Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(lauryna @ 2012 08 28, 10:26)
Daznai geriu cinko tabletes, poveikis nors ir nedidelis bet yra.  smile.gif

Gėriau cinko tabletes 20d. po 50 mg į dieną. Rezultatas išberti paakiai, kosmetologė sakė, kad tokio tipo spuogeliai būtų dar ilgai mane puošę doh.gif Nors apie cinko naudą spuoguotai odai skaičiau nemažai, gyd. prof. Lapinskaitės buvau išvadinta durna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dbr "draugauju" su Roa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas Cinamonas @ 2012 09 01, 11:16)
Man pagerinti odos bukle padejo sios dvi priemones:

user posted image

Skinceuticals Retinol 0.5

user posted image

Obagi Blender

Pirmaji serumuka esu bandziusi ir si ir stipresni. O gal galite daugiau parasyti apie antraji. Kodel juos reikia maisyti kartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Egle / @ 2012 09 01, 01:05)
Visiskai mano variantas smile.gif Tik as jau ir pas dermatologe buvau, ir pas ginekologe smile.gif
Jei darysit maisto netoleravimo ir kraujo testus, labai idomu butu isgirsti rezultatus smile.gif

Būtinai parašysiu 4u.gif Kosmetologė vakar patarė nusipirkti Diferino gelio, ne kremo bet būtent gelio. Tai pabandysiu tepti spuogus kuri laiką, žiūrėsim kas čia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 19:47)
Pirmaji serumuka esu bandziusi ir si ir stipresni. O gal galite daugiau parasyti apie antraji. Kodel juos reikia maisyti kartu? g.gif

Antroji priemone "nunesa" retinoli i gilesnius odos sluoksius, negu kad tepant ji viena, tai ir poveikis geresnis. Tuo paciu atstato odos elastinguma, greiciau gyja zaizdeles po spuogu ir tuo paciu neleidzia atsirasti naujiems. Beje, tie abu kremukai labai taupiai naudojami. Efektas yra net tepantis kas trecia vakara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas Cinamonas @ 2012 09 01, 21:34)
Antroji priemone "nunesa" retinoli i gilesnius odos sluoksius, negu kad tepant ji viena, tai ir poveikis geresnis. Tuo paciu atstato odos elastinguma, greiciau gyja zaizdeles po spuogu ir tuo paciu neleidzia atsirasti naujiems. Beje, tie abu kremukai labai taupiai naudojami. Efektas yra net tepantis kas trecia vakara smile.gif

Is kur siuntetes Obagi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 23:08)
Is kur siuntetes Obagi? g.gif

Net nepamenu. Zinau tik, kad is USA puslapio per tarpininke.
Atsakyti
turiu riebią/mišrią (dėl mišrios nesu tikra, galbūt skruostai tiesiog dehidratuoti, nes spuogelių ir inkštirų atsiranda ir ant jų, jei oda čia būtų sausa, tai būtų neįmanoma) odą, dėl riebumo dažnai iškyla spuogelių. stengiuosi neišsausinti jos tonikais/pilingais, bet riebumas užmuša verysad.gif
šiek tiek padeda kremas-gelis Rasa probleminei odai, bet skruostams yra per silpnas. o man jau 28 metai, are tai kada nors baigsis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 06 rugsėjo 2012 - 10:54
QUOTE(juodas-drugelis @ 2012 09 06, 10:54)
turiu riebią/mišrią (dėl mišrios nesu tikra, galbūt skruostai tiesiog dehidratuoti, nes spuogelių ir inkštirų atsiranda ir ant jų, jei oda čia būtų sausa, tai būtų neįmanoma) odą, dėl riebumo dažnai iškyla spuogelių. stengiuosi neišsausinti jos tonikais/pilingais, bet riebumas užmuša verysad.gif
šiek tiek padeda kremas-gelis Rasa probleminei odai, bet skruostams yra per silpnas. o man jau 28 metai, are tai kada nors baigsis?

Visų pirma vakare gerai nuvalykite veidą, nes kaip taisyklė blogai nuvalytas veidas = besikemšančios poros. Jums reikia nusipirkti kokį nors grėkinantį kremą-gelį mišriai odai, gal tada situacija pagerės. Nes tiek riebią, tiek mišrią odą reikia drėkinti. O diena galite naudoti matizuojantį kremą, kuris neleis odai blizgėti.
Atsakyti
Sveikos mamytes, prisiskaiciau kaip jus cia kankinates o jau kiek pinigelius iseina sitom procedurom.. aisku turbut skirtingi tuie spuogai ir skirtingas ju gydimas, bet as tai savo beda issisprendziau jau. Pas mane oda nuo kokiu 16 metu tokia: ant kaktos ir nosies inkstyrai, ant zandu dideli puliningi spuogai. Viska isbandziau, bet daug ir jusu receptu aprasytu net pakenke. Viena kart eilini kart nuejau i vaistine. Ziurinejau kremukus, tepaliukus priejo senute vaistininke patart, as kai visad susibesinau kad vel lys ir kis kazka. Bet ji patare tai kad man kainavo 5 litus ir iki siol tik tai padeda. zofdziu va ka darau kas vakara nusivalius makiaza. Kiekviena spuoga su ausu krapstuku patepu silicilio rugsties tirpalu (ilgai uztrunka)(kaina apie 3lt) o tada tepu boromed akne. Mazas kremukas su arbatmedzio aliejum( kaina apie 2lt). Viskas. Po poros savaiciu pradejo man tie spuogai luptis, nuz inot kaip lupasi oda. Ir viskas. Nesakau kad isvis skaisciaveide, yra ir randu ir inkstyru, bet spuogu 10x maziau. Sekmes!
Atsakyti
Apie toki Boromed kalbate?

Dar ziuriu yra Anti-Pimple, ir abu su spf 10 bigsmile.gif Kur ju galima rasti? Nes as matau tik Boro plius tepalus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 07 rugsėjo 2012 - 23:09
QUOTE(FoxLady @ 2012 09 08, 00:05)
Apie toki Boromed kalbate?

Dar ziuriu yra Anti-Pimple, ir abu su spf 10 bigsmile.gif Kur ju galima rasti? Nes as matau tik Boro plius tepalus..

Man irgi butu labai idomu suzinoti drinks_cheers.gif Boro plius esu ne karta pirkusi, bet tokiu matyti neteko blink.gif
Atsakyti
as turiuta zalia. Man labai patinka. Gera sudetis, vienas is veiksmingiausiu kremu. Noreciau ir ta anti-pimple isbandyti. Kur matete ju Vilniuje?
Atsakyti