QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 17, 22:15)
Galvoju ir as apie Mizon BB krema, tik kazkaip atsiliepimu aoie ji mazoka. Gal galite daugiau parasyti apie ji (kaip maskuoja, ar nepalieka riebaluoto veidi, nenuplaukia dienos metu, nekemsa, kokia spalva).
Papildyta:
Kazkur eidama naudoju Revlon Colour Stay (riebiai/misriai). Pakankamai pamaskuoja, lygiai dengiasi, nepalieka kaukes efekto, gerai issilaiko visa diena. Ir tikrai nekemsa, nors mano odai laaaabai linkusi i tai).
Christina Rose de Mer Peeling Cover Cream irgi labai verta demesio, bet sviesiaodems gali buti kiek tamsoka.
Papildyta:
Kazkur eidama naudoju Revlon Colour Stay (riebiai/misriai). Pakankamai pamaskuoja, lygiai dengiasi, nepalieka kaukes efekto, gerai issilaiko visa diena. Ir tikrai nekemsa, nors mano odai laaaabai linkusi i tai).
Christina Rose de Mer Peeling Cover Cream irgi labai verta demesio, bet sviesiaodems gali buti kiek tamsoka.
Man tai tikrai patinka atspalvis jo labiau sviesiaodems, tamsesnio neturi. Tepasi labai lengvai, maskuoja visai normaliai. Vasara naudojau, tai bedu neturejau nei del kisimosi, nubegti irgi ne. Na, daug turi pritepti, kad plauktu. Nors as tepu 1-2 sluoksnius, plonai. Ziurint nuo situacijos, nes kartais islenda koks "geris" man atrodo, kad geriau kartais maziau pasitepti ir ne viska pamaskuoti, negu su storu sluoksniu, kai is toli matosi pudra. Patinka, nes ant veido BB nesimato. Dabar laukiu antros pakuotes, nes pirmoji jau i pabaiga (tepliojuosi nuo balandzio men.).