Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(dera @ 2012 08 01, 12:43)
man patiko Siauliose su tokia Irina pabendrauti , ji namie dirba ir su vaikais isileidzia , nes pati su dviem mergaitem , tai labai aiskiai nupasakojo kaip su spogais tvarkytis , Kai nuvazioju uzsuku pas ja parduoda ji man is profesianalios kosmetikos po 50 ml ipila reikiamu preparatu pamoko kaip naudoti
man patinka rezultatas

vat mane uzknisa visos tos dermatologes ir kosmetologes kai israso liepia kokius tepalus naudot, as viso kuno gi neissitepliosiu doh.gif reiskia priezastis vidine, kazko truksta, bet kooooooo??? doh.gif unsure.gif nu tesiu toliau savo bandyma su pantoteno rugstim, gavau siandien tabletkas tai priverstines pertraukos nereiks daryt ax.gif beto man iki siauliu toooli tooli as is vln 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kazkas klausė apie avižų nuovirą...Gėriau du mėnesius ryte ir vakare po stiklinę, praleidau tik kelis "gėrimus", pražioje atrodė, kad lyg oda šviesėja, gražėja, bet čia gal labiau tikėjau tuo negu realiai matėsi. Nutraukiau šį bandymą, nes iš tikrųjų veido oda nepagražėjo, tik ką pastebėjau, kad susireguliavo tuštinimasis, nors su tuo problemų neturėjau ir anksčiau.
Atsakyti
As siulau pabandyti atsisakyti pieno produktu porai savaiciu- pastebekite ar keiciasi situacija. Internete yra daug info jog pienas, o tiksliau jame esantys hormonai labai itakoja akne. Bandymas nieko nekainuoja, manau verta isbandyti. As pieno niekad daug nevartojau, pagrinde vien kavai ir surius labai megstu, tai kavai naudoju soyos piena, o surius renkuosi ne is karves pieno pagamintus- rezultatai puikus.
Papildyta:
skaitancioms angliskai:

http://www.naturalne...acne_blood.html

http://acne.about.co...milkandacne.htm
Atsakyti
QUOTE(chelsey @ 2012 08 06, 11:32)
As siulau pabandyti atsisakyti pieno produktu porai savaiciu- pastebekite ar keiciasi situacija.  Internete yra daug info jog pienas, o tiksliau jame esantys hormonai labai itakoja akne. Bandymas nieko nekainuoja, manau verta isbandyti. As pieno niekad daug nevartojau, pagrinde vien kavai ir surius labai megstu, tai kavai naudoju soyos piena, o surius renkuosi ne is karves pieno pagamintus- rezultatai puikus.
Papildyta:
skaitancioms angliskai:

http://www.naturalne...acne_blood.html
http://acne.about.co...milkandacne.htm

sita as taip pat zinau ir pieno produktu jau seniai atsisakiau, labai retai kada kokios varskes suvalgau ar sureli koki, bet pablogejimo po ju suvalgymo taip pat nebuna smile.gif
na ka tesiu savo bandyma su pantoteno rugstim, padidinau doze iki 6g per diena, zinokit kolkas rezultatai patinka, maziau riebaluojasi oda ir spuogeliu nauju per paskutines 2sav neatsirado, randeliai nuo visu buvusiu gyja, vidiniai spuogai irgi traukiasi, stebiu situacija toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 06, 13:47)
sita as taip pat zinau ir pieno produktu jau seniai atsisakiau, labai retai kada kokios varskes suvalgau ar sureli koki, bet pablogejimo po ju suvalgymo taip pat nebuna  smile.gif
na ka tesiu savo bandyma su pantoteno rugstim, padidinau doze iki 6g per diena, zinokit kolkas rezultatai patinka, maziau riebaluojasi oda ir spuogeliu nauju per paskutines 2sav neatsirado, randeliai nuo visu buvusiu gyja, vidiniai spuogai irgi traukiasi, stebiu situacija toliau  ax.gif

Idomi patirtis su B5. Iki siol kiek esu girdejusi, kad kaip tik B grupes vitaminai paskatina spuogu atsiradima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 06 rugpjūčio 2012 - 14:39
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 06, 13:14)
Idomi patirtis su B5. Iki siol kiek esu girdejusi, kad kaip tik B grupes vitaminai paskatina spuogu atsiradima g.gif

na va as irgi apie tai skaiciau, bet butent b5 skatina odos atsinaujinima ir butent ta didele doze padeda atsikratyti spuogu net labai spuoguotiem zmonem... labai daug jau uzsienio forumu perskaiciau ir tie kurie uzsispyre ir reguliariai gere - dziaugiasi rezultatais ax.gif
Papildyta:
aisku labai tikiuosi kad po poros menesiu atejus galesiu ideti jums pries ir po nuotraukas ir rekti is dziaugsmo blush2.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 06, 16:44)
na va as irgi apie tai skaiciau, bet butent b5 skatina odos atsinaujinima ir butent ta didele doze padeda atsikratyti spuogu net labai spuoguotiem zmonem... labai daug jau uzsienio forumu perskaiciau ir tie kurie uzsispyre ir reguliariai gere - dziaugiasi rezultatais  ax.gif
Papildyta:
aisku labai tikiuosi kad po poros menesiu atejus galesiu ideti jums pries ir po nuotraukas ir rekti is dziaugsmo  blush2.gif  4u.gif  rolleyes.gif

Laba,

mano problema panasi del aknes. Taip pat isbandziau milijona kosmetikos priemoniu, kelias kosmetologes, n veido valymu, pasidariau visus tiek ginekologinius, tiek skrandzio tyrimus - niekas nepadeda, o tyrimai geri. Ir pieno produktu praktiskai nevartoju (nemegstu tiesiog). Apie gydyma b5 nieko nesu girdejusi, labai idomu, koks bus rezultatas. Bet pabaigus kursa, ar neatsiras jie vel po menesiuko kokio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Egle / @ 2012 08 06, 22:41)
Laba,

mano problema panasi del aknes. Taip pat isbandziau milijona kosmetikos priemoniu, kelias kosmetologes, n veido valymu, pasidariau visus tiek ginekologinius, tiek skrandzio tyrimus - niekas nepadeda, o tyrimai geri. Ir pieno produktu praktiskai nevartoju (nemegstu tiesiog). Apie gydyma b5 nieko nesu girdejusi, labai idomu, koks bus rezultatas. Bet pabaigus kursa, ar neatsiras jie vel po menesiuko kokio? smile.gif

Greiciausiai, kad vistiek bent jau pradziai reiketu kazkokio bukle palaikanciojo kurso, bent jau pirmus kelis menesius po intensyvaus kurso ir pagerejimo.
Bus labai idomu, jeigu naudojancios B5, po ilgesnio naudojimo gales pasidalinti rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(/ Egle / @ 2012 08 06, 20:41)
Laba,

pagal visus uzsienio straipsnius reikia 2men gerti po 10g doze (didinu pamazu, nes ner pas mane spuogas prie spuogo, gal man ir nereiks 10g dozes, kolkas geriu po 6g), sugerus smugine doze reikia pamazu mazinti bet palaikoma doze tarkim po 1g galima gerti tiesiog vos ne visa gyvenima, juk tai kaip vitaminai.... jeigu patebi jei vel lenda bjaurybes, vel padidinti, manau jei tikrai pades man, as nematau didelio vargo praryt po 2tabletes i diena 4u.gif juk tai ne chemija kazkokia o vitaminas... rolleyes.gif
man kazkaip daug baisiau butu eksperimentuoti su tuo roacutane, nes ten vitamino a perdozavimas, o jo perdozavimas nesciai moteriai yra pavojingas, nes vaikas gali gimti su apsigimimais, tai dar neaisku ka ir suaugusio organizmui jis padaro, o su b5 nepastebeta nieko kolkas.... todel ir nusprendziau eksperimentuoti su situo nes jis tirpus vandenyje o ne riebaluose rolleyes.gif
bet kaip suprantu prie manes jungtis dar kolkas niekas nenori ane? biggrin.gif vienas lauke nekarys gi kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 11:01)
bet kaip suprantu prie manes jungtis dar kolkas niekas nenori ane?  biggrin.gif vienas lauke nekarys gi kaip sakoma  biggrin.gif

Bandysiu jungtis po savaiteles biggrin.gif . Ka tik is iherb uzsisakiau B5 vitaminus ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 10:01)
pagal visus uzsienio straipsnius reikia 2men gerti po 10g doze (didinu pamazu, nes ner pas mane spuogas prie spuogo, gal man ir nereiks 10g dozes, kolkas geriu po 6g), sugerus smugine doze reikia pamazu mazinti bet palaikoma doze tarkim po 1g galima gerti tiesiog vos ne visa gyvenima, juk tai kaip vitaminai.... jeigu patebi jei vel lenda bjaurybes, vel padidinti, manau jei tikrai pades man, as nematau didelio vargo praryt po 2tabletes i diena  4u.gif juk tai ne chemija kazkokia o vitaminas...  rolleyes.gif
man kazkaip daug baisiau butu eksperimentuoti su tuo roacutane, nes ten vitamino a perdozavimas, o jo perdozavimas nesciai moteriai yra pavojingas, nes vaikas gali gimti su apsigimimais, tai dar neaisku ka ir suaugusio organizmui jis padaro, o su b5 nepastebeta nieko kolkas.... todel ir nusprendziau eksperimentuoti su situo nes jis tirpus vandenyje o ne riebaluose rolleyes.gif
bet kaip suprantu prie manes jungtis dar kolkas niekas nenori ane?  biggrin.gif vienas lauke nekarys gi kaip sakoma  biggrin.gif

Aš irgi vis labiau svarstau apie prisijungimą smile.gif kur pirkai vitaminus? kaip supratau iš kažkur užsisakei...?
Atsakyti
Labukas, koleges 4u.gif

Man toks klausimelis iskilo, ar nevertetu atskiros temos sukurti kovojanciu su spuogiukais jaunu paneliu, ir jau seniai atsisveiknusiu su paauglyste? ax.gif Mat dalinames patirtimi apie bandytus produktus ir budus kovoti su akne, bet juk paaugliukiu ir vyresniu akne priezastys dazniausiai skiriasi, tai ir poveikis skiriasi... unsure.gif Esu 24 metu, gan daznai pasipuosiu spuogeliais, ir nebutinai per PMS... Siuo metu meginu IWOSTIN Purritin kosmetika - prausiklis, tonikas, kremukai. Jau prausiklis eina i pabaiga (per diena 2-3 kartus plaunu veida, po to tonizuoju ir tt), o rezultatu nelabai matosi schmoll.gif
Atsakyti