Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(u.n.o. @ 2012 03 26, 15:28)
o vat as ta KN  alieju misinuka spuoguotai odai panaudojau menesi (naudojau kartu su levandu hidroliatu) ir nezinau ar cia sutapimas, bet dabar oda tokia baisi, kad nesinori ir i zmones islisti  doh.gif spuogai ne po viena, o po kelis lenda vienoj vietoj iri tokie baisus ir skaudus giluminiai, nebezinau ka ir bedaryt jau verysad.gif

Man buvo lygiai tas pats nuo to alieju misinio. Per dvi savaites mazdaug isigijau begale giluminiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2012 03 26, 16:41)
Man buvo lygiai tas pats nuo to alieju misinio. Per dvi savaites mazdaug isigijau begale giluminiu doh.gif

Net keista skaityti. Na, kas tinka vieno odai, nebūtinai tiks kito žmogaus odai. Aš vartoju jau apie mėnesį, ir jokių neigiamų nusiskundimų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 24, 17:03)
Kokius kremukus naudojate su aukstesniu spf, kurie nekemsa poru ?

mane irgi domina 4u.gif mazdaug spf50
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 26, 16:54)
mane irgi domina 4u.gif mazdaug spf50

as naudojau pernai sebamed spf 30 su vitaminu E, purskiamas toks, labai lengvas, tiko net mano tikrai labai jautriai i spuogus linkusiai veido odai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(u.n.o. @ 2012 03 26, 16:28)
o vat as ta KN  alieju misinuka spuoguotai odai panaudojau menesi (naudojau kartu su levandu hidroliatu) ir nezinau ar cia sutapimas, bet dabar oda tokia baisi, kad nesinori ir i zmones islisti  doh.gif spuogai ne po viena, o po kelis lenda vienoj vietoj iri tokie baisus ir skaudus giluminiai, nebezinau ka ir bedaryt jau verysad.gif
nors tik pradejus vartoti jautesi stiprus pagerejimas, bet stai kuo viskas baigesi..
dabar jau savaite kaip nebevartoju alieju ir skinoren kremu tepuosi, gal vos matomas pagerejimas ir yra.. uzsirasiau pas dermatologe gal ka patars, tik va nelabai ka as ir vartoti galiu nes vis dar maitinu savo zuiki doh.gif

Pries pusantru metu as irgi ismeciau visas iprastas kosmetikos priemones, pasinesiau ant ekologijos: alieju, hidrolatu ir pan. blush2.gif Tai pasakysiu, kad is to naturalumo nieko neisejo, situacija su veiduku buvo pablogejusi ir meciau ta reikala. Db naudoju profesionalia kosmetika, geriu daug vandens ir situacija visai patenkinta mirksiukas.gif Ziema turiu problema, kad ne visada isgeriu 2 l vandens, nes salta, tada pastebejau ima listi spuogeliai. Kosmetologe minejo, kad neisgeriant vandens normos organizmas negali tinkamai issivalyti ir visas "geris" islenda ant veidelio, o parduotuvines sultys ir arbatos i 2 l norma neina, nes vandens neatstoja (o ir naturalumo jose mazai).
Aisku, stengiuosi maziau liesti veida, prausiuos 2 kartus, ne dazniau. Kasdiena rytais pasitepu veida kremu su spalva (vietoj iprastinio kremo), pasipudruoju tik ypatingom progom. Pudra mineraline naudoju, tai veido smarkiai neapkraunu.
Uz poros savaiciu turesiu atostogas, tai ketinu is skysciu gerti tik vandeni ir isspaustas sultis, zinoma, valgysiu viska (issk. cipsus ir sokoladus) ir stebesiu situacija, galesiu jums daugiau parasyti rolleyes.gif eksperimentas prasides po Velyku ax.gif
Atsakyti
Bandziau ir as tvarkytis savo problemine oda aliejais po to, kai nusivyliau ivairiomis pirktinemis priemonemis, bet irgi nieko gero pasakyti negaliu. Arbatmedzio aliejus labai sausino, po jo net turejau gydyti oda, kiti aliejai kimso poras ir jokio poveikio nebuvo, nors naudojau juos kaip pridera, po hidrolato, ir aliejiniai valymai man irgi nepatiko schmoll.gif dabar darausi veido valymus bei eisiu pas dermatologe, tikiuosi pagaliau pavyks isspresti savo problema ax.gif
Atsakyti
Merginos kam jums tokio auskto spf? 25 jau neuztenka? na nebent atostogauti varot kur smile.gif

As irgi po klaidziojimu po ekologijos pievas, grizau prie Clinique spuoguotai odai serijos ir jau tikrai neeksperimentuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 26, 23:31)
Merginos kam jums tokio auskto spf? 25 jau neuztenka? na nebent atostogauti varot kur  smile.gif

As irgi po klaidziojimu po ekologijos pievas, grizau prie Clinique spuoguotai odai serijos ir jau tikrai neeksperimentuosiu  smile.gif

As naudoju rugstini geli ir krema su retinoliu. Mano oda yra sviesi, turiu strazdanu, tai reikia itin aukstoko spf apsisaugoti nuo saules, kad neatsirastu pigmentinius demiu ir oda nenudegtu. As be aukstesnio spf nei pavasari , nei vasara is namu nei zingsnio. biggrin.gif

Gal kartais naudoji clinique city block su spf ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 27, 06:59)
As naudoju rugstini geli ir krema su retinoliu.

Kokius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 27, 08:14)

Alpha Hydroxy Retinol ir Alpha Hydroxy oil free gel 4u.gif

Atsakyti
Matau, kad cia mazai kam perejimas prie naturalumo tiko. Tai as irgi esu is tos mazumos, kuriai jis labai tiko. Mano odos prieziura dabar labai paprasta. Ryte ir vakare plaunu veida medetku arbata. Man tai ji nera skani ir gerti negaliu, bet plovimams tinka puikiai. Nenusluostau, tad hidroliato man neprireikia. As irgi isbandziau misinuka spuoguotai odai, jis man patiko, bet baigesi, o as gyvenu Norvegijoje. Teko suktis kitaip ir panasu misinuka isigyjau is vietiniu gamintoju, tai dabar ji ir vartoju. Kai buvo ziema, tai plonai odele patepliodavau sviestmedziu sviestu pries eidama i lauka. Dar nei vienas kremas, kuri naudojau, tokio rezultato man nedave. Bet kaip minejau, negalima visko suvesti i kosmetika. As labai pakeiciau savo mityba ir stengiuosi kuo daugiau laiko buti gryname ore, drekinti patalpas, pradejau sportuoti.
Siaip viena ar du aliejus pabandzius irgi nereiktu sakyti, kad aliejai yra blogis, nes paprasciausiai tie bandyti jums netiko. Juk ir pabandzius du bet kokius kremus nebutinai rasit ta savo. Man asmeniskai irgi ne visi aliejai tiko. Nors tamanai labai isgirti, kad tinka riebiai probleminei odai, mane nuo ju isbere cia minetais giluminiais. Netiko man ir misinys riebiai odelei. Bet atradau po to savo priemones.
Linkiu visoms jas atrasti 4u.gif
Ir mane taip pat domina vasarai naudojami kremai su spf. Man labai auksto nereikia, bet turiu problema, kad nuo visu tokiu kremu, kuriuos kol kas bandziau, mane labai smarkiai beria.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 27, 11:23)
Alpha Hydroxy  Retinol ir Alpha Hydroxy oil free gel 4u.gif

Bet turbut siunteisi? g.gif Kai baigsiu savo Natinuel priemones, butu idomu isbandyti ir kitu firmu rugstines priemones ax.gif Tik kad pasirinkimas tai nera didelis, ypac LT doh.gif
Atsakyti