Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos
domina silica clean gelis, kur jus ji perkate,apie ji daaug kas raso, bet nerandujo pirki niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 26, 16:48)
sudomino anksčiau minėtas kremas su sraigiu sekretu, tik kažin kokio rezultato galima tikėtis, gal yra naudojusių ilgesnį laiką? įdomu ar pastebimai sumažina randelius ar visgi čia eilinis pinigų metimas į balą..  doh.gif
svarstau apie green peel žolinį veido šveitimą, bet irgi baisu, kad nebūtų bereikalingas pinigų mėtymas, visgi kurso kaina apie 1200lt..  doh.gif  bet jei tikrai galimi akivaizdūs rezultatai, tuomet ryžčiausi ir tiek pinigėlių paaukoti..
http://www.schrammek.../greenpeelr.php

Sraigiu krema naudoju jau ilgokai, virs metu. Tik ne toki, apie koki klause forumiete. Rezultatai tikrai yra, pirmieji pasimato uz keliu savaiciu. Ji naudoju kaip drekinanti krema, kitu jokiu nesitepu, turiu dar BB krema. Turejau daug raudonu demeliu po spuogu, veido spalva nelygi buvo, smulkiu nelygumu buvo. Net po pudra matydavosi. Tai va, dabar jau galiu iseit i gatve be pudros smile.gif zinoma, ne per viena nakti oda pagrazes, bet po pusmecio jau galejau pasiziureti i veidrodi be liudesio smile.gif Si krema man rekomendavo kosmetologe is klinikos, kurioje green peel atlieka, matau klausiat apie procedura. Pas ja lankausi.
Green peel sake atlieka randeliams po spuogu naikinti, bet kol yra spuogu, nezinau, ar atlieka ta procedura. Kosmetologe minejo, kad veiksminga, bet pati negalejau bandyt, oda labai plona unsure.gif bet kokiu atveju, tikrai jus pakonsultuos, pasakys, ar galima daryt, ar ko kito reik imtis. Spuogams naikinti efektyvios LED lempos proceduros thumbup.gif Zinoma, kiekvienam individualiai. Cia mano isbandyti metodai, kai jau norejosi nuleisti rankas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 05 27, 13:42)
Sraigiu krema naudoju jau ilgokai, virs metu. Tik ne toki, apie koki klause forumiete. Rezultatai tikrai yra, pirmieji pasimato uz keliu savaiciu. Ji naudoju kaip drekinanti krema, kitu jokiu nesitepu, turiu dar BB krema. Turejau daug raudonu demeliu po spuogu, veido spalva nelygi buvo, smulkiu nelygumu buvo. Net po pudra matydavosi. Tai va, dabar jau galiu iseit i gatve be pudros smile.gif zinoma, ne per viena nakti oda pagrazes, bet po pusmecio jau galejau pasiziureti i veidrodi be liudesio smile.gif Si krema man rekomendavo kosmetologe is klinikos, kurioje green peel atlieka, matau klausiat apie procedura. Pas ja lankausi.
Green peel sake atlieka randeliams po spuogu naikinti, bet kol yra spuogu, nezinau, ar atlieka ta procedura. Kosmetologe minejo, kad veiksminga, bet pati negalejau bandyt, oda labai plona  unsure.gif bet kokiu atveju, tikrai jus pakonsultuos, pasakys, ar galima daryt, ar ko kito reik imtis. Spuogams naikinti efektyvios LED lempos proceduros  thumbup.gif Zinoma, kiekvienam individualiai. Cia mano isbandyti metodai, kai jau norejosi nuleisti rankas  ax.gif

gal galėtumėt parašyti to kremo pavadinimą, ir iškur jį perkat? ax.gif galit į až brūkštelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 27, 14:43)
gal galėtumėt parašyti to kremo pavadinimą, ir iškur jį perkat?  ax.gif    galit į až brūkštelt  4u.gif

Maane irgi domina prasau konkreciau apie si krema, kaip atrodo pakuote galkoki internetini psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2012 04 20, 20:32)

oj man dermatologė net neužsiminė apie antibiotikus, o duacu kolkas labai patenkinta, nors tik du kartus tepiau o jau pagražėjo vaizdas smile.gif bet tik užsitepu jo vakare, o po kokio pusvalandžio veidas toks kaip nudžiuvęs būna, sausas sausas.. nė pėdsako to kremo, taip ir turi būti? g.gif

Duac - antibiotikas 4u.gif Problema ta, kad kol tepsi bus gerai, bet kai nustosi po poros savaiciu vel pasibers spuogai verysad.gif 1.5 metu juo tepu ir daugiau nebetepsiu, nes problema niekur nedingo verysad.gif skaitau temele ir ieskau kitu budu.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 28, 14:25)
Duac - antibiotikas  4u.gif Problema ta, kad kol tepsi bus gerai, bet kai nustosi po poros savaiciu vel pasibers spuogai  verysad.gif 1.5 metu juo tepu ir daugiau nebetepsiu, nes problema niekur nedingo  verysad.gif skaitau temele ir ieskau kitu budu.

Man Duac nepadejo. Tik isdegindavo oda, iki zaizdu, perstedavo baisiausiai. Nors tepiau tik ant spuogeliu, ne kasdiena, daug drekinau oda. Nepadejo nei Duac, nei Skinoren, nei Differin. Ieskau irgi kitu butu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 26, 20:11)
Skaiciau foruma, labai daug geru atsiliepimu girdejau apie Rasos serija probleminei odai. Nusipirkau viska, ir prausikli, ir tonika ir krema ir geli nuo spuogu, kadangi dideles nuolaidos dabar viskam. Jau ismeginau prausikli - odos netempe, nedirgino. Bet vat tonikas... Tepiau visa veida nepagalvojus, tokiais plemais ismete, taip degino viska... Bet po kokio pusvalandzio nurimo. Dar tepsiu geli nuo spuogu. Ziuresim, kokie bus rezultatai. Tikiuosi, kad cia kai yra rugsciu, tai man isbalins demeles, nes zandai as net nezinau nuo ko, bet tragiskai raudoni... :/

būtinai parašyk atsiliepimą po kelių sav naudojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 05 29, 14:16)
būtinai parašyk atsiliepimą po kelių sav naudojimo  4u.gif

Butinai parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Kurios priemones geresnes, veiksmingesnes Paula's choice ar Dermalogica? Gal atsiras bandziusiu ir tas, ir tas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 12 birželio 2012 - 21:03
pries kokia 10metu budama paaugle turejau labai daug spuogu per kokius metus darant veido valymus su rugstimi ir naudodama akne PB5 susitvarkiau oda,kartais ir dabar islenda pora spuogu taciau nebe taip.taciau ir siuo metu kas 5-6men vis dar darausi veido valyma biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tikiu, kad visoms sekasi vienaip ar kitaip su problema kovoti.

Norėjau išreikšti vieną pastebėjimą. Teko man nuo balandžio galo pavartoti papildus akims, o nuo gegužės pabaigos vaistus nuo anginos, kurių kursą baigiau prieš savaitę. Pastebėjau, kad abiem laikotarpiais bėrė mane, ypač antruoju. Kadangi buvau atradus sau tinkamas odos priežiūros priemones ir nuo kovo pradžios iki gegužės oda buvo švari, nebuvo išdygęs nei vienas spuogas, tai kai ėmė berti praėjus papildus, ėmiau ieškoti priežasties. Bet po to dar prisidėjo vaistai nuo anginos. Tai atsikeldavau kiekvieną rytą, ir žiūriu, kad kokie 4 nauji išdygę. Bet dabar jau savaitę viskas nutraukta, nauji neatsiranda, tik senus reikia baigti užgydyti. Nemanau, kad čia sutapimas, nes daugiau niekas be to mano gyvensenoje per tą laiką nepasikeitė. Nors odos bėrimai nenurodyti ir kaip šalutiniai poveikiai. Tad pergalvokit, merginos, gal ir jūs dar vartojat kokius nors vaistus, papildus ar net vitaminus paūmėjimo laikotarpiais. Jie irgi gali būti bėrimų priežastis.
Atsakyti
galiu patarti kas man padejo. kuo maziau chemijos. turejau spuogu, ju nebuvo labai daug, bet periodiskai vis islysdavo. veido valymui pradejau naudoti muila su 7% aha rugstim (veido pylingas su muilo puta), pakaitom su naturaliu pylingu (ESTHEBIO firmos, skirtas jautriai ). po proceduros lengva drekinama krema arba rykliu alieju ( tepu kelis lasiukus ant dregnos odos). viska naudoju japonu gamybos.

tie spuogai kur buvo, labai greit pranyko, o nauju neatsiranda (net pries menesines, nors anksciau tai berdavo)
priemones kurias naudoju veido sveitimui:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 14 birželio 2012 - 14:11