Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Mielos merginos,
Seniai nesilankiau temoj, nes lyg buvo viskas susitvarke. Deja, pries gera menesi spuogu pradejo dygti kaip ant mieliu. Arteja mano trisdesimtmetis, esu du kartus gimdziusi, labai priziuriu mityba, ir oda labai priziuriu. Jau kankinuosi virs 10 metu, su tam tikrais pagerejimais ir pablogejimais. Kiek lankiausi pas dermatologus, visi skiria tepalus, bet jau tiek visko isbandziau, o ilgalaikio efekto nera. Todel labai prasau atsiliepti tu, kurios daresi hormonu tyrimus. Zadu juos pasidaryti ir pagerti rimtus vaistus, jeigu reikes. Gal galite papasakoti, kokius konkreciai hormonus reiktu tirtis ir pas ka prasyti tu tyrimu? Gal galima juos kur nors privaciai atlikti? Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate bandžiusi tokį kremuką nuo spuogų/dėmelių? g.gif

Aprašymas iš interneto : Priešuždegiminis kremas problematiškai odai. Specialiai suformuluotas siekiant išdžiovinti ir paslėpti spuogus, taip pat užkirsti kelią naujų atsiradimui. Sutraukia poras, sumažina odos dirginimą ir išlygina odos defektus. Sudėtyje yra kamparo ir salicilo rūgšties.

Tik nelabai supratau, ar jį naudoti tarkim vakare ant švarios odos, ar kaip maskuoklį labiau?

Čia abudu tokie patys, tik leidimo metai skiriasi
user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos likimo drauges doh.gif 4u.gif
Na po sitiek isbandytu priemoniu, tepalu, prausikliu, sveitikliu, kosmetologiu, ir t.t. dabar bandau zudyt tuos "grozius" vitaminu B5 pantoteno rugstim.... radau interneto platybese toki straipsni kas supranta angliskai rekomenduoju paskaityt 4u.gif pasirodo buvo atliekami tyrimai su situo vitamino perdozavimu ir rezultatai buvo nuostabus bigsmile.gif na tik tiek kad baisoka yra perdozuoti, kad ir vitamino, nors jis ir tirpus vandenyje ir jo perteklius pasisalina su slapimu, bet visvien.... galimi salutiniai poveikiai yra tik skrandzio skausmas, duju kaupimasis ir viduriavimas, kas beabejo nebutinai pasireiks smile.gif (man gal siek tiek labiau pilva papucia) as su ta doze 10g dar nedraugauju, pradejau nuo 5g, jau savaite ir zinokit tikrai riebalu issiskyrimas i oda sumazejo, dar tikrai nezymiai, bet apmazejo ir spuogeliu nebetiek daug atsiranda (pas mane visur ju yra ir ant nugaros, krutines, veido ir net ant uzpakalio atsiranda) doh.gif beabejo dar tas karstis uz lango nepadeda doh.gif
gal yra bandziusiu si gydymo buda? ax.gif arba gal atsiras kas prisijungs man i kompanija ax.gif
beto dar paskaiciau kad yra rysys tarp biotino ir spuogu, biotinas gerai plaukam bet gali suaktyvinti giluminiu spuogu atsiradima, tai jei kas vartojat biotina ir vargina spuogai pabandykit atsisakyt tu vitaminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 07 29, 09:26)
Sveikos likimo drauges  doh.gif  4u.gif

O kokius konkreciai vitaminus dabar geri, nes ju visokiu rusiu yra?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 07 30, 07:49)
O kokius konkreciai vitaminus dabar geri, nes ju visokiu rusiu yra?

situs 4u.gif
Papildyta:
kazkaip nemanau kad firmose skirtumas bus, svarbu ta doze vartoti matyt, yra gi ir lietuvoj pirkti per skelbimus 4u.gif man jau baiginejasi viena bonke, o kitos dar neatejo tai matyt gausiu priverstine pertrauka padaryt verysad.gif
Atsakyti
jokiu problemu su spuogais neturejau niekad, tik pastaruoju metu vis kokiu zarazu keleta iskyla doh.gif bet patepu su medetku tepalu porakart ir pranyksta..bet va jau pora dienu veidas lyg isbertas..tokiais mazuciaus spuogeliais...jie nematomi, nebent is labai arti, tiesiog oda nesvelni, netgi niezti zandus doh.gif pamenu kazkada jau yra taip buve, tik nezinau kodel g.gif labai tikiuos, kad del to, jog mm atejo, arba nuo prakaito isbere...duok Die pranyktu..
Atsakyti
Mergaitės ar tyrėtės dėl mažakraujystės? 4u.gif Dermatologė (Chlivickienė Ona) ir šeimos gyd. galvoja, kad beria mane nuo to.. ( na rytoj jau bus aišku). Internete daug informacijos apie anemija ( mažakraujystę), bet niekur nerašo, kad ji sukelia odos bėrimus g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri naudojate avižų nuovirą? Kaip rezultatai? Ar tikrai tokie stebuklingi, kaip aprašyta interneto platybėse?

Jau nebežinau ko griebtis ir kaip kovoti su spuogais. Ne tik kad žandai giluminiais spuogais nuėję, tai dar ir kakta visa smulkiais spuogeliais pasipuošė. Jau senokai tokia graži buvau... doh.gif

Beje, gaminant nuovirą, reikia naudoti avižas su lukštais ar be?
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 07 29, 10:26)
Sveikos likimo drauges  doh.gif  4u.gif
Na po sitiek isbandytu priemoniu, tepalu, prausikliu, sveitikliu, kosmetologiu,  ir t.t.  dabar bandau zudyt tuos "grozius" vitaminu B5 pantoteno rugstim.... radau interneto platybese toki straipsni kas supranta angliskai rekomenduoju paskaityt  4u.gif pasirodo buvo atliekami tyrimai su situo vitamino perdozavimu ir rezultatai buvo nuostabus  bigsmile.gif na tik tiek kad baisoka yra perdozuoti, kad ir vitamino, nors jis ir tirpus vandenyje ir jo perteklius pasisalina su slapimu, bet visvien.... galimi salutiniai poveikiai yra tik skrandzio skausmas, duju kaupimasis ir viduriavimas, kas beabejo nebutinai pasireiks smile.gif (man gal siek tiek labiau pilva papucia) as su ta doze 10g dar nedraugauju, pradejau nuo 5g, jau savaite ir zinokit tikrai riebalu issiskyrimas i oda sumazejo, dar tikrai nezymiai, bet apmazejo ir spuogeliu nebetiek daug atsiranda (pas mane visur ju yra ir ant nugaros, krutines, veido[COLOR=blue] ir net ant uzpakalio atsiranda)  doh.gif beabejo dar tas karstis uz lango nepadeda  doh.gif
gal yra bandziusiu si gydymo buda?  ax.gif arba gal atsiras kas prisijungs man i kompanija  ax.gif
beto dar paskaiciau kad yra rysys tarp biotino ir spuogu, biotinas gerai plaukam bet gali suaktyvinti giluminiu spuogu atsiradima, tai jei kas vartojat biotina ir vargina spuogai pabandykit atsisakyt tu vitaminu  ax.gif

šis spuoguotumas gali rodyti hormonų sutrikimus, ginekologines problemas
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 07 31, 11:34)
šis spuoguotumas gali rodyti hormonų sutrikimus, ginekologines problemas

viskas issitirta jokiu hormoniniu/ginekologiniu problemu neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
daryta pagrindinis skydliaukes hormonas ir vyriskas hormonas - viskas normoj. bere ir bunant nesciai ir po gimdymo ir geriant kontraceptikus 3metus, triju rusiu, situacija nebuvo nei pagerejus nei pablogejus, tai manau dar karta irodo kad su hormonais nesusije... o del ginekologiniu priezasciu irgi tirta viskas ir pries ir po nestumo. o gal jus galit ivardint tiesiogiai kokias ginekologines problemas turit galvoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Davina: 31 liepos 2012 - 12:56
QUOTE(Davina @ 2012 07 31, 12:55)
daryta pagrindinis skydliaukes hormonas ir vyriskas hormonas - viskas normoj. bere ir bunant nesciai ir po gimdymo ir geriant kontraceptikus 3metus, triju rusiu, situacija nebuvo nei pagerejus nei pablogejus, tai manau dar karta irodo kad su hormonais nesusije... o del ginekologiniu priezasciu irgi tirta viskas ir pries ir po nestumo. o gal jus galit ivardint tiesiogiai kokias ginekologines problemas turit galvoj?

man patiko Siauliose su tokia Irina pabendrauti , ji namie dirba ir su vaikais isileidzia , nes pati su dviem mergaitem , tai labai aiskiai nupasakojo kaip su spogais tvarkytis , Kai nuvazioju uzsuku pas ja parduoda ji man is profesianalios kosmetikos po 50 ml ipila reikiamu preparatu pamoko kaip naudoti
man patinka rezultatas
Atsakyti