Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

as irgi turiu problemu su spuogota oda. dabar isgyjau sias priemones is iherbo (pries tai prausiau octanisan kuris man panaikino siaubinga uzdegima)
http://www.iherb.com...-oz-250-ml/3578
http://www.iherb.com...oz-120-ml/24154
http://www.iherb.com...al-50-Pads/3566
jos visiskai naturalios, su arbatmedziu, geru atsiliepimu prisiskaiciau. is pradziu oda ziauriai isbere, nezinau as sutapimas ar su organizmo bukle kazkas atsitiko nes vel isbere kaklo sonus, tada susinervavau, jau galvojau mesiu bet apsisarvavau kantrybe. nu man prireike beveik menesio ir oda pamazu visiskai sugijo, nauju spuogeliu vienas kitas iskyla smile.gif ir dar naturalu arbatmedi tepu ant kiekvieno ju. na mano drauge kosmetologe sako kad naturalios priemones tinka tik jei neturi problemu su oda bet as linkusi su ja nesutikti. ir taip pat manau kad daug ka lemia maistas, hormonai ir aplamai kazkokie marazmai organizme, bent jau man.
tiesa du kartus per savaite sveiciu veida, viena karta tepu atgaivinancia veido kauke. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 22 birželio 2012 - 22:01
Poa menesiu naudoju tik body shop linija su arbatmedziu.Na tu spuogu kaip kilo taip kyla,oda minkstesne svelnesne,tik tu spuogu gal ir maziau kazkiek,tiesiog as nerandu dar tos problemos nuo ko jie kyla,tai manau kremai ju visiskai ir nepanaikins,tai tiesiog kaip pagalbine priemone.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 06 26, 08:59)
Poa menesiu naudoju tik body shop linija su arbatmedziu.Na tu spuogu kaip kilo taip kyla,oda minkstesne svelnesne,tik tu spuogu gal ir maziau kazkiek,tiesiog as nerandu dar tos problemos nuo ko jie kyla,tai manau kremai ju visiskai ir nepanaikins,tai tiesiog kaip pagalbine priemone.

Na aš nemanau, kad body shop kosmetika yra tinkamiausia probleminei odai, nes jie nesispecializuoja į probleminę odą...Jų prioritetas yra visai kitas. Manau, kad reikėtų paieškoti ko nors rimtesnio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emika7 @ 2012 06 26, 10:14)
Na aš nemanau, kad body shop kosmetika yra tinkamiausia probleminei odai, nes jie nesispecializuoja į probleminę odą...Jų prioritetas yra visai kitas. Manau, kad reikėtų paieškoti ko nors rimtesnio wink.gif
Na bet arbatmedzio produktai ir nepakenks.o jei nezinai del ko atsiranda akne,tuomet kremai ne isetis,gali apmazinti bet problema lieka.
Atsakyti
QUOTE(aannaa @ 2012 06 20, 14:12)
Gal kas bandėte iš Noreva Exfoliac serijos priemones? Jos ne taip senai atsirado, ar verta?

http://www.pharmasho..._query=exfoliac

Cia labai nebrangu gaunasi naujosios priemones lyginat su Lt, tik nezinau kaip su siuntimu doh.gif
Atsakyti
As tai naudoju Sebogeli....ziurekit sudeti ikeliu:

Levandų vanduo*; Skleročių derva; Eteriniai Snapučio*, Levandų*, Kanukos*ir Citrinžolių* aliejai; Greipfruto sėklų ekstraktas. *Sertifikuoti organiniai ingredientai
efektyvus ir stiprus gelis rekomenduojamas esant spuogams, inkštirams, dėmėms, paraudimams lokaliam naudojimui. Padeda pašalinti nešvarumus ir reguliuoja riebalinių liaukų veiklą.

man labai greitai spuogelius uzgydo....inkstiru turejau pina ant nosies..naudoju menesi laiko ir matau, kad nosis valytis pradejo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 06 26, 23:58)
http://www.pharmasho..._query=exfoliac

Cia labai nebrangu gaunasi naujosios priemones lyginat su Lt, tik nezinau kaip su siuntimu doh.gif

Su siuntimu viskas paprastai.
EUROPE : 16,90 € iki 6kg. Tai galit kooperuotis, kad būtų pigenis siuntimas. Tie kremukai juk nesveria daug. Tai manau kokios 6 galit jungtis, kiekvienai po kg. ir sintimas nepilnai 3 €
Atsakyti
sveikos, mano pagrindinė problema - daug po spuogų likusių randelių, taip pat išdygstantis vienas kitas spuogelis doh.gif
taigi pasiskaičiusi anksčiau rekomenduotą kremą su sraigiu sekretu, įsigijau jį, bei bb kremą taip pat su sraigių sekretu, abu iš firmos mizon. naudoju dar tik kelias dienas, bet jau matau kad oda darosi švaresnė, mažiau inkštirų. žiūrėsiu kaip seksis toliau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 07 01, 19:25)
sveikos, mano pagrindinė problema - daug po spuogų likusių randelių, taip pat išdygstantis vienas kitas spuogelis doh.gif
taigi pasiskaičiusi anksčiau rekomenduotą kremą su sraigiu sekretu, įsigijau jį, bei bb kremą taip pat su sraigių sekretu, abu iš firmos mizon. naudoju dar tik kelias dienas, bet jau matau kad oda darosi švaresnė, mažiau inkštirų. žiūrėsiu kaip seksis toliau.
user posted image

Sakykite, o tas Mizon BB kremas, kokios spalvytės? Nėra labai tamsios spalvos, natūraliai ant veiduko atrodo?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 07 01, 20:03)
Sakykite, o tas Mizon BB kremas, kokios spalvytės? Nėra labai tamsios spalvos, natūraliai ant veiduko atrodo?

šiaip jis labai šviesus, bet užsitepus kažkiek prisitaiko ir prie vidutinio atspalvio odos, aš tai dar brūkšteliu šiektiek skaistalų, kad neatrodyčiau išbąlusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 07 01, 20:06)
šiaip jis labai šviesus, bet užsitepus kažkiek prisitaiko ir prie vidutinio atspalvio odos, aš tai dar brūkšteliu šiektiek skaistalų, kad neatrodyčiau išbąlusi  4u.gif

Aš jau kuris laikas, galvoju užsisakyti keletą priemonių iš Mizon, bet vis dar susilaikau.... Nemažai atsiliepimų gerų skaičiau, tai manau, reiks ilgai negalvojus pribgriebti... Labai domins atsiliepimai, po ilgesnio naudojimo... Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
As jau seniai naudoju Mizon priemones, labai tinka probleminei odai. Ypac sraigiu serija. Turiu krema ir bb smile.gif prausiklius pirkau is akne serijos.
Verta pabandyti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morkiux: 01 liepos 2012 - 21:28