Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(lauryna @ 2012 03 24, 16:03)
Kokius kremukus naudojate su aukstesniu spf, kurie nekemsa poru ?

as asmeniskai biodermos labai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 14, 19:48)
Nezinau ar kuri nors buvo rasiusi, bet labai graziai veido oda gydo ekologiskas allepo muilas smile.gif kiek visko esu isbandziusi, vargusi, o padejo tik jis, o ir gabaliukas kainuoja apie 5 lt, labai nebrangu smile.gif pabandykit, nenusivilsit! smile.gif

o kur yra pirkti jo?
Atsakyti
QUOTE(leglute @ 2012 09 24, 15:50)
as asmeniskai biodermos labai patenkinta  smile.gif
Papildyta:

o kur yra pirkti jo?

Paieskokite ekologiskose krautuvelese, arba eko internetinese parduotuvese smile.gif Jeigu gyvenate viename is didziuju miestu, tai eko krautuveles tikrai turi buti jusu mieste smile.gif su tuo muiliuku nusiplovus makiaza dar karta juo issimuilinu veida, palaikau kokias 4-5 min. ir vel nuplaunu. Dar niekada neturejau tokios sveikos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 24, 17:02)
(...) su tuo muiliuku nusiplovus makiaza dar karta juo issimuilinu veida, palaikau kokias 4-5 min. ir vel nuplaunu. Dar niekada neturejau tokios sveikos odos smile.gif

O odos nesausina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 09 24, 16:38)
O odos nesausina? smile.gif

Jis pagamintas is alyvuogiu ir lauro lapu aliejaus, tai tikrai nesausina smile.gif beje nuo iprasto muilo man labai issausejusi buvo oda. Siaubingai atrode ir labai matesi, jokie kremai negelbejo doh.gif Kai emiau naudoti si, tai viskas susitvarke smile.gif
Papildyta:
Alepo muilas yra visų muilų protėvis,tai 100 % natūralus produktas. Alepo muilas gaminimas apie 4000 metų. Šio muilo sudėtinės dalys ir gamybos procesas nekinta iki šių dienų, Sudėtinės dalys: saponifikuotas alyvuogių aliejus, lauramedži7 uogų aliejus, vanduo ir soda. Alepo muilas yra kietas ir labai skalsus. Pagamintas brandinamas mažiausiai 9 mėnesius, muilo išorė dėl oksidacijos tampa rusva, tačiau viduje Alepo muilas yra sodrios žalios spalvos. Šis unikalus muilas tinkamas gydyti sausai probleminei, aknės pažeistai veido ir kūno odai. Alepo muilu galima trinkti plaukus, naudoti jį kaip kaukę (išsimuilavus veidą leisti putoms nudžiūti), tinka skutimuisi. Šis muilas tinkamas kūdikiams, prausiant juo nereikės jokių papildomų priemonių odelei drėkinti
Stai sio muilo aprasymas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 24, 16:48)

nu jau labai gražus ir viliojantis aprašymas, tik nesupratau dėl sudėties, su soda radau tik allepo muilą dėmėm šalinti g.gif o jau kūnui skirtas, sudėtis su jūros druska blush2.gif ir kaina, to su soda~8Lt, o su jūros druska~18Lt. labai daug įvairiųn rušių man paieška išmetė, yra ir tokie su soda ir su druska viename, bet kaina tikrai ne 5Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 24, 17:13)
nu jau labai gražus ir viliojantis aprašymas, tik nesupratau dėl sudėties, su soda radau tik allepo muilą dėmėm šalinti g.gif o jau kūnui skirtas, sudėtis su jūros druska blush2.gif ir kaina, to su soda~8Lt, o su jūros druska~18Lt. labai daug įvairiųn rušių man paieška išmetė, yra ir tokie su soda ir su druska viename, bet kaina tikrai ne 5Lt unsure.gif

Kaina priklauso nuo svorio mirksiukas.gif jo yra keliu rusiu. Parduotuveje jums pasakys kuris kam tinkamas. Stai toki naudoju as http://kosmetika.pro...iukas-30-g.html jo svoris tik 30 g todel toks pigus. Kur jus ziurejote ten svoris jau nuo 100 gr. iki 200 gr. turetu svyruoti smile.gif aisku, perkant didesni kieki ekonomiskiau, bet man maza patogiau naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 24, 17:20)
Kaina priklauso nuo svorio  mirksiukas.gif  jo yra keliu rusiu. Parduotuveje jums pasakys kuris kam tinkamas. Stai toki naudoju as http://kosmetika.pro...iukas-30-g.html  jo svoris tik 30 g todel toks pigus. Kur jus ziurejote ten svoris jau nuo 100 gr. iki 200 gr. turetu svyruoti smile.gif aisku, perkant didesni kieki ekonomiskiau, bet man maza patogiau naudoti smile.gif

viskas aišku dabar 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau pasidometi gal kas nors esate naudoje Renin-A tepaliuka nuo spuogu ir randeliu, kiek teko internete skaityti tai kazkoks stebuklingas...idomu butu suzinoti nuomone kas jau naudojo.
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as problematiska oda, nors paauglyste seniai seniai baigesi. Manau mano oda misri, riebi T zona, issipletusios poros ant zandu, pastaruoju metu pradejo labai berti po kaklu, aplink ausis, skausmingi giluminiai. Galbut del streso, nuovargio issiderino hormonai.

Siuo metu naudoju AVALON ORGANICS lavender facial cleansing gel, 70 % organine sudetis arba AVALON ORGANICS VITAMIN C facial cleansing gel. Taip pat naudoju NEUTROGENA rapid clear treatment pads, jie turi 2% salicilio rugsties, nakciai perbraukiu tuo slapiu tamponeliu. Anksciau naudodavau CLEAN $ CLEAR persa-gel 10% benzoyl peroxide acne treatment, jis labai stiprus, per daznai vartojant oda pradeda pleiskanot, na bet dezinfekuoja ir uzkerta kelia nauju spuogu kilimui.

Juk taip norisi turet grazesne oda ir atsikratyt tu bjaurybiu unsure.gif
O del pudros, tai stengiuosi nenaudot isvis, vaikstau naturaliai kai galiu. O tos firmines pudros, tiek kremines, tiek kompaktines - raso, kad nekemsa poru, bet sudetyje aiskiai irasytas talkas, kuris ir padaro ta juoda darba ant odos. Mineraline pudra gerai, bet irgi kazkiek kemsa.. verysad.gif Gal ka patarsit, merginos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 06 20, 07:15)
Labas smile.gif Senesnėje temoje buvau rašiusi, jog ketinu išbandyti "Oxy" kremą su Benzoyl peroksidu.
eBay pirkau 5% stiprumo, štai tokį:
user posted image

Taigi, mano įspūdžiai:
Oda iš pradžių buvo siaubingai išsausėjusi, braukiant pirštu jausmas tarsi popieriaus, stipriai šerpėtojanti ir paraudusi. Parašyta, jog jį tepti pirmomis dienomis reikia vieną kartą, o vėliau - du, bet aš dėl odos reakcijos jį labai ilgą laiką (kokius 2 mėnesius) naudojau tik kartą per dieną. Kitaip elgtis negundė ir tai, jog daugiau užtepus jis išdžiūna baltai, tai tik retais atvejais, kai žinodavau, jog iš ryto niekur nereiks eiti, užsitepdavau ir dienai.

Nors ir buvo nemalonių pojūčių, ėmus jį naudoti jau po poros dienų pastebėjau stiprų pagerėjimą. Mano probleminės zonos - kakta ir smakras. Kremą reikia tepti tik ant beriamų vietų. Naudojant kartą per dieną 25 g tubelės man užteko kažkur mėnesiui su puse, jai įpusėjus nusprendžiau užsisakyti dar vieną, šįkart paėmiau stipresnį - 10 % (geltonam įpakavime). Tik pirmą kartą jį tepant kiek pagraužė, bet paskui viskas buvo gerai. Net iš konsistencijos jaučiasi, kad jame didesnė koncentracija, yra tarsi mažų granulių. Dėl jo stiprumo tepu žymiai mažiau nei praeito, tad manau taip išeina ir ekonomiškiau, nes jo kaina tokia pati (apie 25Lt). Jam pasibaigus planuoju toliau pirkti Oxy 10 smile.gif

Taigi, šiuo metu ant kaktos nebėra nė vieno spuogelio, o ant smakro arba taip pat nieko nebūna, arba tik vienas kitas smulkus, kuriuos lengva išspaust ir iškart užgyja, o ne tie gilūs. Oda tepamose zonose nebėra išsausėjusi, sakyčiau normali, tik kiek labiau į sausumą.

Labai džiaugiuosi, jog youtubej užmačiau vieno visažisto video apie šį kremą ( http://youtu.be/xAv8-6hkYko ) ir pati pabandžiau. Vis užeisiu pažiūrėt, ar turite klausimų, sakykite jei dar kas domina  4u.gif

As taip pat naudojau priemone su Benzoyl Peroxidu 10%, tik ji vadinasi CLEAN & CLEAR persa- gel 10, du kartus - ryte ir nakciai. Oda tikrai pagerejo, nebekildavo tokiu skaudziu, giluminiu spuogeliu, aisku, toks 10% stiprumas ir issausina. Na bet nereikia persistengt benaudojant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(reicel @ 2012 07 26, 12:03)
Ir as kovoju su stipriai puolanciais giluminiais spuogais. Visa gyvenima turejau problemu su veido oda. Vienu metu atradau tokius vakuuminius masazus, kartu ivesdavo ultragarsu spec. tepaliukus ir t.t. - tikrai padejo, visiem issijuosus rekomendavau. Bet pries kelis menesius pradejo toookie "grazuoliai" dygti, kad baisejausi kiekviena diena, vel isbandziau visas geriausiai suveikusias priemones ir proceduras. Sikart rezultatas - nulinis sad.gif Ir naujausias mano atradimas yra toks, kad neisnaikinamus spuogus reikia ne hormonais skubet gydyt, o paprasciausiai issitirt nuo kirmeliu ir ivairiu parazitu organizma. Jeigu virskinamajame trakte yra kokiu didesniu kirmelaiciu, pvz., helmintu ar neduok Dieve net stafilokokas, tai ir pasireiskia pulingais spuogais, votimis. Zodziu, issityriau, kad is tiesu vienas kitas parazitukas gyvena ir pas mane. Man paaiskino, kad nera ko labai issigast, visi ju turime, tik praktiskai niekas nesitiria, neiekso, kol rimtai pilvo neraizo kasdien ar pan. Taigi dabar naikinu ir valau organizma visaip, tada ziuresiu, ka apie tai pasakys mano oda.
Tiesiog pasidalinau informacija, kuri gal kazkam bus nauja ir naudinga. Atleiskit, jei apie tai jau kalbeta, visos temos nepaskaiciau....
Papildyta:
Kas pasiekia ar gyvena Kaune, yra netoli viesosios bibliotekos tokia Azuolyno vaistine. Jie patys gamina ivairius vaistus, vienas ju - labai geras nuo spuogu losjonas. Stipresnes sudeties norint, reikia recepta tureti, o paprastesnes sudeties duoda iskart, tiesiog paprasai nuo spuogu skyscio.
Vilniuj galima pabandyt toki ar panasu gauti Vilniaus universiteto vaistineje, ji yra centre, pakilus gatvyte aukstyn nuo universiteto.

o gal galite konkreciai parasyt, kaip vadinas sis tyrimas, nes nesu pastebejus, kad kokia klinika siulytu tai issitirt? Kokia kaina ir kur daretes? Valgau daug sushi su zalia zuvim, pradejau galvot, gal zuvinis kirminelis koks isitaises unsure.gif ir todel ir svorio nepriaugu ir odos problemos kankina..
Atsakyti
Sveiki.Pasidalinsiu ir as savo patirtimi kovojant su akne.Zodziu neissiplesiu pasakojant kie kvisokiausiu priemoniu isbandziau per savo gyvenimeli,bet galiu drasiai teigti,kad nei viena is ju man nepadejo ir tai buvo ti kpinigu svaistymas ir odos kankinimas su tais visais bandymais.Taip pat ismeginta daug kontraceptiku,kurie niek ogero nedave mano organizmui.
Zodziu neapsikentusi nuejau Anglijoje pas savo daktara.Jis man israse Zineryt vaistukus,tai baltam buteliuky skystis,su melynu virsumi,na panasiu i kempnine.Liepe apei menesy naudoti 2 kartus per diena.Tai antibiotikai.Naudojau nuo rugpjucio pradzios iki rugsejo pradzios laba iatsakingai dukart per diena.Ir ka galiu pasakyti,jokio spuogelio!!Oda svarut svarutele,like tik randeliai nuo spuogu spaudymo.Labai labai esu patenkinta,tik vat vis bijau,kad nustojsu naudoti vel neatsirastu spuogu,bet vyras grieztai man pasake gana,daugiau nebesitepk nes cia tau ne kremas o antibiotikai.Ir aisku jsi teisus.Vakar apziurejau kokie ingredientai ieina i sudeti,tai eritromicinas,ir cinkas,dar ten kazkokia pagalbine medziaga,bet nepamenu.Taip kad dziaugiuosi rezultatu.Beje,kai naudojau pudras veidui,man nuolat niezejo veida,nesuprasdavau nuo ko,o dabar visiskai atsisakiau pudru,ir nebeniezti veido.Sakyciau viena kazkuri pudra netiko,bet is tikruju naudojau ir mineralus,ir siaip ivairiausiu firmu pudras,ir su visom buvo tas pats.
Taip pat pastebejau,kad man tiko Vishy veido prausiklis,zaliame buteliuky. rolleyes.gif

cia pasiskaityti kam idomu(tik anglu kalba);
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 28 rugsėjo 2012 - 13:11
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 09 28, 13:09)
Sveiki.Pasidalinsiu ir as savo patirtimi kovojant su akne.

tai čia jūs šį mėnesį baigėt gerti?
Papildyta:
QUOTE(Graciella @ 2012 09 27, 07:29)
o gal galite konkreciai parasyt, kaip vadinas sis tyrimas, nes nesu pastebejus, kad kokia klinika siulytu tai issitirt? Kokia kaina ir kur daretes? Valgau daug sushi su zalia zuvim, pradejau galvot, gal zuvinis kirminelis koks isitaises  unsure.gif ir todel ir svorio nepriaugu ir odos problemos kankina..

va va man panašiai, kad ir kiek bevalgyčiau, svoris neauga, spuogų begalė, draugė net juokais sako, gal pas tave koks kirminas viską suvalgo blink.gif
Atsakyti