Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

man labai padejo lakshmi kremas su ciberzole smile.gif dar ir neem kauke is tos pacios linijos naudojau.
Atsakyti
Gyvenanciom uk verta pabandyti kauke is Indiskos zoles Gramflower,kurios buna pirkti indiskose parudotuvese,dideliuose pakuose,kainuoja apie 1£,jie miltu pavidalo,sumaisykit su vandeniu(geriausia su roziu vandeniu),ir palaikykit ant veido kaip kauke.Tikrai padeda nuo spuogu,gerai juos dziovina.Viena Inde man patare ir tikrai padeda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 07 08, 21:01)
O man Norevos actipur linija neypatingai padėjo  schmoll.gif Kremas su spalva labai fainas  thumbup.gif Bet kad mažiau bertų, tai tikrai ne. Prausiklis sausina odą  verysad.gif

Tai yra dar kitos linijos riebiai ir spuoguotai odai: Zeniac, Matidiane ir dabar nauja atsirado Excfoliac 4u.gif Man padeda Zeniac LP fort smile.gif
Atsakyti
ka galetumete pasiulyti po spuogeliu likusiems randeliams gydyti ?
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 07 23, 14:55)
Tai yra dar kitos linijos riebiai ir spuoguotai odai: Zeniac, Matidiane ir dabar nauja atsirado Excfoliac  4u.gif Man padeda Zeniac LP fort smile.gif

Gana ilga laika naudojau actipur, tai nepasakyciau, kad labai pagelbejo. Bet zinoma tikrai ir nepablogino padeties, o tai jau gerai lotuliukas.gif
Dabar labai noriu isbandyti naujaja Exfoliac serija. Gal bus veiksmingesne, gal rugsciu joje daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 07 23, 19:41)
Gana ilga laika naudojau actipur, tai nepasakyciau, kad labai pagelbejo. Bet zinoma tikrai ir nepablogino padeties, o tai jau gerai lotuliukas.gif
Dabar labai noriu isbandyti naujaja Exfoliac serija. Gal bus veiksmingesne, gal rugsciu joje daugiau blush2.gif

Kad daugiau tai tikrai, daugiau nei Zeniac smile.gif siandien jau isigijau, nes Saluks vaistinej (Oze) šiuo metu 30 proc. nuolaida visiems priemonėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 07 23, 19:59)
Kad daugiau tai tikrai, daugiau nei Zeniac smile.gif siandien jau isigijau, nes Saluks vaistinej (Oze) šiuo metu 30 proc. nuolaida visiems priemonėms smile.gif

Labai lauksim atsiliepimu clap_1.gif Reikia ir man skubeti grizti i LT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 07 24, 19:57)
Labai lauksim atsiliepimu clap_1.gif Reikia ir man skubeti grizti i LT bigsmile.gif

Na dabar dar nebandysiu, nes ir vaistininke nerekomendavo. Sake palaukt rudenio, kai saule ne tokia aktyvi smile.gif arba aisku galima naudoti, jei diena apsaugini kremas bus irgi naudojamas smile.gif
Zenia LP Fort yra 9% BHR ir AHR, o Exfoliac Acnomega 200 yra 12%. Tai dabar dar nusipirkau ta LP fort, pabandymui Acipur dienini krema, ir Matidiane prausikli bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip butu galima padeti skausmingam giluminiam spuogui greiciau isgyti? Man net visas zandas kaista nuo jo, ir abiejuose po viena "grazuoli" doh.gif Patepu kosmetiniu spiritu sakau gal greiciau isdziovins..
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 07 03, 21:16)
Rytas: Bioderma prausiklis, Avene matinis kremas
Dienos eigoje : Avene  purškiamas vanduo
Vakare Bioderma prausiklis, Avene kremas ( arba Natineul  seba fluidas), šiuo metu Differinas ir antibiotikas (milteliai su spiritėliu) ant spuogelių.
Beja, geriu Diane 35  ( ir metelių jau greit 24 )

Man Avene kremai kimso poras verysad.gif , o Avene terminis vanduo-megstamiausias wub.gif Kiek laiko naudojate Differina? g.gif Gal jau oda priprato prie sio vaisto ir laikas daryti pertrauka?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 07 25, 11:05)
O kaip butu galima padeti skausmingam giluminiam spuogui greiciau isgyti? Man net visas zandas kaista nuo jo, ir abiejuose po viena "grazuoli" doh.gif Patepu kosmetiniu spiritu sakau gal greiciau isdziovins..

Bandyk nedoreli tepti arbatmedzio aliejumi, arba AL sausinamuoju zoliu losjonu, man padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 07 25, 16:31)
Bandyk nedoreli tepti arbatmedzio aliejumi, arba AL sausinamuoju zoliu losjonu, man padeda  ax.gif

Arbatmedis lyg ir padeda bigsmile.gif
Atsakyti