Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Caridian @ 2012 06 19, 14:06)
Perskaiciau, tai man atrodo visu pirma ydinga su tuo juoduoju muilu prausti kasdien,nes jis tikrai per agresyvus. Kita - alyvuogiu aliejus tikrai gali kimsti poras.
O kaip jusu mityba?smile.gif

Na žinokit tam muile vien tik geri ingridientai, tikrai nieko blogo nėra, jokių š kaip būna visokiuose tepaluose ir pan. Kiek skaičiau, kad alyvuogių aliejus nekemša porų, tik sviestemdis ir kokosų aliejus, bet gal tada geriau išbandyt jojobos aliejų,kuris tikrai neturėtų kimšt porų.
Atsakyti
W*S:*, jeigu skaitėt, kad kažkam nekemša, nereiškia, kad ir jums nekimš, čia labai individualu. Aš niekada nedrįsčiau viso savo veido aliejumi tept. Atrodo stengiatės kuo natūralesnes priemones naudoti, bet gal tas natūralumas jums visai netinka? g.gif Jei nematot pagerėjimo - keiskit priemones. Jei jau norit likt prie natūralumo, pasirinkit švelnesnes priemones, nes afrikos muilas, soda, cinamonas, arbatmedis ir tas pats rožių hidroliatas, man atrodo, jums tik dirgina odą, neleidžia užgyti seniems ir prigamina naujų spuogų.
Atsakyti
Na man labai padejo juodasis afrikos muilas. Negaliu pasakyt, kad veidas lygus lygus, bet spuogu sumazejo zenkliai, o ir likusieji tokie dziustantys atrodo. Ziuresiu kaip toliau bus, bet kol kas tuo muilu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 19, 13:47)
Žinokit, jau nebežnau ką ir be daryti. Atsibodo tie spuogai, inkštirai ir matomos poros, taip norisi sveikos odos. Jūs man pasakykite, ką aš blogai darau su savo oda, kad jis vis negerėja. Mano odos tipas mišrus, Tzona riebi, skruostai - sausi. Aš kiekvieną dieną, ryte ir vakare valausi taip oda: Pirmą, nuprausiu veidą su afrikietiškuoju juodu muilu, tada pasitepu veidąn rožių hidrolatu (nors manau, jog vis dėlto reiktų levandų nusipirkt), tada apipurškiu odą vandeniu, kuris sumaišytas su rožiu vandenio lašeliu ir ant šlapios odos pasitepo alyvuogių, baobų ar kito nekemšančio poras aliejumi. Tada dar kartą į savaitę pasidarau molio kaukę ir kelis kartus į savaitę tepuosi ant veido sodos,cinamono bei medaus kaukę, taip pat retkarčiais pasitepu arbatmedžio aliejaus ant spuogų, bet kaip nėra skirtumo, taip ir nėra. Vis tiek nosis visas inkštiruota, taip pat ant mano skruostų pilna inkštirų, smakro.  Tas raudonis ir poros, nebežinau, ką ir be daryti. Nebuvau, pas dermatologę, nes nežinau ar vertą ir ar pagelbės.
Gal jūs ką patartumėt, galbūt aš kažką blogai darau?
Papildyta:
Beje, taip pat ruošiuosi gerti kiekvieną dieną obuolių actą sumaišyta su vandeniu, bei kartą į savaitę dėtis tokią kaip ir kaukelę ant veido, nes girdėjau daugybę gerų atsiliepimų apie obuolių actą.

Kiek vandens isgeri per diena?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 29, 15:19)
Butinai parasysiu  4u.gif

Ateinu su atsiliepimais apie Rasos priemones probleminei odai. Visu pirma parasysiu, ka kada ir kaip naudojau. Ryte veida prausdavau Iwostin prausikliu jautriai odai ir po to tepdavau Bioderma Hydrabio seruma ir Bioderma Sebium Mat kremuka, arba nusiprausus tepdavausi tik Bioderma Sebium Hydra kremuku. Po to tepdavausi Maybelline BB cream, kur likdavo maskuojamu vietu - pamaskuodavau Bourjois Healthy Mix maskuokliu. Vakarais veida prausiau Rasos prausikliu probleminei odai, po to tepdavau krema - geli ir kur buvo raudonos demes, spuogeliai - Rasos geli specialiai spuogeliams. Pries tai naudojau Bioderma Sebium AI kremuka. Pries pradedant naudoti Rasos priemones mano kakta buvo smarkiai isberta smulkiais spuogeliais. T zona buvo mirsi, taciau tuo paciu dehidratuota, nes ta pati kakta ar nosis mego sauseti. Del to visada didele reiksme skiriu drekinamosioms priemonems. Zandai buvo su issipletusiomis poromis, sausoki, bet irgi su spuogeliais. Dabar mano oda atrodo nepalyginamai geriau. Tfu tfu tfu. Dingo kaktos berimai, stebuklingai dingo demes nuo zandu, nauji giluminiai spuogeliai kyla labai retai. Buvau zmogus, kuris negalejo iseiti i lauka be pudros. Dabar galiu tai daryti drasiai. BB cream naudoju tik tam, kad jis turi spf nuo saules. Nezinau, ar cia rasos priemones man tokia itaka milziniska padare, ar Biodermos, o gal metu laikas kaltas, kad saules veidukas gavo... Nors anom vasarom nesvarbu kas, vis tiek oda budavo baisi. Todel kol kas as ziauriai dziaugiuosi. Ir as pastebejau, kad tokie dalykai kaip maistas ar vanduo mano veido odos ir spuogu tikrai neprovokuoja. Visa gyvenima stengiuosi ziureti maista, saldumynu visokiu nepernesu, vaisiai, darzoves, uogos, koses - mano megstamiausi. O kaip turiu negrazia oda, taip turiu. Net bandyma dariau specialiai. Apsitvarke oda - is karto prisiverciau sukapot sokolada. Ir ka - nieko. Jokio poveikio odai. Todel manau, kad jei zmogus turi problemu su oda, vien vandens gerimas jos tikrai neispres. Reikia viso derinio o svarbiausia - gerai parinktu priemoniu ir vidines organizmo darnos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte iš Noreva Exfoliac serijos priemones? Jos ne taip senai atsirado, ar verta?
Atsakyti
Labas smile.gif Senesnėje temoje buvau rašiusi, jog ketinu išbandyti "Oxy" kremą su Benzoyl peroksidu.
eBay pirkau 5% stiprumo, štai tokį:
user posted image

Taigi, mano įspūdžiai:
Oda iš pradžių buvo siaubingai išsausėjusi, braukiant pirštu jausmas tarsi popieriaus, stipriai šerpėtojanti ir paraudusi. Parašyta, jog jį tepti pirmomis dienomis reikia vieną kartą, o vėliau - du, bet aš dėl odos reakcijos jį labai ilgą laiką (kokius 2 mėnesius) naudojau tik kartą per dieną. Kitaip elgtis negundė ir tai, jog daugiau užtepus jis išdžiūna baltai, tai tik retais atvejais, kai žinodavau, jog iš ryto niekur nereiks eiti, užsitepdavau ir dienai.

Nors ir buvo nemalonių pojūčių, ėmus jį naudoti jau po poros dienų pastebėjau stiprų pagerėjimą. Mano probleminės zonos - kakta ir smakras. Kremą reikia tepti tik ant beriamų vietų. Naudojant kartą per dieną 25 g tubelės man užteko kažkur mėnesiui su puse, jai įpusėjus nusprendžiau užsisakyti dar vieną, šįkart paėmiau stipresnį - 10 % (geltonam įpakavime). Tik pirmą kartą jį tepant kiek pagraužė, bet paskui viskas buvo gerai. Net iš konsistencijos jaučiasi, kad jame didesnė koncentracija, yra tarsi mažų granulių. Dėl jo stiprumo tepu žymiai mažiau nei praeito, tad manau taip išeina ir ekonomiškiau, nes jo kaina tokia pati (apie 25Lt). Jam pasibaigus planuoju toliau pirkti Oxy 10 smile.gif

Taigi, šiuo metu ant kaktos nebėra nė vieno spuogelio, o ant smakro arba taip pat nieko nebūna, arba tik vienas kitas smulkus, kuriuos lengva išspaust ir iškart užgyja, o ne tie gilūs. Oda tepamose zonose nebėra išsausėjusi, sakyčiau normali, tik kiek labiau į sausumą.

Labai džiaugiuosi, jog youtubej užmačiau vieno visažisto video apie šį kremą ( http://youtu.be/xAv8-6hkYko ) ir pati pabandžiau. Vis užeisiu pažiūrėt, ar turite klausimų, sakykite jei dar kas domina 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aannaa @ 2012 06 20, 15:12)
Gal kas bandėte iš Noreva Exfoliac serijos priemones? Jos ne taip senai atsirado, ar verta?

Mane sios priemones taip pat labai domina. Idomu, ar geresnes uz Actipur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 06 21, 02:37)
Mane sios priemones taip pat labai domina. Idomu, ar geresnes uz Actipur rolleyes.gif

Aš iš Actipur naudojau kremą su spalva ir prausiklį, bet šiaip daktarė ir vaistininkė sakė, kad geros visos priemonės aplamai iš Norevos. Dabar naudoju Differin kremą jau baiginėju, bet turbut oda jau priprato, kad ženklaus pagerėjimo nebematau. Noris išbandyti iš Norevos šias priemones iš Exfoliac serijos. Jos su AHA rūgštim man rodos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

sukasi man galva nuo Jūsų visų naudojamų priemonių...Tiek visko naujo ir įdomaus pasiskaičiau. Kol kas naudoju tik zeniac ir actipur, bet visvien iškyla tų spuogų, ir nemažai. Eisiu šian pas kosmetologę veido valymą darytis, seniai labai bebuvau. Gal ką parekomenduos smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Man ant kojų išdygo keletas spuogų unsure.gif Niekada taip nebuvo. Ydomu nuo ko čia taip? verysad.gif Labai tikiuos, kad šie išnyks ir daugiau neatsiras.. Ydomu kaip greičiau juos iš ten išvyti?? Gal kas galite patarti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 19, 13:47)
Žinokit, jau nebežnau ką ir be daryti. Atsibodo tie spuogai, inkštirai ir matomos poros, taip norisi sveikos odos. Jūs man pasakykite, ką aš blogai darau su savo oda, kad jis vis negerėja. Mano odos tipas mišrus, Tzona riebi, skruostai - sausi. Aš kiekvieną dieną, ryte ir vakare valausi taip oda: Pirmą, nuprausiu veidą su afrikietiškuoju juodu muilu, tada pasitepu veidąn rožių hidrolatu (nors manau, jog vis dėlto reiktų levandų nusipirkt), tada apipurškiu odą vandeniu, kuris sumaišytas su rožiu vandenio lašeliu ir ant šlapios odos pasitepo alyvuogių, baobų ar kito nekemšančio poras aliejumi. Tada dar kartą į savaitę pasidarau molio kaukę ir kelis kartus į savaitę tepuosi ant veido sodos,cinamono bei medaus kaukę, taip pat retkarčiais pasitepu arbatmedžio aliejaus ant spuogų, bet kaip nėra skirtumo, taip ir nėra. Vis tiek nosis visas inkštiruota, taip pat ant mano skruostų pilna inkštirų, smakro.  Tas raudonis ir poros, nebežinau, ką ir be daryti. Nebuvau, pas dermatologę, nes nežinau ar vertą ir ar pagelbės.
Gal jūs ką patartumėt, galbūt aš kažką blogai darau?
Papildyta:
Beje, taip pat ruošiuosi gerti kiekvieną dieną obuolių actą sumaišyta su vandeniu, bei kartą į savaitę dėtis tokią kaip ir kaukelę ant veido, nes girdėjau daugybę gerų atsiliepimų apie obuolių actą.

na jei odos būklė negerėja, akivaizdu, kad priemonės netinka ir reik keist. Ypač aliejus doh.gif
kam tą odą dukart dienoj po vandeniu kišt, o dar su muilu doh.gif skruostai, kur oda sausa, inkštiruota. Ir jūs vis tiek užsispyrusiai tepat aliejus doh.gif
ir rožių hidrolatas gali netikt, jei oda jautri

QUOTE(○Liveta○ @ 2012 06 22, 12:21)
Sveikos. Man ant kojų išdygo keletas spuogų unsure.gif  Niekada taip nebuvo. Ydomu nuo ko čia taip?  verysad.gif  Labai tikiuos, kad šie išnyks ir daugiau neatsiras.. Ydomu kaip greičiau juos iš ten išvyti?? Gal kas galite patarti?  blush2.gif

Spuoguotas kūnas
Atsakyti