Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(FoxLady @ 2012 03 27, 12:49)
Bet turbut siunteisi? g.gif Kai baigsiu savo Natinuel priemones, butu idomu isbandyti ir kitu firmu rugstines priemones ax.gif Tik kad pasirinkimas tai nera didelis, ypac LT doh.gif

Is JAV siunciausi.Esu dar bandzius gan nepigias DDF priemones, bet nelikau super suzaveta.
Atsakyti
Prisirasau prie nedraugautoju su aliejais biggrin.gif

Ka bandziau, tas netiko, netiko netgi tas misinukas balint demelem- kimso oda.

Bandziau alieju neperdaugiausiai, bet kai kelis pabandai ir tau oda uzkemsa arba kitokiu problemu sukelia doh.gif Gal as nebeeksperimentuosiu su jais daugiau. ax.gif

Plius, nemazai merginu, kurioms tiko ir patiko kremai, po pusmecio rase, kad tai oda issausejo, tai bert pradejo... Gal kazkam ir super tinka, mano oda jautri, tai reikia kruosciai rinktis, ka naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 27, 06:59)

Gal kartais naudoji clinique city block su spf ?

aha, naudoju biggrin.gif
spf25, jau antra pakuote i pabaiga eina. kartosiu ir vel, eksperimentai jau atsibodo, sis nekemsa poru, odos atspalvi pavienodina. ko dar noreti? irgi laukiu to alpha hydrox su retinoliu,tai net nesusimasciau kad spf 25 per mazai gali buti g.gif
as ir bandziau ta misinuka demem sviesinti - simondsiju al+salieru ea. pradzioj tikrai kad patiko, skaistindavo oda, bet poto pradejo berti daugiau, apie pora menesiu kenciau kakzur, jei sakysit kad oda valesi, tai odos valymasi isivaizduoju normaliais baltais spuogiukais, o ne vidiniais, kuriu nei krust, ir iki siol dar like, tik gerai kad jau mazesni. truko kantrybe ir meciau, plaukus dabar simondsijom tepu biggrin.gif o salieru ea kad nestovetu nenaudojamas, tai vakarais po lasiuka i PC bha 2% geli ilasinu - nezinau ar blogai cia, bet rytais oda graziau atrodo,turiu omenyje demeles.
Papildyta:
Vitulka, ar vis patenkinta dar tuo misiniu demelems?
Atsakyti
Jau penkios dienos kaip pakeiciau savo veido prieziura, taip pat perejau prie alieju, hidroliatu, gasulo molio. Pirkau KN. Na nezinau, bijau,kad ir man netiks tie aliejai. Naudoju arganu alieju. Sakyciau oda susierzinusi, paraude mazyciais spuogeliais aplink nosies snerves is po apatine lupa ties kampuciais, lyg alergine reakcija butu verysad.gif oda kazkokiom sausom rausvom demem ismete, nestipriai, bet matosi. Man taip budavo, kai naudojau dar tuos kremus nivea ir pan ir jei kremas man netinka, o daznai taip budavo, nes oda pakankamai jautri ir tu visu parabenu nu ne pro kur... o cia dabar su aliejumi, nesuprantu sad.gif
KN sake, kad gali oda serpetoti pradzioje, kol prisitaikys prie aliejaus, aceit issivalyt ir adaptuotis jai reikia po tos chemijos... minejo,kad mazdaug po menesio tik galima bus daryt kazkokia sisvadas.
As taip pat naudojau ta emulsija nuo spuogu, tai irgi netiko labai spuogu lyst pradejo, juodais inkstirais isvagojo veida, bet as itariu kodel. Veido prausimui naudojau paprasta afrikietiska muila, o dabar naudoju gasulo moli, nu nerealus dalykas, tikrai thumbup.gif itarius jis ir "padaro", kad nebutu tu uzsikimsimu.

Na nezinau, dar kokias mx 2 sav palauksiu, jei nebloges, bet ir negeres reikes vel vaziuot i KN gal kazka kito patars.

Ale ot nesiseka, tai va kad paimtu ir prigytu tie aliejai tai ne verysad.gif

p.s. ir dar del tos emulsijos nuo spuogu, tai sake, kad ten ieina kazkoks aliejus, nepamenu, koks, kuris labai valo oda ir jei tarkim, pas tave po oda sedi spuogeliukas,kuris masto lyst nelyst ji butinai iskels i pavirsiu, tipo oda valo, u ztai atrodo pradzioje, kad baisu,kaip lenda spuogai... na nezinau, man toks pasakymas ,kad pradzioje pablogeja kazkoks nelogiskas, juk atvirksciaia atrodo turetu raminti oda ir spuogus, gydyt ir veikt juos,kad jie nebujotu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimesMedis: 27 kovo 2012 - 23:53
QUOTE(LaimesMedis @ 2012 03 28, 00:49)

O kaip tepat aliejų? Gerai sudrėkinat odą prieš tepant? Gal aliejaus per daug tepat? Aš tos savo emulsijos tai keturis lašiukus ant veido paskirstau. Gali būti ir tikrai alergija, o gali būti, kad tikrai oda prisitaikys prie aliejaus. O gal kažką ir darot netinkamai...

Kai man netiko keli aliejai, pamačiau ne pradžioje, o truputį panaudojus. Pavyzdžiui, tamanų. Sulyg kiekvienu tepimu odai blogiau ir blogiau būdavo. Kai dabar pradėjau tą savo emulsiją, tai visiškai atvirkščiai. Sulyg kiekvienu tepimu odai geriau ir geriau.
Atsakyti
Laimes Medi, manyciau blogiausia, kad kaip supratau, visas priemones iskarto pakeitei, tai sunku bus suprasti, kas netinka
Atsakyti
mano oda irgi labai sviesi,be to turiu problemu su pigmentacijos sutrikimais ir naudoju rugstine kosmetika,del to spf 50 man butinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 27, 21:42)

Vitulka, ar vis patenkinta dar tuo misiniu demelems?

patenkinta smile.gif tik aš viso veido jokiu aliejum netepu, netepiau ir netepsiu schmoll.gif
Atsakyti
Bet tai jei demeliu daug ant zandu,tai ir gaunasi kad visas zandas issitepa, na apie nosi ir kakta nekalbu,ten prblemu nera, bet zandai ir zandikaulio linija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 28, 15:04)
O kaip tepat aliejų? Gerai sudrėkinat odą prieš tepant? Gal aliejaus per daug tepat? Aš tos savo emulsijos tai keturis lašiukus ant veido paskirstau. Gali būti ir tikrai alergija, o gali būti, kad tikrai oda prisitaikys prie aliejaus. O gal kažką ir darot netinkamai...

Kai man netiko keli aliejai, pamačiau ne pradžioje, o truputį panaudojus. Pavyzdžiui, tamanų. Sulyg kiekvienu tepimu odai blogiau ir blogiau būdavo. Kai dabar pradėjau tą savo emulsiją, tai visiškai atvirkščiai. Sulyg kiekvienu tepimu odai geriau ir geriau.

Nusiprausiu veida gasulo moliu, pasipurskiu hidroliatu (is pradziu purskiau simtalapiu roziu, bet lyg ir alergizavo, tai dabar rugegeliu,bet man atrodo ten alergizuoja ir aliejus), leidziu apdziuti tada dar karta pasipurskiu, tada i delna kokius 3-5 lasu aliejaus ir tada dar ant to aliejaus kokius tris paspaudimus hodroliato, patrinu rankom, kad susimaisytu ir sutepu veida bigsmile.gif

Man tiek nuo sito aliejaus argano, tiek nuo tos emulsijos negerove pasijaute iskart, tie tokie alerginiai berimui ir sausos demeles doh.gif na tipo adaptuotis reikia ir pan...
mastau gal reiktu pabadyti koki roziu krema is KN g.gif
siaip esu turejusi is naturaliu kremu ecodesire stipru krema, tai lydiai ta pati situacija.

Na kol kas lauksiu,o paskui ziuresiu, ka toliau daryti, jei negeres.

Man is viso atrodo, kadoda kuo toliau tuo labiau kazkokiais raudoniais nueina, yapc skruostai unsure.gif

Ir dar pasakysiu, kas man labai nepatiko KN is pardavesjos.... tokia iki peciu plaukais su akinukais... zdz, kai as jai pasakiau, kad mane nuo aliejaus alergizuoja, tai ta, kad nepatenkinta visa, tipo kaip cia gali buti, cia naturalus produktai, suprask vos ne panaceja nuo visko biggrin.gif dar cia man pareiske, kad esu labai nekantri ir jie jau cia as pradesiu metytis, tai tipo ji tada man nieko negali komentuoti daugiau apie produktus, nes as neva neapsisprendusi esu, kokiu produktu noriu blink.gif
*****,juk ne visiems tinka tie aliejai, kad ir kokie jie naturalus ir stebuklingi butu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2012 03 28, 22:13)

O gal gali surašyti, kiek laiko ir kokius produktus naudoji? Nes čia per trumpą laiką, o produktų tikrai daug išvardinai Todėl aš šiek tiek pritarčiau KN pardavėjai. Labai daug skirtingų produktų vienu metu naudoji ir kaitalioji juos tarpusavyje. Iš tiesų dabar labai sunku pasakyt, kas konkrečiai alergizuoja. Aš manau, kad jei vis dar norisi bandyti, geriausia Tau dabar būtų paimti vieną hidroliatą ir vieną aliejų ir bent dvi savaites - mėnesį šitą derinuką panaudoti nenaudojant nieko kito. Tada tikrai pamatysi, kad tinka ar netinka. Ir jei netinka, žinosi, kas konkrečiai. Beje, ir tos alerginės dėmelės gali atsirasti dėl kitų priežasčių, ne tik nuo kosmetikos. Todėl ir reikia palaukti ilgiau.

Tiesa, jei Tave daug kas alergizuoja, tai įdomus pasirinkimas naudoti rožių hidroliatą ir norėti rožių kremo, nes rožė yra stipriau nei kiti alergizuojantis augalas. Išvis rožė labiau tinka brandžiai odai, sausesnei. O Tau, prieš įsigyjant produktus, reikėtų įsivertinti savo odos būklę. Ar ji mišri, ar riebi, ar linkusi sausėti, ar jautri, ar tau išvis aknė ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 29 kovo 2012 - 11:32
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 29, 12:31)
O gal gali surašyti, kiek laiko ir kokius produktus naudoji? Nes čia per trumpą laiką, o produktų tikrai daug išvardinai Todėl aš šiek tiek pritarčiau KN pardavėjai. Labai daug skirtingų produktų vienu metu naudoji ir kaitalioji juos tarpusavyje. Iš tiesų dabar labai sunku pasakyt, kas konkrečiai alergizuoja. Aš manau, kad jei vis dar norisi bandyti, geriausia Tau dabar būtų paimti vieną hidroliatą ir vieną aliejų ir bent dvi savaites - mėnesį šitą derinuką panaudoti nenaudojant nieko kito. Tada tikrai pamatysi, kad tinka ar netinka. Ir jei netinka, žinosi, kas konkrečiai. Beje, ir tos alerginės dėmelės gali atsirasti dėl kitų priežasčių, ne tik nuo kosmetikos. Todėl ir reikia palaukti ilgiau.

Tiesa, jei Tave daug kas alergizuoja, tai įdomus pasirinkimas naudoti rožių hidroliatą ir norėti rožių kremo, nes rožė yra stipriau nei kiti alergizuojantis augalas. Išvis rožė labiau tinka brandžiai odai, sausesnei. O Tau, prieš įsigyjant produktus, reikėtų įsivertinti savo odos būklę. Ar ji mišri, ar riebi, ar linkusi sausėti, ar jautri, ar tau išvis aknė ir t.t.

Visus produktus naudoju nuo penktadienio praeito, ty septynias dienas. Šiaip visus produktums tame tarpe ir roziu vandeni patare KN, taip pat jos siule ir ta roziu krema.... o jei po teisybei as nezinau ,kokia mano oda... matyt misri, o akne, tai taip irgi turejau, sakau turejau, nes pradejus naudoti sias priemones bent vienas dalykas i gera, kad nebeatsiranda nauju spuogu,o senieji dasibaigineja. thumbup.gif
Atsakyti