Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Dekui uz atsakyma.
Galvoju dar pirmiau pasidaryti maisto netoleravimo testa. Galvoju, gal mano organizmas kazko labai nepriima, ka as daznai vartoju?
O jei nepades, tuomet jungsiuosi turbut ir as smile.gif

O Ruacutane's as tikrai negersiu niekada smile.gif

QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 11:01)
pagal visus uzsienio straipsnius reikia 2men gerti po 10g doze (didinu pamazu, nes ner pas mane spuogas prie spuogo, gal man ir nereiks 10g dozes, kolkas geriu po 6g), sugerus smugine doze reikia pamazu mazinti bet palaikoma doze tarkim po 1g galima gerti tiesiog vos ne visa gyvenima, juk tai kaip vitaminai.... jeigu patebi jei vel lenda bjaurybes, vel padidinti, manau jei tikrai pades man, as nematau didelio vargo praryt po 2tabletes i diena  4u.gif juk tai ne chemija kazkokia o vitaminas...  rolleyes.gif
man kazkaip daug baisiau butu eksperimentuoti su tuo roacutane, nes ten vitamino a perdozavimas, o jo perdozavimas nesciai moteriai yra pavojingas, nes vaikas gali gimti su apsigimimais, tai dar neaisku ka ir suaugusio organizmui jis padaro, o su b5 nepastebeta nieko kolkas.... todel ir nusprendziau eksperimentuoti su situo nes jis tirpus vandenyje o ne riebaluose rolleyes.gif
bet kaip suprantu prie manes jungtis dar kolkas niekas nenori ane?  biggrin.gif vienas lauke nekarys gi kaip sakoma  biggrin.gif

Atsakyti
Siaip isties, jei ne brendimo laikotaroiu, surguliavus sveika mityba ir kitas priemones(kosmetika ir pan.) veido odos isvaizda netenkina, atsiranda berimai ir pan., tikrai verta atlikti maisto netoleravimo testa:)
Atsakyti
QUOTE(SweetLemon @ 2012 08 07, 10:55)
Labukas, koleges   4u.gif

Man toks klausimelis iskilo, ar nevertetu atskiros temos sukurti kovojanciu su spuogiukais jaunu paneliu, ir jau seniai atsisveiknusiu su paauglyste? ax.gif  Mat dalinames patirtimi apie bandytus produktus ir budus kovoti su akne, bet juk paaugliukiu ir vyresniu akne priezastys dazniausiai skiriasi, tai ir poveikis skiriasi... unsure.gif  Esu 24 metu, gan daznai pasipuosiu spuogeliais, ir nebutinai per PMS... Siuo metu meginu IWOSTIN Purritin kosmetika - prausiklis, tonikas, kremukai. Jau prausiklis eina i pabaiga (per diena 2-3 kartus plaunu veida, po to tonizuoju ir tt), o rezultatu nelabai matosi  schmoll.gif

as manau kad sita kosmetika labai prasta schmoll.gif
pati naudoju sias priemones:
http://www.iherb.com...-oz-250-ml/3578
http://www.iherb.com...oz-120-ml/24154
smirda bile kaip doh.gif bet priprast imanoma. visiskai naturalios, is alieju, spuogeliu beveik nebeturiu. jei koks isdygsta, nudziovinu su naturaliu arbatmedzio aliejumi. bet naudoju jau gerus 3ris menesius ir tik nesenai pamaciau rezultata. plius dar pati is saves atradau jog mane beria nuo baltiminio maisto, tai visokias varskes, surelius, jogurtus jau beveik pamirsau. o suvalgius, ryte atsikeliu su kruva grazuoliu doh.gif ir siaip manau kad pagrinde berimai eina del netinkamo maisto g.gif
Papildyta:
QUOTE(chelsey @ 2012 08 06, 12:32)
As siulau pabandyti atsisakyti pieno produktu porai savaiciu- pastebekite ar keiciasi situacija.  Internete yra daug info jog pienas, o tiksliau jame esantys hormonai labai itakoja akne. Bandymas nieko nekainuoja, manau verta isbandyti. As pieno niekad daug nevartojau, pagrinde vien kavai ir surius labai megstu, tai kavai naudoju soyos piena, o surius renkuosi ne is karves pieno pagamintus- rezultatai puikus.
Papildyta:
skaitancioms angliskai:

http://www.naturalne...acne_blood.html
http://acne.about.co...milkandacne.htm

va va. as gryno pieno nevartojau bet valgiau visokius surelius, jogurtus, varskytes, grudeta varske. taigi grietinele pakeiciau i sojos, visu situ dalyku beveik atsisakiau, taip pat grietines emiau nevalgyti, kefyro (vadinasi jokiu saltibarsciu) ir stebetinai susitvarke oda. bet issivale negreitai. g.gif ir va sia savaite pusryciams tepamos varskes nusipirkau, iskart spuogu ant kaktos ir smakro pridygo doh.gif o svarbiausia kad eme berti kakla, vel. taigi labai siuo dalyku tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 15 rugpjūčio 2012 - 17:05
Sveikos, norėjau paklausti ar nevartojate kosmetikos O.D.A ? Nusipirkau pas kosmetologę prausikllį ir kremą, įdomu jūsų nuomonės smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
Ir as intensyviai pradejau gydyti oda. Siuo metu naudoju dermatologo paskirta gydyma. Bandau gerti kuo daugiau vandens ir atsisakyti pieno produktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Visų pirma, manau, kažkokių produktų atsisakymas nėra visiškai teisingas žingsnis. Nekalbu, kai organizmas tikrai netoleruoja kažko, bet atsisakyti pieno produktų vien todėl, kad jums atrodo, kad nuo ryte suvalgyto jogurto jus beria nėra visiškai tikslinga.

Man, beje, irgi anksčiau atrodė, kad nuo ryte pastoviai valgomų varškyčių ir sūrelių, išberia veidą. Vis ale atsisakydavau, bet trumpam. Skirtumo jokio.

O neseniai teko išvykti, tada tikrai praktiškai pamiršau pieno produktus. Ir vėl skirtumo jokio, kaip bėrė veidą taip ir berią. doh.gif

Bet, turiu pripažint, kad mano veido oda ganėtinai problematiška. Esu net ir antibiotikus gėrus, bet poveikio jokio nebuvo.

Noriu išbandyti avižų nuovirą, tik grūdų niekur nerandu. doh.gif
Nebent, gal kuri esat išbandžiusi. Grūdai su lukštais tinka? ax.gif
Atsakyti
Lisa_Nova Norint atrasti recepta, kad veido oda butu nors siek tiek razesne bandome ivairiai viska, brangiai ir ilgai. Vienom atsisakius pieno produktu nustoja berimas, kitoms ne mirksiukas.gif Preitais metais laikiau dietos, kurios metu nevartaujau nei pieno, majonezo, saldesiu, alkoholio, druskos, cukraus veido oda buvo tikrai faina thumbup.gif NA o poto pradejau valgyti kaip visada ir oda taip pat atgavo buvusi vaizdeli .... Todel siuo metu eksperimentuoju su maistu, ta prasme, pora savaiciu atsisakysiu tarkim pieno, grietines, majonezo. Ziuresiu kaip veido oda reaguos, jeigu nepakis vaizdas savaime aisku, kad tada pieno produktai neitakoja mano veido odos mirksiukas.gif Jusu atveju taip ir buvo mirksiukas.gif
Beto, skaiciau merginos lukstu gavo eko parduotuvelese mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 16 rugpjūčio 2012 - 09:55
Aš jau rašiau anksčiau apie savo patirtį geriant avižų nuovirą. Man asmeniškai nepadėjo, sąžiningai gėriau beveik 2 mėnesius ryte ir vakare po 1 stiklinę...Bet pabandykite, gal Jums padės, kiekvienas bandome savo kailiu kas tinka kas ne. 4u.gif
Dėl maisto produktų taip pat įvairius eksperimentus atlikau. Apie 2 mėnesius nevartojau pieno produktų - jokio poveikio odai, dariausi alergenų testą (apie 250 maisto produktų), pasak gydytojos nesu nei vienam produktui alergiška daugiau nei bet kuris paprasta žmogus, o veidas kaip baisus taip baisus.
Šiuo metu veidą gydau priemonėmis su rūgštimis, panašu, kad tai kol kas duoda šiokį tokį rezultatą. Naudoju Natinuel prausiklį ir Noreva Exfoliac priemones su rūgštimis, odai tikrai atrodo pagražėjusi, nors naudoju dar tik kelias savaites.
Atsiprašau, kad išsiplėčiau, tik norėjau pasidalinti savo patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo ir bande ACNIX priemones nuo spuogu?
Atsakyti
Isspaudus spuoga geriau ji patepti vandenilio peroksidu ar kosmetiniu spiritu? g.gif
Atsakyti
Tikrai kaip tos ACNIX veido prieziuros priemones? Raso graziai apie jas g.gif
Atsakyti
gal kuri galetumėt rekomenduoti gera (kad nesikimštų poros, ir kontroliuotu odos blizgesį - kad neišmuštu jis po pusdienio) kremą 4u.gif
Atsakyti