Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

http://www.aurakrema...-su-arbatmedziu

atradau, jog sis labai nuramina ir apgydo spuogelius, naudojau tik nakciai, nes tepasi kaip riebaliukas, kvapas taip pat uch... bet buvo verta pakenteti. Kam idomu imeciau nuoroda, pasiskaityti placiau.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 17, 09:42)
Isspaudus spuoga geriau ji patepti vandenilio peroksidu ar kosmetiniu spiritu? g.gif

Geriau-vandenilio peroksidu; jei jo nera-tinka medetku tinktura, spiritas...
Atsakyti
Buvau pas pazystama vaistininke , pasiteiravau del Acnix, tai sake, kad naudojant prausikli ir krema pasitvirtina naudojimas. Moterytei veidas susitvarke, jau vartoja 3 rinkini toki. Jai nepadejo nei ivostin, nei bioderma, nei kiti visi brangsu ir nebrangus kremai ir geliai ir panasiai... .Beto oda nepripranta prie acnix linijos ax.gif Tai va tiek girdejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 18 rugpjūčio 2012 - 21:35
QUOTE(Niktise @ 2012 08 18, 15:48)
gal kuri galetumėt rekomenduoti gera (kad nesikimštų poros, ir kontroliuotu odos blizgesį - kad neišmuštu jis po pusdienio) kremą  4u.gif

Prieš tepant krema oda reiktu tinkamai paruošti: nuprausti prausikliu, ir tik tada tepti riebaliniu liauku sekrecija reguliuojancias priemones. Puikiai veikia Actipur kremas dienai(gali but be spalvos, taip pat yra ir sviesaus bei tamsaus atspalvio;TIKRAI nekemsa odos poru-kaipti, maisosi su sebumu(odos gaminamais riebalais),ir nesudaro kamsciu, beto, suteikia ilgam matini atspalvi. turint riebia oda reiktu naudoti visa linija:prausiklis, kremas dienai bei gelis-fizioregul iatorius nakciai. Rezultatai-puikus, isbandziau pati ir sekmingai naudoju jau ne vienerius metus. Bent jau man, perejusiai per kalna priemoniu, Actipur-tiesiog dieviskos:D
Papildyta:
QUOTE(rozeleee @ 2012 08 15, 23:47)
Sveikos, norėjau paklausti ar nevartojate kosmetikos O.D.A ? Nusipirkau pas kosmetologę prausikllį ir kremą, įdomu jūsų nuomonės smile.gif

Man asmeniskai O.D.A labai patinka: ir rugstys, ir ju produkcija, ir poveikis:) plius, kad tai Lietuviska:) tik (bent mano nuomone), po kurso su rugstinem priemonem reiktu pereiti ant "lengvesniu" produktu: pabandyt mazint koncentracijas ir pan. jei odos situacija neblogeja, tada rugstis darytis kaip palaikoma programa pas kosmetologe, o namie pereit po kiek laiko prie kitokiu priemoniu...
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 08 18, 15:48)
gal kuri galetumėt rekomenduoti gera (kad nesikimštų poros, ir kontroliuotu odos blizgesį - kad neišmuštu jis po pusdienio) kremą  4u.gif

as naudoju Barbada, parsiduoda tik Sugiharoje, arba pagal uzsakyma vaistines daro.
Atsakyti
na va nusipirkau gintarinej vaistinej Acnix valikli ir krema. kolkas tik 2 diena naudoju. siaip prausiklis tikrai labai svelnus , nedziovina odos, be kvapu.kremas irgi malonus, nedirgina, turi siek tiek specifini kvapa. bet kolkas ispudis kad labai svelnios priemones, nedirgina. bandysiu naudoti, kam bus idomu, po kurio laiko parasysiu atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nemano @ 2012 08 08, 22:48)
Siaip isties, jei ne brendimo laikotaroiu, surguliavus sveika mityba ir kitas priemones(kosmetika ir pan.) veido odos isvaizda netenkina, atsiranda berimai ir pan., tikrai verta atlikti maisto netoleravimo testa:)

Prisipazinsiu, kad nesimaitinu tik sveikai. Stengiuosi nevalgyti tam tikru produktu, siek tiek prisiziureti, bet nesu to fanate.
Pastaruoju metu mano racione yra labai daug angliavandeniu turinciu produktu, galbut del to mane taip beria?
O daugiau, kaip ir raset, ir ne brendimas, ir kosmetikos priemones isbandytos ivairios, veido valymai, kosmetologai/dermatologai, sportuoju.

Didziausias klausimas del maisto netoleravimo testo yra, ar nustacius mano organizmui nepriimtinus produktus, as galesiu tiesiog juos sumazinti arba ju atsisakyti, ar man butinai reikes laikytis gydytojo sudarytos dietos? Nenoriu dietu specialiu smile.gif Idomu, ar butu poveikis tik primazinus/atsisakius to "bloguju" produktu? g.gif
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pamineti, kad taip pat geriu daug vandens bei vitaminus odai. Ir vis tiek berimas pirmauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iceee @ 2012 08 23, 18:25)
na va nusipirkau gintarinej vaistinej Acnix valikli ir krema. kolkas tik 2 diena naudoju. siaip prausiklis tikrai labai svelnus , nedziovina odos, be kvapu.kremas irgi malonus, nedirgina, turi siek tiek specifini kvapa. bet kolkas ispudis kad labai svelnios priemones, nedirgina.  bandysiu naudoti, kam bus idomu, po kurio laiko parasysiu atsiliepimus. smile.gif

Labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Niekad neturejau giluminiu spuogu tik paprastus pavienius ir inkstyruota oda.
Sia savaite iskilo dideli 5 giluminiai ,net ant kaklo, ko gyvenime nera buve blink.gif
Kaip su jais kovoti greitu budu?
Galvoju profilaktikai isigyti NeoStrata priemoniu, esat naudojusios?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 26, 14:54)
Galvoju profilaktikai isigyti NeoStrata priemoniu, esat naudojusios?

esam,jos veiksmingos,bet stiprios,gali sudirginti oda,jei jusu i jautruma netiks,o siaip tai pasitarkit su vaistininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 26, 15:58)
esam,jos veiksmingos,bet stiprios,gali sudirginti oda,jei jusu i jautruma netiks,o siaip tai pasitarkit su vaistininke  4u.gif

nejautri mano oda.
Kokias priemoens konkreciai vartojot?
Prausikli verta pirkti?
As mastau apie ultra smoothing losjona 200ml, o del prausiklio abejoju ar reikia.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 26, 16:19)
nejautri mano oda.
Kokias priemoens konkreciai vartojot?
Prausikli verta pirkti?
As mastau apie ultra smoothing losjona 200ml, o del prausiklio abejoju ar reikia.

Prausiklis geras siaip, bet jeigu, siuo atveju, reikia tik extra priemones, tai Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA (200 ml) butu tikrai tinkama priemone. Nors, siaip staigiai iskilusiems giluminiams, labai rekomanduociau Neostrata Hight Potency Cream (30 ml). Tiesa, ji kaina jo apie 95 lt., bet naudojant ant pavieniu spuogu, naudosis laaaabai ilgai. O ir pakuote patogi-su pompa.
Beje, labai vertas demesio yra pigus prausiklis su triklozanu Eveline Pure Control Sos pries spuogus. Kaina apie 9 lt., bet nesausina, vesina. Net nesitikejau, kad uz tokia kaina taip patiks. Pabandykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 26 rugpjūčio 2012 - 17:07