Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Dar ne itin ilgai, bet naudoju ACNIX priemones, ryte ir vakare ir krema ir prausikli. svelnios priemones, nedirgina odos. bet kazkodel atrodo, kad situacija negereja, gal net siek tiek pablogejo .. ;/ kogero antra karta nepirksiu.
Atsakyti
bet tai kaip pvz jus nepagalvojat. jei jau metu ne 20 tai is kur pas jus tie jaunatviniai spuogai, vadinasi, problema yra vidine.
as pvz meciau valgyti pieno produktus, dauguma zmoniu yra alergiski laktozei tik tam tikra laika dar organizmas toleruoja o su laiku darosi vis blogiau. klausimas ar padeda? galiu pasakyti, viena diena ziauriai uzsimaniau surelio, galvojau nugriusiu is noro, nusipirkau ir kita ryta salia akies buvo toks gilimunis spuogas kad uztino puse voko.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 09 08, 00:37)
as turiuta zalia. Man labai patinka. Gera sudetis, vienas is veiksmingiausiu kremu. Noreciau ir ta anti-pimple isbandyti. Kur matete ju Vilniuje?

O kur pirkote zaliaji? Siandien klausiau Martinoje, tai sake seniai ju nebegauna..
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2012 09 11, 18:39)
bet tai kaip pvz jus nepagalvojat.

Zinoma kad pagalvojam. Ir pavyzdziui man maistas jokios itakos spuogams neturi.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 09 11, 22:47)
O kur pirkote zaliaji? Siandien klausiau Martinoje, tai sake seniai ju nebegauna..
Papildyta:

Zinoma kad pagalvojam. Ir pavyzdziui man maistas jokios itakos spuogams neturi.

Pati ju niekur nerandu. Ieskau jau geras 2 sav. Etiketeje maciau, kad pirkau Farmoje, taciau ir ten ju jau nera..
Atsakyti
As irgi kankinuosi su spuogais, nors metu nemazai jau verysad.gif
Siandien buvau pas dermatologe, pasake, kad perdaug naudoju visokiausiu priemoniu nuo spuogu ir prausikliu/toniku/kremu riebiai odai, todel oda dar labiau kemsasi ir susidaro tokie balti spuogeliai, kurie nepuliuoja, bet labai negraziai atrodo. Liepe makiaza valyti essex losijonu, veida prausti tik virintu vandeniu be jokiu prausikliu ir naudoti dienini krema jautriai odai. Per menesi ar du spuogeliai turetu apsivalyti. Dar israse antibiotikus ir Differin krema. Tai va bandysiu dabar laikytis jos nurodymu, nes gal is tikruju kai visu priemoniu perdaug naudoju, tai tik bolgesnis rezultatas unsure.gif
Atsakyti
o bandet kuri medaus ir cinamono kauke? as kiekviena vakara tepiau spuoguotas vietas (raso kad praeina po dvieju savaiciu). is tikruju oda buvo susitvarkiusi bet pries hormonus nepakovosi, per pms vel isbere doh.gif
Atsakyti
O gal kas nors gali pasidalinti atsiliepimais apie aspirino kauke? Kaip daznai ja naudoti, koks poveikis po ilgesnio naudojimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 12, 20:21)
o bandet kuri medaus ir cinamono kauke? as kiekviena vakara tepiau spuoguotas vietas (raso kad praeina po dvieju savaiciu). is tikruju oda buvo susitvarkiusi bet pries hormonus nepakovosi, per pms vel isbere  doh.gif

bandžiau, bet kažkokio poveikio nepastebėjau, naudojau tikrai trumpiau nei 2savaites, nepatikdavo, kad tas medus sušilęs, pradėdavo plaukti veidu, be to, man norėdavos labai kasytis, niežėdavo nuo jos blush2.gif bet oda atrodydavo švelnutė po tokios iškentėtos kaukės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2012 09 12, 11:06)
As irgi kankinuosi su spuogais, nors metu nemazai jau  verysad.gif
Siandien buvau pas dermatologe, pasake, kad perdaug naudoju visokiausiu priemoniu nuo spuogu ir prausikliu/toniku/kremu riebiai odai, todel oda dar labiau kemsasi ir susidaro tokie balti spuogeliai, kurie nepuliuoja, bet labai negraziai atrodo. Liepe makiaza valyti essex losijonu, veida prausti tik virintu vandeniu be jokiu prausikliu ir naudoti dienini krema jautriai odai. Per menesi ar du spuogeliai turetu apsivalyti. Dar israse antibiotikus ir Differin krema. Tai va bandysiu dabar laikytis jos nurodymu, nes gal is tikruju kai visu priemoniu perdaug naudoju, tai tik bolgesnis rezultatas unsure.gif

man differinas sausina odą, o poveikio prieš hormoninius, pms spuogus nelabai yra, geriau gerti nakvišas, vit. b. man padeda
Atsakyti
Ar turit kokiu atsiliepimu del Clinique 3 step misriai ar riebiai odai?
Va cia: http://www.clinique....il.tmpl?slide=1

Siaip dabar naudoju KN emulsija nuo spuogu, bet lyg niekas ir nesikeicia...

Dar body shopo night cream su arbatmedzio turiu, bet mazai naudojau..
Atsakyti
QUOTE(bree @ 2012 09 13, 19:21)
Ar turit kokiu atsiliepimu del Clinique 3 step misriai ar riebiai odai?
Va cia: http://www.clinique....il.tmpl?slide=1

Su spuogais kovojo gerai, bet laaaaabai issausino oda. Savaite naudojau, kaip ir rekomenduojama ryte ir vakare, paskui savaite tik vakare. O paskui vos ne 2 men. bandziau atstatyti normalu odos dregnuma.
Zodziu, stiprios priemones (ypac lotion) - nepadauginkit.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 13, 19:18)
man differinas sausina odą, o poveikio prieš hormoninius, pms spuogus nelabai yra, geriau gerti nakvišas, vit. b. man padeda

Bandžiau nakvišų aliejų, gėriau 3 mėnesius, tai tik dar labiau išbėrė.
Man gydytoja liepė veidą vakarais tepti kremu jautriai odai ir kai jis susigeria, tada differinu. Taip neturėtų labai smarkiai sausinti. Kolkas tik trečia diena, dar nežinau, kaip bus smile.gif
Atsakyti