Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Nezinau ar kuri nors buvo rasiusi, bet labai graziai veido oda gydo ekologiskas allepo muilas smile.gif kiek visko esu isbandziusi, vargusi, o padejo tik jis, o ir gabaliukas kainuoja apie 5 lt, labai nebrangu smile.gif pabandykit, nenusivilsit! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 14, 00:26)
Su spuogais kovojo gerai, bet laaaaabai issausino oda. Savaite naudojau, kaip ir rekomenduojama ryte ir vakare, paskui savaite tik vakare. O paskui vos ne 2 men. bandziau atstatyti normalu odos dregnuma.
Zodziu, stiprios priemones (ypac lotion) - nepadauginkit.

OK, aciu uz atsiliepima. Noris susirasti kazka tikrai gero, bet aklai pirkt irgi nekas...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 12, 23:17)
bandžiau, bet kažkokio poveikio nepastebėjau, naudojau tikrai trumpiau nei 2savaites, nepatikdavo, kad tas medus sušilęs, pradėdavo plaukti veidu, be to, man norėdavos labai kasytis, niežėdavo nuo jos blush2.gif bet oda atrodydavo švelnutė po tokios iškentėtos kaukės smile.gif

na as tiek netepu kad begtu biggrin.gif siaip gal tau netiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bree @ 2012 09 14, 23:59)
OK, aciu uz atsiliepima. Noris susirasti kazka tikrai gero, bet aklai pirkt irgi nekas...
4u.gif

Maciau Douglas'e yra mini rinkinukai ir 3 Step ir Anti-blemish. Kaina nedidele, o uztenka menesiui.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 15, 10:25)
Maciau Douglas'e yra mini rinkinukai ir 3 Step ir Anti-blemish. Kaina nedidele, o uztenka menesiui.

Gal geriau clinique rinkinukas anti acne? Mane tai jis labai domina. Viena SM nare, jau senai suaugusi subrendusi moteris, labai gyre, kad sutvarke jai acnes bedas.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 15, 09:36)
na as tiek netepu kad begtu  biggrin.gif siaip gal tau netiko  smile.gif

nepasakyčiau, kad daug tepdavau g.gif gal čia nuo medaus irgi priklauso, maniškis labai tirštas buvo, o sušilęs ant veido pradėdavo slysti, kas man keldavo niežulį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 13, 18:18)
man differinas sausina odą, o poveikio prieš hormoninius, pms spuogus nelabai yra, geriau gerti nakvišas, vit. b. man padeda

diferiną reikia tepti būtent ant spuogų 4u.gif Negalima tepti tų vietų kur jų nėra..
Man kol kas nesausina, bet ir nelabai padeda g.gif
Merginos, ar darėtės kokias vidaus organų tyrimus būtent dėl spuogų? (O gal jau ir klausiau blush2.gif ) Jei taip tai kokius??
Papildyta:
QUOTE(skrebutis @ 2012 09 12, 10:06)
As irgi kankinuosi su spuogais, nors metu nemazai jau  verysad.gif
Siandien buvau pas dermatologe, pasake, kad perdaug naudoju visokiausiu priemoniu nuo spuogu ir prausikliu/toniku/kremu riebiai odai, todel oda dar labiau kemsasi ir susidaro tokie balti spuogeliai, kurie nepuliuoja, bet labai negraziai atrodo. Liepe makiaza valyti essex losijonu, veida prausti tik virintu vandeniu be jokiu prausikliu ir naudoti dienini krema jautriai odai. Per menesi ar du spuogeliai turetu apsivalyti. Dar israse antibiotikus ir Differin krema. Tai va bandysiu dabar laikytis jos nurodymu, nes gal is tikruju kai visu priemoniu perdaug naudoju, tai tik bolgesnis rezultatas unsure.gif

kas per daug tas nesveika smile.gif Bet šeip žiūriu vienoms vienas losijonas tinka, kitoms visai nea.. schmoll.gif Gal ir padės antibijotikai ir diferinas, parašykit kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
Gal esate kuri išbandžiusi kokią pudrytę, kuri ne taip odai kenkia ir nepadaugina po to spuogų.. Kartais norisi pasipuošti ir spuogelius paslėpti jei kur einu, bet bijau ir tepti kažkokią pudrytę ar kažką pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 17, 10:08)
Gal esate kuri išbandžiusi kokią pudrytę, kuri ne taip odai kenkia ir nepadaugina po to spuogų.. Kartais norisi pasipuošti ir spuogelius paslėpti jei kur einu, bet bijau ir tepti kažkokią pudrytę ar kažką pan.  g.gif

As naudoju Christina firmos Ros de Mer Pelling cover cream smile.gif lb patenkinta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas jums geriausiai padeda apgydyti spuogus ir po jų likusias žaizdeles? unsure.gif
Atsakyti
Gal esate kuri išbandžiusi kokią pudrytę, kuri ne taip odai kenkia ir nepadaugina po to spuogų.. Kartais norisi pasipuošti ir spuogelius paslėpti jei kur einu, bet bijau ir tepti kažkokią pudrytę ar kažką pan.  g.gif

Kasdienai naudoju Mizon BB krema, o jei sventes - pasitepu mineraline AL. Tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 09 17, 18:57)
Kasdienai naudoju Mizon BB krema, o jei sventes - pasitepu mineraline AL. Tikrai labai  thumbup.gif

Galvoju ir as apie Mizon BB krema, tik kazkaip atsiliepimu aoie ji mazoka. Gal galite daugiau parasyti apie ji (kaip maskuoja, ar nepalieka riebaluoto veidi, nenuplaukia dienos metu, nekemsa, kokia spalva).
Papildyta:

Kazkur eidama naudoju Revlon Colour Stay (riebiai/misriai). Pakankamai pamaskuoja, lygiai dengiasi, nepalieka kaukes efekto, gerai issilaiko visa diena. Ir tikrai nekemsa, nors mano odai laaaabai linkusi i tai).
Christina Rose de Mer Peeling Cover Cream irgi labai verta demesio, bet sviesiaodems gali buti kiek tamsoka.
Atsakyti