man labai padejo lakshmi kremas su ciberzole dar ir neem kauke is tos pacios linijos naudojau.
Gyvenanciom uk verta pabandyti kauke is Indiskos zoles Gramflower,kurios buna pirkti indiskose parudotuvese,dideliuose pakuose,kainuoja apie 1£,jie miltu pavidalo,sumaisykit su vandeniu(geriausia su roziu vandeniu),ir palaikykit ant veido kaip kauke.Tikrai padeda nuo spuogu,gerai juos dziovina.Viena Inde man patare ir tikrai padeda.
QUOTE(erborista @ 2012 07 08, 21:01)
O man Norevos actipur linija neypatingai padėjo Kremas su spalva labai fainas Bet kad mažiau bertų, tai tikrai ne. Prausiklis sausina odą
Tai yra dar kitos linijos riebiai ir spuoguotai odai: Zeniac, Matidiane ir dabar nauja atsirado Excfoliac Man padeda Zeniac LP fort
ka galetumete pasiulyti po spuogeliu likusiems randeliams gydyti ?
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 07 23, 14:55)
Tai yra dar kitos linijos riebiai ir spuoguotai odai: Zeniac, Matidiane ir dabar nauja atsirado Excfoliac Man padeda Zeniac LP fort
Gana ilga laika naudojau actipur, tai nepasakyciau, kad labai pagelbejo. Bet zinoma tikrai ir nepablogino padeties, o tai jau gerai
Dabar labai noriu isbandyti naujaja Exfoliac serija. Gal bus veiksmingesne, gal rugsciu joje daugiau
QUOTE(fuchia @ 2012 07 23, 19:41)
Gana ilga laika naudojau actipur, tai nepasakyciau, kad labai pagelbejo. Bet zinoma tikrai ir nepablogino padeties, o tai jau gerai
Dabar labai noriu isbandyti naujaja Exfoliac serija. Gal bus veiksmingesne, gal rugsciu joje daugiau
Kad daugiau tai tikrai, daugiau nei Zeniac siandien jau isigijau, nes Saluks vaistinej (Oze) šiuo metu 30 proc. nuolaida visiems priemonėms
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 07 23, 19:59)
Kad daugiau tai tikrai, daugiau nei Zeniac siandien jau isigijau, nes Saluks vaistinej (Oze) šiuo metu 30 proc. nuolaida visiems priemonėms
Labai lauksim atsiliepimu Reikia ir man skubeti grizti i LT
QUOTE(fuchia @ 2012 07 24, 19:57)
Labai lauksim atsiliepimu Reikia ir man skubeti grizti i LT
Na dabar dar nebandysiu, nes ir vaistininke nerekomendavo. Sake palaukt rudenio, kai saule ne tokia aktyvi arba aisku galima naudoti, jei diena apsaugini kremas bus irgi naudojamas
Zenia LP Fort yra 9% BHR ir AHR, o Exfoliac Acnomega 200 yra 12%. Tai dabar dar nusipirkau ta LP fort, pabandymui Acipur dienini krema, ir Matidiane prausikli
O kaip butu galima padeti skausmingam giluminiam spuogui greiciau isgyti? Man net visas zandas kaista nuo jo, ir abiejuose po viena "grazuoli" Patepu kosmetiniu spiritu sakau gal greiciau isdziovins..
QUOTE(ernis_ @ 2012 07 03, 21:16)
Rytas: Bioderma prausiklis, Avene matinis kremas
Dienos eigoje : Avene purškiamas vanduo
Vakare Bioderma prausiklis, Avene kremas ( arba Natineul seba fluidas), šiuo metu Differinas ir antibiotikas (milteliai su spiritėliu) ant spuogelių.
Beja, geriu Diane 35 ( ir metelių jau greit 24 )
Dienos eigoje : Avene purškiamas vanduo
Vakare Bioderma prausiklis, Avene kremas ( arba Natineul seba fluidas), šiuo metu Differinas ir antibiotikas (milteliai su spiritėliu) ant spuogelių.
Beja, geriu Diane 35 ( ir metelių jau greit 24 )
Man Avene kremai kimso poras , o Avene terminis vanduo-megstamiausias Kiek laiko naudojate Differina? Gal jau oda priprato prie sio vaisto ir laikas daryti pertrauka?
QUOTE(FoxLady @ 2012 07 25, 11:05)
O kaip butu galima padeti skausmingam giluminiam spuogui greiciau isgyti? Man net visas zandas kaista nuo jo, ir abiejuose po viena "grazuoli" Patepu kosmetiniu spiritu sakau gal greiciau isdziovins..
Bandyk nedoreli tepti arbatmedzio aliejumi, arba AL sausinamuoju zoliu losjonu, man padeda
QUOTE(Morkiux @ 2012 07 25, 16:31)
Bandyk nedoreli tepti arbatmedzio aliejumi, arba AL sausinamuoju zoliu losjonu, man padeda
Arbatmedis lyg ir padeda