Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Emika7 @ 2012 06 13, 14:23)
Sveikos mergaitės,

aš  vargstu vėl su spuogais. Buvo kelis mėnėsius išnykę, o paskui kad užpuolė...atrodo kad nei iš šio nei iš to. Išsigydžiau per mėnesį, bet vienas žandas visas išbertas spuogais. Ir ne nyksta, o kasdien vis  nauji kyla. Atrodo kad jau gerėja, ir vėl atsikeli kitą rytą "graži"... sudomino ta japonų kosmetika, bet brangi labai. O ar tiks nežinia.. gal dar kas ją naudojat?

del tikimo, tai galit neabejoti, mano oda jautri, bet super tinka, kadangi darau ir kitiem proceduras, nebuvo kad kazkam netiktu, o del brangumo... nezinau ka reiksia brangi. muilas man kainavo 8.5 lt (naudojau 2 savaites), sveitikli naudoju menesi, yra like puse (bet darau proceduras ir kitiem), rykliu alieju naudoju kasdien menesi jau (tik trecdali sunaudojau) . paskaiciavau, kad mazdaug i diena iseina 3 lt (cia bazinei prieziurai, jei nelepint saves kaukem ir t.t) i saviate 21 lt. (dabar paziurejau produktam akcija 40%tai dar pigiau gaunasi)ankciau daugiau pas kosmetologe isleisdavau , o ir tai lankydavausi i savaite max 1 karta. as nepersu, tiesiog rekomenduoju kuo esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 13:02)
Aš pas kosmetologę daryčiau su berods 20%

ne 20 o 15 max daugiau nedaro. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasiulyti tonika, riebiai-misriai odai.kad gelbetu nuo spuogu ir kad betu be alkoholio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokius drekinamuosius kremukus naudojate spuoguotai odai , kad nekimstu poru ?
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 06 13, 16:59)
ne 20 o 15 max daugiau nedaro. mirksiukas.gif

Tikrai g.gif

QUOTE(myglle @ 2012 06 14, 20:02)
gal kas galetu pasiulyti tonika, riebiai-misriai odai.kad gelbetu nuo spuogu ir kad betu be alkoholio  4u.gif  4u.gif

As is Paula's Choice naudoju, patinka, su aha berods rugstimi smile.gif extra strenght targeted acne relief toner 2 proc. salicylic acid

QUOTE(lauryna @ 2012 06 15, 09:53)
Kokius drekinamuosius kremukus naudojate spuoguotai odai , kad nekimstu poru ?

Turiu is vitacost parsisiuntus humphreys kremuka thumbup.gif oil - controlling daily moisturizer
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 15, 09:50)

As is Paula's Choice naudoju, patinka, su aha berods rugstimi smile.gif extra strenght targeted acne relief toner 2 proc. salicylic acid

noreciau isbandyti, bet negaliu nes reikia siustis ji.o gal ka pasiulytumete kad nereiketu siustis??
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 13, 14:09)
del tikimo, tai galit neabejoti, mano oda jautri, bet super tinka, kadangi darau ir kitiem proceduras, nebuvo kad kazkam netiktu, o del brangumo... nezinau ka reiksia brangi. muilas man kainavo 8.5 lt (naudojau 2 savaites), sveitikli naudoju menesi, yra like puse (bet darau proceduras ir kitiem), rykliu alieju naudoju kasdien menesi jau (tik trecdali sunaudojau) . paskaiciavau, kad mazdaug i diena iseina 3 lt (cia bazinei prieziurai, jei nelepint saves kaukem ir t.t) i saviate 21 lt. (dabar paziurejau produktam akcija 40%tai dar pigiau gaunasi)ankciau daugiau pas kosmetologe isleisdavau , o ir tai lankydavausi i savaite max 1 karta. as nepersu,  tiesiog rekomenduoju kuo esu labai patenkinta.

Na aš turėjau omeny šiek tiek kitką, galvodama ar man tiks. Turėjau omeny, kad ar man tiks kovai su spuogais, nes jeigu aš naudosiu šią produkciją ir man spuogai kaip bus ant veido taip bus, tai aš neskaitau tada kad man ta produkcija tinka. Ir jeigu ji man nepadeda kovoti su spuogais, tai tada gaunasi brangu man ją pirkti. Aišku, jei man ji padeda nuo spuogų tai tikrai nėra brangu, sutinku su Jumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 06 16, 11:06)
noreciau isbandyti, bet negaliu nes reikia siustis ji.o gal ka pasiulytumete kad nereiketu siustis??

Nežinau, siųstis gi ne problema visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 06 14, 20:02)
gal kas galetu pasiulyti tonika, riebiai-misriai odai.kad gelbetu nuo spuogu ir kad betu be alkoholio  4u.gif  4u.gif

as va nusipirkau antra buteliuka eucerin purifyer toniko (zalia linija), esu labai patenkinta, mano oda riebi, nuolat kildavo spuogai, dabar jau spuogiuku nebekyla, rezultatas geras, naudoju ryte ir vakare, tai super thumbup.gif kitus bandziau, bet efekto jokio nebudavo ( kisdavo poras, dziovindavo). beje sitas turi alkoholio, bet odos nesausina, bent mano. galit pabandyt, jam kaip tik dabar akcija.
o krema naudoju uriage hyseac (zalia linija), taip pat patenkinta, tik naudoju nakciai, nes patepus blizga oda, tai pudros tept ant jo netiks. irgi nedziovina, nors atrodo riebus, poru nekemsa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangaus žydryne: 19 birželio 2012 - 11:59
Žinokit, jau nebežnau ką ir be daryti. Atsibodo tie spuogai, inkštirai ir matomos poros, taip norisi sveikos odos. Jūs man pasakykite, ką aš blogai darau su savo oda, kad jis vis negerėja. Mano odos tipas mišrus, Tzona riebi, skruostai - sausi. Aš kiekvieną dieną, ryte ir vakare valausi taip oda: Pirmą, nuprausiu veidą su afrikietiškuoju juodu muilu, tada pasitepu veidąn rožių hidrolatu (nors manau, jog vis dėlto reiktų levandų nusipirkt), tada apipurškiu odą vandeniu, kuris sumaišytas su rožiu vandenio lašeliu ir ant šlapios odos pasitepo alyvuogių, baobų ar kito nekemšančio poras aliejumi. Tada dar kartą į savaitę pasidarau molio kaukę ir kelis kartus į savaitę tepuosi ant veido sodos,cinamono bei medaus kaukę, taip pat retkarčiais pasitepu arbatmedžio aliejaus ant spuogų, bet kaip nėra skirtumo, taip ir nėra. Vis tiek nosis visas inkštiruota, taip pat ant mano skruostų pilna inkštirų, smakro. Tas raudonis ir poros, nebežinau, ką ir be daryti. Nebuvau, pas dermatologę, nes nežinau ar vertą ir ar pagelbės.
Gal jūs ką patartumėt, galbūt aš kažką blogai darau?
Papildyta:
Beje, taip pat ruošiuosi gerti kiekvieną dieną obuolių actą sumaišyta su vandeniu, bei kartą į savaitę dėtis tokią kaip ir kaukelę ant veido, nes girdėjau daugybę gerų atsiliepimų apie obuolių actą.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 19, 12:47)
Žinokit, jau nebežnau ką ir be daryti. Atsibodo tie spuogai, inkštirai ir matomos poros, taip norisi sveikos odos. Jūs man pasakykite, ką aš blogai darau su savo oda, kad jis vis negerėja. Mano odos tipas mišrus, Tzona riebi, skruostai - sausi. Aš kiekvieną dieną, ryte ir vakare valausi taip oda: Pirmą, nuprausiu veidą su afrikietiškuoju juodu muilu, tada pasitepu veidąn rožių hidrolatu (nors manau, jog vis dėlto reiktų levandų nusipirkt), tada apipurškiu odą vandeniu, kuris sumaišytas su rožiu vandenio lašeliu ir ant šlapios odos pasitepo alyvuogių, baobų ar kito nekemšančio poras aliejumi. Tada dar kartą į savaitę pasidarau molio kaukę ir kelis kartus į savaitę tepuosi ant veido sodos,cinamono bei medaus kaukę, taip pat retkarčiais pasitepu arbatmedžio aliejaus ant spuogų, bet kaip nėra skirtumo, taip ir nėra. Vis tiek nosis visas inkštiruota, taip pat ant mano skruostų pilna inkštirų, smakro.  Tas raudonis ir poros, nebežinau, ką ir be daryti. Nebuvau, pas dermatologę, nes nežinau ar vertą ir ar pagelbės.
Gal jūs ką patartumėt, galbūt aš kažką blogai darau?
Papildyta:
Beje, taip pat ruošiuosi gerti kiekvieną dieną obuolių actą sumaišyta su vandeniu, bei kartą į savaitę dėtis tokią kaip ir kaukelę ant veido, nes girdėjau daugybę gerų atsiliepimų apie obuolių actą.

Perskaiciau, tai man atrodo visu pirma ydinga su tuo juoduoju muilu prausti kasdien,nes jis tikrai per agresyvus. Kita - alyvuogiu aliejus tikrai gali kimsti poras.
O kaip jusu mityba?smile.gif
Atsakyti
W*S:* eikit tiesiai pas dermatologę, jei ne viena, tai kita tikrai pagelbės 4u.gif
Atsakyti