivalau su Biodermos H2O ir tepu, tik ne kremą su rūgštim, o gelį su rūgštim, po kurio laiko dar ir kremuką užsitepu, nes labai sausina man g.gif

pagalvojau, ar tai suderinama g.gif
Atsakyti
Labai prašau pagalbos! Niekaip nesuprantu, kodėl man vis atsiranda tokių kaip ir poodinių spuogelių(inkštirų?), kuriuos išspaudus išlenda baltas ''kirminukas'' ir jų visuuuur pilna, ypač snt skruostų, tik kaktos nėra ( ant jos kitokie spuogai biggrin.gif ) Esu beviltiškoje padėtyje, nesuprantu čia nuo pudros, maisto ar hormonų, gal kas žinote ir galite padėti, kol dar neužklupo depresija... Tie spuogai man vežį varo...
Gal čia rūgštinė kokia priemonė padėtų..? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 09 07, 23:35)
Man irgi butu labai idomu suzinoti drinks_cheers.gif  Boro plius esu ne karta pirkusi, bet tokiu matyti neteko blink.gif

Buna vaistinese toks zalias. Jis grynai is zoleliu, arbatmedziu. Man padejo vienintelis.
Atsakyti
as kazkada turejau toki juoda muila. bet pavadinimo nezinau. man ji pardave kosmetologe. juo reikdavo masazuoti oda. o po to, nusiprausus dilgciodavo veida. gal kas zinot apie ka as cia? niekur nerandu tokio. o maniskio vos mazas gabaliukas liko.
Atsakyti
QUOTE(main @ 2012 10 05, 15:42)
as kazkada turejau toki juoda muila. bet pavadinimo nezinau. man ji pardave kosmetologe. juo reikdavo masazuoti oda. o po to, nusiprausus dilgciodavo veida. gal kas zinot apie ka as cia? niekur nerandu tokio. o maniskio vos mazas gabaliukas liko.

Juodasis Afrikos muilas? jis labai giriamas kovoje pries spuogus smile.gif
Atsakyti
Silicio rugstis ir silicio spiritas, cia du skirtingi dalykai ? kuris geriau nuo spuogeliu ?
Atsakyti