QUOTE(Emika7 @ 2012 06 13, 14:23)
Sveikos mergaitės,
aš vargstu vėl su spuogais. Buvo kelis mėnėsius išnykę, o paskui kad užpuolė...atrodo kad nei iš šio nei iš to. Išsigydžiau per mėnesį, bet vienas žandas visas išbertas spuogais. Ir ne nyksta, o kasdien vis nauji kyla. Atrodo kad jau gerėja, ir vėl atsikeli kitą rytą "graži"... sudomino ta japonų kosmetika, bet brangi labai. O ar tiks nežinia.. gal dar kas ją naudojat?
aš vargstu vėl su spuogais. Buvo kelis mėnėsius išnykę, o paskui kad užpuolė...atrodo kad nei iš šio nei iš to. Išsigydžiau per mėnesį, bet vienas žandas visas išbertas spuogais. Ir ne nyksta, o kasdien vis nauji kyla. Atrodo kad jau gerėja, ir vėl atsikeli kitą rytą "graži"... sudomino ta japonų kosmetika, bet brangi labai. O ar tiks nežinia.. gal dar kas ją naudojat?
del tikimo, tai galit neabejoti, mano oda jautri, bet super tinka, kadangi darau ir kitiem proceduras, nebuvo kad kazkam netiktu, o del brangumo... nezinau ka reiksia brangi. muilas man kainavo 8.5 lt (naudojau 2 savaites), sveitikli naudoju menesi, yra like puse (bet darau proceduras ir kitiem), rykliu alieju naudoju kasdien menesi jau (tik trecdali sunaudojau) . paskaiciavau, kad mazdaug i diena iseina 3 lt (cia bazinei prieziurai, jei nelepint saves kaukem ir t.t) i saviate 21 lt. (dabar paziurejau produktam akcija 40%tai dar pigiau gaunasi)ankciau daugiau pas kosmetologe isleisdavau , o ir tai lankydavausi i savaite max 1 karta. as nepersu, tiesiog rekomenduoju kuo esu labai patenkinta.