Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

O po rūgštinio veido valymo įdegis nenusiima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 12:43)
O po rūgštinio veido valymo įdegis nenusiima?  biggrin.gif

as tik valyma darau tik su 7% aha rugsies muilu, ir tai tik kas 2 diena,be to nenaudoju rugstinio kremo, tai joks idegis nenusiima. yra ir su trim 3%, bet sito nebandziau, nes man 7% labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 13, 12:58)
as tik valyma darau tik su 7% aha rugsies muilu, ir tai tik kas 2 diena,be to nenaudoju rugstinio kremo, tai joks idegis nenusiima. yra ir su trim  3%, bet sito nebandziau, nes man 7% labai tinka.

Aš pas kosmetologę daryčiau su berods 20%
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 13:43)
O po rūgštinio veido valymo įdegis nenusiima?  biggrin.gif

Pašviesėja oda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 13:02)
Aš pas kosmetologę daryčiau su berods 20%

pas kosmetologe juk nevaikstot kiekviena diena. as naudoju priemones kasdieninei odos prieziurai. ka kosmetologe daro, tai geriausiu atveju viena karta i savaite, o kas kitom dienom? turejau laiko ir noro, tai daug domejausi veido prieziura,isbandizau ivairias priemones, laisvalaikiu darau ivairias proceduras ne tik sau bet ir draugem, ir galiu pasakyt, kad didzioji dalis rezultato priklauso nuo priemoniu, kokias naudoji.
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 13, 13:17)
pas kosmetologe juk nevaikstot kiekviena diena. as naudoju priemones kasdieninei odos prieziurai. ka kosmetologe daro, tai geriausiu atveju viena karta i savaite, o kas kitom dienom? turejau laiko ir noro, tai daug domejausi veido prieziura,isbandizau ivairias priemones, laisvalaikiu darau ivairias proceduras ne tik sau bet ir draugem, ir galiu pasakyt, kad didzioji dalis rezultato priklauso nuo priemoniu, kokias naudoji.

Aš viską žinau apie priemones, apie valymus ir tiek, kiek reikia smile.gif veido valymus darausi reguliariai, noriu sužinoti ar įdegis pašviesėja ar ne dabar vasarą einant
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 13:28)
Aš viską žinau apie priemones, apie valymus ir tiek, kiek reikia smile.gif veido valymus darausi reguliariai, noriu sužinoti ar įdegis pašviesėja ar ne dabar vasarą einant

man asmeniskasi nenusiima(tiesa as is soliariumus nevaiskatau, tai kalbu apie idegi kuri gaunu tiesiogiai), nes naudoju tik kas antra diena. jei labai bijot del idegio tai galit bandyt 3%
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 13, 13:34)
man asmeniskasi nenusiima(tiesa as is soliariumus nevaiskatau, tai kalbu apie idegi kuri gaunu tiesiogiai), nes naudoju tik kas antra diena. jei labai bijot del idegio tai galit bandyt 3%

Mes nesusikalbam, aš ne apie kasdienio naudojimo priemones kalbu, o apie profesionalias, su kuriomis kosmetologės daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 13:38)
Mes nesusikalbam, aš ne apie kasdienio naudojimo priemones kalbu, o apie profesionalias, su kuriomis kosmetologės daro smile.gif

siap si kosmetika kuria naudoju yra profesionali. bet jei naudot rugstines kurios virs 10%, tai aisku kad balina, ypac jei su vitaminu C po tokios proceduros net ir idegti neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 13, 14:05)
siap si kosmetika kuria naudoju yra profesionali. bet jei naudot rugstines kurios virs 10%, tai aisku kad balina, ypac jei su vitaminu C po tokios proceduros net ir idegti neimanoma.

Įdegti tai įdegu, o kokią kosmetiką naudojat?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 13, 14:10)
Įdegti tai įdegu, o kokią kosmetiką naudojat?

profesionalia japonu Esthebio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 14 birželio 2012 - 14:12
Sveikos mergaitės,

aš vargstu vėl su spuogais. Buvo kelis mėnėsius išnykę, o paskui kad užpuolė...atrodo kad nei iš šio nei iš to. Išsigydžiau per mėnesį, bet vienas žandas visas išbertas spuogais. Ir ne nyksta, o kasdien vis nauji kyla. Atrodo kad jau gerėja, ir vėl atsikeli kitą rytą "graži"... sudomino ta japonų kosmetika, bet brangi labai. O ar tiks nežinia.. gal dar kas ją naudojat?
Atsakyti