Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Swychek @ 2012 05 20, 15:57)
O gal zinot, kaip greiciau jas panaikinti? Tas demeles? Ka naudojat? Nes mano zandai tai visi nusedi demeliu, nors tu spuogu ir neturiu tiek, kiek tu demeliu...
O del demeliu atsiradimo del spaudymo tai ne visai sutinku, nes as kad ir nespaudau spuogu, bet vis tiek lieka ilgam jos sad.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 05 20, 17:16)
o man atvirkščiai, greičiau pradingsta, įdegus mažiau matos

Nežinau, pačiai jų daug, su laiku mažėja jos man, šiuo metu nieko tam nenaudoju..

Tai taip, įdegus tikrai mažiau matosi. Bet aš pvz. sunkiai įdegu, tai ryškesni randeliai palieka, pabuvus saulėje be apsaugos. Skaičiau, kad saulė dirgina randelius ir taip neleidžia jiems greičiau gyti, bet kiekvienam gal individauliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 20 gegužės 2012 - 15:49
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 20, 11:12)

Man irgi kremai nuo saulės labai kelia. Dar neradau porų nekemšančio. Iki valandos buvimo aš net ir nesitepčiau, bet kartais kokioj iškyloj gamtoj visą dieną ant saulės prabūnama... Tada tai jau naudoju, o ką darysi g.gif Beje, iki 6 SPF turi sviestmedžių aliejus. Galima juo veidą patept, jei visa kita kemša. Man nuo jo tai nieko nesidaro.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 20, 22:48)
Man irgi kremai nuo saulės labai kelia. Dar neradau porų nekemšančio. Iki valandos buvimo aš net ir nesitepčiau, bet kartais kokioj iškyloj gamtoj visą dieną ant saulės prabūnama... Tada tai jau naudoju, o ką darysi g.gif Beje, iki 6 SPF turi sviestmedžių aliejus. Galima juo veidą patept, jei visa kita kemša. Man nuo jo tai nieko nesidaro.

Demeles man kosmetologe naikino haliurono rugsties, vit c sraigiu kaukemis ir LED lempa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 20, 22:48)

kas iš to SPF6...Veikimo laikas labai trumpas, tai kaip ir nieko netepta.

"Veikimo laikas

Apsauginio kremo veikimo laiką nurodo SPF. Kuo SPF mažesnis, tuo dažniau jį reikia tepti.

Fizinių apsauginiams kremų SPF nurodo veikimo laiką (T) ir yra apskaičiuojamas pagal formulę:
T = (SPF X 10 min.) Pvz. Jei SPF 15, galima saugiai degintis apie 150 min.

Cheminių apsauginių kremų SPF nurodo ne tik veikimo laiką bet ir UV spindulių sugėrimo procentą: pvz., kai SPF=15, sugeriama >92% UV-B spindulių. Tačiau patepus odą šiais kremais reiktų palaukti, kol jis pradės veikti, todėl realus jų veikimo laikas yra pusvalandžiu trumpesnis:
T = (SPF X 10 min.) – 30 min. Pvz. Jei SPF 15, galima saugiai degintis apie 120 min."
info iš čia
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 20, 21:48)

Man irgi praktiskai visi kremai su spf kemsa poras, bet atradau Eurovaistineje si italu firmos kremuka su SPF30. Labai patenkinka, jokios riebios ar baltos pleves, puikiai dengiasi makiazas, suteikia veidui matiskumo.
user posted image
Atsakyti
Gal siaulietes nores isbandyti:
https://beta.lt/siau...tyle-siauliuose
Idomu,ar veiksminga? ax.gif pati niekaip neapsisprendziu bandyti ar ne blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ieskau temos apie randu naikinima lazeriu (po spuogu) arba gal kas kitaip issinaikino ? Ar cia pataikiau ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Artėjant vasarai užpuolė ''tinkamiausia'' bėda doh.gif Jau mėnesį laiko laaaabai beria nugarą... Nesuprantu nuo ko ir kaip, bet gal galėtumėt kažką rekomenduoti??? 4u.gif Visada turėjau spuogelių tiek ant veido, tiek ant nugaros, bet smulkių, užpuolančių karts nuo karto. O dabar katastrofa su nugara, net neįsivaizduoju ko griebtis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 26 gegužės 2012 - 00:11
QUOTE(Avocado @ 2012 05 26, 01:10)
Sveikos merginos,

Artėjant vasarai užpuolė ''tinkamiausia'' bėda doh.gif Jau mėnesį laiko laaaabai beria nugarą... Nesuprantu nuo ko ir kaip, bet gal galėtumėt kažką rekomenduoti??? 4u.gif Visada turėjau spuogelių tiek ant veido, tiek ant nugaros, bet smulkių, užpuolančių karts nuo karto. O dabar katastrofa su nugara, net neįsivaizduoju ko griebtis unsure.gif

http://www.supermama...?...6751&st=312 mirksiukas.gif
Atsakyti
sudomino anksčiau minėtas kremas su sraigiu sekretu, tik kažin kokio rezultato galima tikėtis, gal yra naudojusių ilgesnį laiką? įdomu ar pastebimai sumažina randelius ar visgi čia eilinis pinigų metimas į balą.. doh.gif
svarstau apie green peel žolinį veido šveitimą, bet irgi baisu, kad nebūtų bereikalingas pinigų mėtymas, visgi kurso kaina apie 1200lt.. doh.gif bet jei tikrai galimi akivaizdūs rezultatai, tuomet ryžčiausi ir tiek pinigėlių paaukoti..
http://www.schrammek.../greenpeelr.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 26 gegužės 2012 - 15:49
Skaiciau foruma, labai daug geru atsiliepimu girdejau apie Rasos serija probleminei odai. Nusipirkau viska, ir prausikli, ir tonika ir krema ir geli nuo spuogu, kadangi dideles nuolaidos dabar viskam. Jau ismeginau prausikli - odos netempe, nedirgino. Bet vat tonikas... Tepiau visa veida nepagalvojus, tokiais plemais ismete, taip degino viska... Bet po kokio pusvalandzio nurimo. Dar tepsiu geli nuo spuogu. Ziuresim, kokie bus rezultatai. Tikiuosi, kad cia kai yra rugsciu, tai man isbalins demeles, nes zandai as net nezinau nuo ko, bet tragiskai raudoni... :/
Atsakyti
Sveikutes,mane ir ta pati problemele,kamuoja ne tik spuogai ir dar giluminiai verysad.gif ko tik neisbandziau,slaviau viska nuo parduotuviu lentynu,ir vaistiniu preparatus,ir sustosiau ties neutrogena kosmetika,spuogelius isnaikina puikiai ir dar drekinamieji,neuzkimsantys poru,bet va vis tuos giluminius nepanikina,tai nusipirkau specialius vitaminus is b grupes,PANTOTHENIC ACID,is naturalaus papildo,100 dienu,nu vartoju pastebejau randai susitrauke,beveik nesimato,tik labai isiziurejus pasimato,bet tie giluminai doh.gif dar nepagerejo,atrodo norisi su visa oda juos isplesti.O gal kas galite patarti nuo giluminiu spuogeliu? ka nors,labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti