Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 17, 22:15)
Galvoju ir as apie Mizon BB krema, tik kazkaip atsiliepimu aoie ji mazoka. Gal galite daugiau parasyti apie ji (kaip maskuoja, ar nepalieka riebaluoto veidi, nenuplaukia dienos metu, nekemsa, kokia spalva).
Papildyta:
Kazkur eidama naudoju Revlon Colour Stay (riebiai/misriai). Pakankamai pamaskuoja, lygiai dengiasi, nepalieka kaukes efekto, gerai issilaiko visa diena. Ir tikrai nekemsa, nors mano odai laaaabai linkusi i tai).
Christina Rose de Mer Peeling Cover Cream irgi labai verta demesio, bet sviesiaodems gali buti kiek tamsoka.

Man tai tikrai patinka smile.gif atspalvis jo labiau sviesiaodems, tamsesnio neturi. Tepasi labai lengvai, maskuoja visai normaliai. Vasara naudojau, tai bedu neturejau nei del kisimosi, nubegti irgi ne. Na, daug turi pritepti, kad plauktu. Nors as tepu 1-2 sluoksnius, plonai. Ziurint nuo situacijos, nes kartais islenda koks "geris" doh.gif man atrodo, kad geriau kartais maziau pasitepti ir ne viska pamaskuoti, negu su storu sluoksniu, kai is toli matosi pudra. Patinka, nes ant veido BB nesimato. Dabar laukiu antros pakuotes, nes pirmoji jau i pabaiga (tepliojuosi nuo balandzio men.).
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 17, 13:36)
Kas jums geriausiai padeda apgydyti spuogus ir po jų likusias žaizdeles?  unsure.gif

Flucinar tepalas. Jis mano issigelbejimas visais atvejais, kai isipjaunu, susizeidziu kazkaip ar paprasciausiai spuogas isdygsta, nelabai gilia zaizda per nakti uztraukia, gilesne per keleta dienu. Tiesa, jis receptinis, berods.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 09 18, 17:57)
Man tai tikrai patinka smile.gif atspalvis jo labiau sviesiaodems, tamsesnio neturi. Tepasi labai lengvai, maskuoja visai normaliai. Vasara naudojau, tai bedu neturejau nei del kisimosi, nubegti irgi ne. Na, daug turi pritepti, kad plauktu. Nors as tepu 1-2 sluoksnius, plonai. Ziurint nuo situacijos, nes kartais islenda koks "geris"  doh.gif  man atrodo, kad geriau kartais maziau pasitepti ir ne viska pamaskuoti, negu su storu sluoksniu, kai is toli matosi pudra. Patinka, nes ant veido BB nesimato. Dabar laukiu antros pakuotes, nes pirmoji jau i pabaiga (tepliojuosi nuo balandzio men.).

Dekui uz atsiliepima 4u.gif . Bandysiu uzsisakineti, nes visi iki siol bandyti BB arba kimso, arba negraziai ant veido atrode.
Beje ir Mizon kremas All in one visai neblogas pasirode. Siltuoju periodu drekinimo uzteko, lengvai geresi, nepalikdavo riebumo jausmo, visiskai nekimso.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 09 18, 16:57)
Dabar laukiu antros pakuotes, nes pirmoji jau i pabaiga (tepliojuosi nuo balandzio men.).

kur perkate?

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 18, 21:52)
visi iki siol bandyti BB arba kimso, arba negraziai ant veido atrode.

ka isbandet?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 19, 11:58)
kur perkate?
ka isbandet?

Misha, House of Etude, Innisfree, Skin79 (pink, gold, silver).
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 09 17, 17:57)
Kasdienai naudoju Mizon BB krema,

kuri butent? paziurejau, kad jo kelios rusys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 19, 15:29)
kuri butent? paziurejau, kad jo kelios rusys bigsmile.gif

Ta, kur su sraigem rolleyes.gif o All in one krema jau seniai naudoju, tikrai geras thumbup.gif
Perku ebay smile.gif
Atsakyti
O kaip jums Egipto žemė? Gal kuri naudojate? Prieš kelis metus ją naudojau, tai man pasirodė, kad tada labai poras užkimšdavo.. g.gif Gal
dabar patobulinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 21, 10:46)
O kaip jums Egipto žemė? Gal kuri naudojate? Prieš kelis metus ją naudojau, tai man pasirodė, kad tada labai poras užkimšdavo.. g.gif  Gal

As asmeniskai nepatarciau naudoti smile.gif nieko gero is jos, o ir poras tikrai kemsa labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 21, 10:46)
O kaip jums Egipto žemė? Gal kuri naudojate? Prieš kelis metus ją naudojau, tai man pasirodė, kad tada labai poras užkimšdavo.. g.gif  Gal

Jau uz tiek pinigu,tai geriau nusipirkti gera ekologiska pudra,nes ta egipto zeme "š" paskutine. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 09 21, 17:36)
Jau uz tiek pinigu,tai geriau nusipirkti gera ekologiska pudra,nes ta egipto zeme "š" paskutine. schmoll.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 21, 18:48)
Visiskai sutinku  drinks_cheers.gif

matyt man todėl ji ir netiko g.gif Nes kimšdavo poras... O dar kainai tokia unsure.gif
Atsakyti