Galvoju dar pirmiau pasidaryti maisto netoleravimo testa. Galvoju, gal mano organizmas kazko labai nepriima, ka as daznai vartoju?
O jei nepades, tuomet jungsiuosi turbut ir as
O Ruacutane's as tikrai negersiu niekada
QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 11:01)
pagal visus uzsienio straipsnius reikia 2men gerti po 10g doze (didinu pamazu, nes ner pas mane spuogas prie spuogo, gal man ir nereiks 10g dozes, kolkas geriu po 6g), sugerus smugine doze reikia pamazu mazinti bet palaikoma doze tarkim po 1g galima gerti tiesiog vos ne visa gyvenima, juk tai kaip vitaminai.... jeigu patebi jei vel lenda bjaurybes, vel padidinti, manau jei tikrai pades man, as nematau didelio vargo praryt po 2tabletes i diena juk tai ne chemija kazkokia o vitaminas...
man kazkaip daug baisiau butu eksperimentuoti su tuo roacutane, nes ten vitamino a perdozavimas, o jo perdozavimas nesciai moteriai yra pavojingas, nes vaikas gali gimti su apsigimimais, tai dar neaisku ka ir suaugusio organizmui jis padaro, o su b5 nepastebeta nieko kolkas.... todel ir nusprendziau eksperimentuoti su situo nes jis tirpus vandenyje o ne riebaluose
bet kaip suprantu prie manes jungtis dar kolkas niekas nenori ane? vienas lauke nekarys gi kaip sakoma
man kazkaip daug baisiau butu eksperimentuoti su tuo roacutane, nes ten vitamino a perdozavimas, o jo perdozavimas nesciai moteriai yra pavojingas, nes vaikas gali gimti su apsigimimais, tai dar neaisku ka ir suaugusio organizmui jis padaro, o su b5 nepastebeta nieko kolkas.... todel ir nusprendziau eksperimentuoti su situo nes jis tirpus vandenyje o ne riebaluose
bet kaip suprantu prie manes jungtis dar kolkas niekas nenori ane? vienas lauke nekarys gi kaip sakoma