Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 26, 18:05)
Prausiklis geras siaip, bet jeigu, siuo atveju, reikia tik extra priemones, tai Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA (200 ml) butu tikrai tinkama priemone. Nors, siaip staigiai iskilusiems giluminiams, labai rekomanduociau Neostrata Hight Potency Cream (30 ml). Tiesa, ji kaina jo apie 95 lt., bet naudojant ant pavieniu spuogu, naudosis laaaabai ilgai. O ir pakuote patogi-su pompa.
Beje, labai vertas demesio yra pigus prausiklis su triklozanu Eveline Pure Control Sos pries spuogus. Kaina apie 9 lt., bet nesausina, vesina. Net nesitikejau, kad uz tokia kaina taip patiks. Pabandykit.

Aciu 4u.gif
Vadinasi dar siandien nubegsiu nusipirkti Ultra Smoothing Lotion .
Man giluminiu spuogu niekada gyvenime nebudavo, tik sia savaite uzpuole, tai gal cia tik dabar taip,o ateity vel ju nebebus, bus tik iprasti baltom virsunem, ar tas tepaliukas tinkamas ir jiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 26 rugpjūčio 2012 - 17:51
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 26, 17:50)
Aciu 4u.gif
Vadinasi dar siandien nubegsiu nusipirkti Ultra Smoothing Lotion .
Man giluminiu spuogu niekada gyvenime nebudavo, tik sia savaite uzpuole, tai gal cia tik dabar taip,o ateity vel ju nebebus, bus tik iprasti baltom virsunem, ar tas tepaliukas tinkamas ir jiems?

Gal del hormonu? Nes man butent 2 tokie grynai hormoniniai atsirado,siaip neberia.
Na,o del neostrata ultra smoothing lotion,tai nezinau nezinau...tikrai man nepanasu,kad jis nuo berimu padetu,ypac nuo skausmingu spuogu, siaip kad lygina oda,sviesina,tai faktas,bet tik tiek. Ir nepersistenkit su juo, nes labai iserzinti gali, jei kasdien tepant.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 26, 19:53)
Gal del hormonu? Nes man butent 2 tokie grynai hormoniniai atsirado,siaip neberia.
Na,o del neostrata ultra smoothing lotion,tai nezinau nezinau...tikrai man nepanasu,kad jis nuo berimu padetu,ypac nuo skausmingu spuogu, siaip kad lygina oda,sviesina,tai faktas,bet tik tiek. Ir nepersistenkit su juo, nes labai iserzinti gali, jei kasdien tepant.

Gal ir del hormonu, bet jokiu hormoniniu vaistu nevartoju, gal seip koks ciklas uzbujojo.
To losjono butent ir noriu del odos lyginimo, pas mane daug inkstyru,demeliu nuo spuogu, labai nesvari oda. Jau 25m pradeda matytis kaktoje rauksleles. Jau nusipirkau,tikiuosi patiks smile.gif
Giluminiu spuogu turiu labai labai retai. O paprastiem spuogams gydyt nusipirksiu gal taskine priemone, tik atbaide kaina 15ml ~80lt .

Typhoon Morakot kaip gaila Kauno akropolio eurovaistinej nebuvo jusu siulomo kremo.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 26, 22:36)
Gal ir del hormonu, bet jokiu hormoniniu vaistu  nevartoju, gal seip koks ciklas uzbujojo.
To losjono butent ir noriu del odos lyginimo, pas mane daug inkstyru,demeliu nuo spuogu, labai nesvari oda. Jau 25m pradeda matytis kaktoje rauksleles.  Jau nusipirkau,tikiuosi patiks smile.gif
Giluminiu spuogu turiu labai labai retai. O paprastiem spuogams gydyt nusipirksiu gal taskine priemone, tik atbaide kaina 15ml ~80lt .

Typhoon Morakot kaip gaila Kauno akropolio eurovaistinej nebuvo jusu siulomo kremo.

geriausia butu ta ultra smoothing lotion kaitaliot naudot su kokia kita priemone,pvz rinktis is biodermos kazka,ji taip pat problematiskai odai skirta kosmetika,nes kaip jau rase kita nare,gali isjautrinti,nors ir nera jautri jusu oda,beto atkreipkit demesi ,kad tas losjonas be spf,o siaip jis tikrai grazina oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 26, 21:36)

Jeigu dabar nera, tai gal galima uzsisakyti, kad atveztu is Vilniaus Eurovaistines. Kazkada taip laukiau pora dieneliu vaistuku. Gal ir kosmetikos jie galetu atvezti? g.gif
Atsakyti
Sveiki, girdėjau, jog cinko tabletės labai padeda nuo spuogų. Gal kas geriatė/gerėte? Kokie rezutatai?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 08 27, 16:33)
Sveiki, girdėjau, jog cinko tabletės labai padeda nuo spuogų. Gal kas geriatė/gerėte? Kokie rezutatai?

As esu gerusi, tai jokiu pokyciu nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 08 27, 16:33)

Geriau 3 men. po 500mg kasdien, tai realaus poveikio spuogams tikrai nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 08 27, 15:33)

Daznai geriu cinko tabletes, poveikis nors ir nedidelis bet yra. smile.gif
Atsakyti
is visu tableciu man labiausiai padejo capivit forte. jo berods jau nebera, vietoj jo esu gerus vit.A+E kapsules. efektas man po keliu savaiciu pasirodydavo, oda gerokai pagrazedavo ir zymiai svaresne budavo.

siandien pastebejau, kad inkstiru ant skruostu smarkiai sumazejo biggrin.gif 2 savaites kaip vakarais tepu biodermos AKN.. manau, busiu radus jau visas priemones, su kuriom pagaliau turesiu visiskai idealia oda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 08 27, 03:33)

Geriau apie metus su nedidelem pertraukom kartu su nakvisu aliejum, spuogai VISISKAI isnyko, oda labai pasitaise, bet sunku pasakyti ar nuo cinko, ar nuo nakvisu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 08 28, 14:55)
Geriau apie metus su nedidelem pertraukom kartu su nakvisu aliejum, spuogai VISISKAI isnyko, oda labai pasitaise, bet sunku pasakyti ar nuo cinko, ar nuo nakvisu. g.gif

Jums labai pasiseke, kad sis papildu derinukas padejo. Bandziau ir as gerti nakvisas, bet jau po savaites naudojimo, taip iskele spuogus, kad paskui gera menesi gydziau. Veliau bandziau cinka su nakvisom derinti, vel ta pati situacija pasikartojo. Tai priejau isvados, kad vistik cia nuo nakvisu. Kaip minejau, cinka geriau, bet labai didelio skirtumo nemaciau. Gal reikejo daugiau nei 500 mg gerti? g.gif
Atsakyti