Jau penkios dienos kaip pakeiciau savo veido prieziura, taip pat perejau prie alieju, hidroliatu, gasulo molio. Pirkau KN. Na nezinau, bijau,kad ir man netiks tie aliejai. Naudoju arganu alieju. Sakyciau oda susierzinusi, paraude mazyciais spuogeliais aplink nosies snerves is po apatine lupa ties kampuciais, lyg alergine reakcija butu
oda kazkokiom sausom rausvom demem ismete, nestipriai, bet matosi. Man taip budavo, kai naudojau dar tuos kremus nivea ir pan ir jei kremas man netinka, o daznai taip budavo, nes oda pakankamai jautri ir tu visu parabenu nu ne pro kur... o cia dabar su aliejumi, nesuprantu
KN sake, kad gali oda serpetoti pradzioje, kol prisitaikys prie aliejaus, aceit issivalyt ir adaptuotis jai reikia po tos chemijos... minejo,kad mazdaug po menesio tik galima bus daryt kazkokia sisvadas.
As taip pat naudojau ta emulsija nuo spuogu, tai irgi netiko labai spuogu lyst pradejo, juodais inkstirais isvagojo veida, bet as itariu kodel. Veido prausimui naudojau paprasta afrikietiska muila, o dabar naudoju gasulo moli, nu nerealus dalykas, tikrai
itarius jis ir "padaro", kad nebutu tu uzsikimsimu.
Na nezinau, dar kokias mx 2 sav palauksiu, jei nebloges, bet ir negeres reikes vel vaziuot i KN gal kazka kito patars.
Ale ot nesiseka, tai va kad paimtu ir prigytu tie aliejai tai ne
p.s. ir dar del tos emulsijos nuo spuogu, tai sake, kad ten ieina kazkoks aliejus, nepamenu, koks, kuris labai valo oda ir jei tarkim, pas tave po oda sedi spuogeliukas,kuris masto lyst nelyst ji butinai iskels i pavirsiu, tipo oda valo, u ztai atrodo pradzioje, kad baisu,kaip lenda spuogai... na nezinau, man toks pasakymas ,kad pradzioje pablogeja kazkoks nelogiskas, juk atvirksciaia atrodo turetu raminti oda ir spuogus, gydyt ir veikt juos,kad jie nebujotu...