Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Aš naudoju tepaliuką Skinoren , bet deja dbr jis jau su receptu. Ir geriu vitaminus http://www.nokaut.pl...-x-80-tabl.html. Tai man šis derinukas labai tinka ir labai padėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KoršunovaS: 02 liepos 2012 - 11:49
Žodžiu, pasiguosiu... blush2.gif
Jau 10 metų kovoju su beproto riebia oda, didelėm porom ir spuogais Antibiotikai, cinkas, duacas, differinas, skinorenas, rūgštinė kosmetika, veido valymų kursai... Niekas nepadėjo. Pastoviai vaikštau pas " geriausius" dermatologus, perku visus išrašytus vaistus ir dabar suabejojau ar išvis yra vaistai, kurie man padėtų.... Gal kas turi tokią pačią bėda ir pasisekė ją įveikti? Prašau, parašykit 4u.gif Tiesa sakant praradau viltį
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 07 03, 19:29)
Žodžiu, pasiguosiu...  blush2.gif
Jau 10 metų kovoju su beproto riebia oda, didelėm porom ir spuogais    Antibiotikai, cinkas, duacas, differinas, skinorenas, rūgštinė kosmetika, veido valymų kursai... Niekas nepadėjo. Pastoviai vaikštau pas " geriausius" dermatologus, perku visus išrašytus vaistus ir dabar suabejojau ar išvis yra vaistai, kurie man padėtų....  Gal kas turi tokią pačią bėda ir pasisekė ją įveikti? Prašau, parašykit  4u.gif  Tiesa sakant praradau viltį

Aprašykite savo veido priežiūros rutiną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 07 03, 20:29)
Jau 10 metų kovoju su beproto riebia oda, didelėm porom ir spuogais    Antibiotikai, cinkas, duacas, differinas, skinorenas, rūgštinė kosmetika, veido valymų kursai... Niekas nepadėjo. Pastoviai vaikštau pas " geriausius" dermatologus, perku visus išrašytus vaistus ir dabar suabejojau ar išvis yra vaistai, kurie man padėtų....  Gal kas turi tokią pačią bėda ir pasisekė ją įveikti? Prašau, parašykit  4u.gif  Tiesa sakant praradau viltį

Pas kitokius gydytojus nebuvit nueje, tik pas dermatologus? Nes jie gali gydyti tik pasekmes, o gal ten pas jus tarkim hormonai kokie? Arba organizmas pieno netoleruoja ir beria veida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 07 03, 20:33)
Aprašykite savo veido priežiūros rutiną mirksiukas.gif

Rytas: Bioderma prausiklis, Avene matinis kremas
Dienos eigoje : Avene purškiamas vanduo
Vakare Bioderma prausiklis, Avene kremas ( arba Natineul seba fluidas), šiuo metu Differinas ir antibiotikas (milteliai su spiritėliu) ant spuogelių.
Beja, geriu Diane 35 ( ir metelių jau greit 24 )

Kiek lankiausi nei vienas gyd. nedarė jokių tyrimų, užsiminus apie maistą sakė tikrai maistas įtakos nedaro. Prof. Lapinskaitė pasakė, kad tai saborėja ir neimk į galvą ( maždag susitaikyk su tuo ).
Kitą savaitę einu jau pas kitą gyd... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernis_: 03 liepos 2012 - 20:26
O bandėt pagert ką nors natūralaus kraujui pavalyt arba hormonams sutvarkyt? Rekomenduoju pirmiausiai pabandyt Neem kapsules (būna įvairių firmų, aš pirkdavau sveikuose produktuose). Sugerkit bent porą pakuočių (per dieną dvi kapsulės du kartus dienoj valgio metu) ir matysit ar padeda, ar ne. Šiaip daug kas giria, man pačiai gal ypatingo pagerėjimo nebuvo, bet tikrai buvo geriau, nei negeriant. Dabar po poros mėnesių pertraukos vėl gersiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 07 03, 20:29)

Siūlau pabandyti šį var.

http://www.acnetreat...e-products.html

Žinau vyrą, kuris daug metų turėjo labai panašią bėdą. Dabar džiaugiasi lygia ir gražia veido oda. Žinoma randeliai liko (po įvairiausių gydymų), tačiau nebėra NĖ VIENO spuogelio thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Aš esu 19-metė mergina, spuogai mane kankino nuo 12 metų. Pradžioje, žinoma, buvau vaikas. Nesupratau, kaip veikia gydymas, kokio man jo reikia, ar kiek laiko jis užtrunka. Dabar žinau, kad viskas labai individualu, tačiau noriu pasidalinti savo atradimu, kuriuo labai džiaugiuosi. Gal ir Jums jis padės! Labai nuoširdžiai linkiu, kadangi žinau, kokia tai kančia. verysad.gif
Taigi, per tuos metus išbandžiau labai daug priemonių. Pradedant pigiomis, kuriomis turbūt tik pabloginau situaciją, baigiant labai brangiomis (250lt už mažučiuką kremo indelį). Vienos padėjo labiau, kitos prasčiau, kitos nepadarė nieko. Vienintelis kremas, kuris vertas dėmesio, mano nuomone, tai antibiotikai „Duac“. Parsiduoda vaistinėse su receptu, tačiau, daugely vaistinių galima įsigyti ir be recepto. Jį naudoju ir dabar. Tačiau jis nepagerino situacijos tiek, kad galėčiau nenaudoti maskavimo priemonių (pudros ir pan.).
Dabar mano oda gražiausia, kokia buvo per pastaruosius 7 metus. Ir aš labai labai džiaugiuosi! Ir viskas dėl begliutenės dietos. Nesakau, kad oda tobulai lygi, it šilkas, bet man – tai nuostabu. Pirmą kartą per ilgą laiką nebenaudoju pudros, tik vos vos pamaskuoju problematiškas vietas.
Internete pastebėjau straipsnius apie žmones, netoleruojančius gliuteno - tai apibendrintas baltymų, randamų kviečių, miežių ir rugių kruopose, pavadinimas. Visiems šis netoleravimas pasireiškė labai skirtingai: vieniems – sloga, kitiems – įvairūs skausmai. Man jis pasireiškė bėrimu veido, kaklo, krūtinės bei nugaros srityse. Paskaičius daugiau, nusprendžiau pabandyti pasilaikyti šios dietos. Ir jau po 3 savaičių pastebėjau, kad oda tapo švari, buvo vos keli spuogai. Įsitikinau, kad tai nėra sutapimas, kai praėjo dar mėnuo, o oda buvo lygiai tokia pati ir net dar geresnė! Iki šiol esu labai laiminga!
Laikytis šios dietos visai nesunku, kai matai tokius nuostabius rezultatus. Štai keletas pagrindinių produktų, kurių atsisakiau:
1. Duona, batonas (juos pakeičiau ryžių trapučiais)
2. Tortai, pyragai, sausainiai, bandelės (didžiuosiuose “rimi” prekybos centruose (kai kuriose vaistinėse taip pat) yra prekiaujama kukurūzų miltais, kuriuose nėra gliuteno, tad kai užsimanau pyrago, išsikepu jį pati. Yra prekiaujama ir sausainiais bei kitais gaminiais iš kukurūzų miltų, tačiau, savaime suprantama, jie brangesni.)
(Produktai be gliuteno http://www.aukimekar...ai-be-gliuteno)
Dar reikia nepamiršti, kad gliuteno yra ir ledų vafliuose, bei kai kuriuose batonėliuose, kuriuose taip pat yra vaflio. Kartais užmiršdavau ir suvalgydavau kasnį kitą, tačiau tai nėra katastrofa. Svarbiausia turėti tikslą.
Taigi, patariu šios dietos pasilaikyti viesiems, turintiems acne, bent tris savaites ir pažiūrėti, ar ji Jums padeda. Tikrai nieko neprarasite, nes iš esmės, beveik visi šie produktai nėra sveiki. Plius, jos besilaikydama numečiau 3kg. Ir taip svėriau nedaug (anksčiau – 51kg, dabar – 48kg.) tad jeigu turite antsvorio, atsikratysite dar daugiau svorio.
Jeigu kils klausimų - mielai atsakysiu! ax.gif
Rašykite: svarbiausia.tikslas@gmail.com
Atsakyti
man geriausios yra Noreva firmos serija riebiai odai, ja tik vaistinese ir tai ne vesose galima nusipirkti. seku akcijas ir priperku pusei metu, ju mazai reikia, tai tikrai ilgam, iki kitos akcijos uztenka.
Atsakyti
O man Norevos actipur linija neypatingai padėjo schmoll.gif Kremas su spalva labai fainas thumbup.gif Bet kad mažiau bertų, tai tikrai ne. Prausiklis sausina odą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 07 01, 22:26)
As jau seniai naudoju Mizon priemones, labai tinka probleminei odai. Ypac sraigiu serija. Turiu krema ir bb smile.gif prausiklius pirkau is akne serijos.
Verta pabandyti!

Kur perkate šią produkciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 13, 13:48)
Kur perkate šią produkciją?  g.gif

Ebay.
Atsakyti