Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 18, 12:51)
0  jeigu prisigaudyt sraigiu, islupti is kiautu,susmulkint ir pasidaryti kauke?  g.gif
Sezonas kaip tik thumbup.gif
lotuliukas.gif

geriau jas pamarinuoti ir pakepti ant sviesto, su grietinėlės padažu ir česnakiukais wub.gif
Atsakyti
Sraigiu lupti is kiautu tikrai nereikia, uzteks, kad pasliauzios ant veido biggrin.gif nes visi gerieji elementai yra ju paliekamose gleivese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 05 19, 18:08)
Sraigiu lupti is kiautu tikrai nereikia, uzteks, kad pasliauzios ant veido  biggrin.gif  nes visi gerieji elementai yra ju paliekamose gleivese  ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif va kaip pasirodo viskas lengvai išsprendžiama drinks_cheers.gif kaži ką vyras pamanytų pamatęs, kad jo moteraitė tokia "kauke" savo veidą gražina?... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o ar tiesa, kad raudonos demeles po spuogu atsiranda del to, kad nenaudojamas kremas su spf?
Atsakyti
nesąmonė biggrin.gif nesu naudojus kremo su SPF vis tiek dėmės po spuogų yra. O kaip žiemą? SPF kaip ir nereik, ar žieminės spuogų dėmės mažiau matomos?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 20, 11:57)
nesąmonė biggrin.gif nesu naudojus kremo su SPF  vis tiek dėmės po spuogų yra. O kaip žiemą? SPF kaip ir nereik, ar žieminės spuogų dėmės mažiau matomos?

Ziema juk irgi saule pavojinga. Priemones su spf reikia naudoti visus metus. Nes spinduliai pavojingi saules pereina ir per debesis. Bent jau as taip girdejau g.gif Ir kiek teko skaitinetis, dometis, tai nemazai kas taip teigia g.gif Tai ir galvoju, kiek cia tos tiesos. O Jus gal kai nenaudojate, tai del to ir yra toks demes? g.gif Nes as pastebejau, kad anksciau pas mane demiu budavo zymiai maziau. O tada naudojau pudras arba kremus su apsaugom. Dabar taip nutiko, kad atradau pudryte gera, bet ji neturi spf. Kremukai irgi. Ir dabar vos tik spuogas ir is karto bac - deme. Gal tik sutapimas cia g.gif
Atsakyti
pigmentinės dėmės gali nuo saulės atsirast, bet jos pigmentinės, ne nuo spuogų.

žinau, kad reikia kremus su SPF, bet nenaudoju. Kas iš to, vis tiek į solį kartais einu ir vasara visai nenoriu nuo saulės slėptis. SPF neveikia visą dieną. O kremai man netinka, nes spuogus kelia, ypač su SPF
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 20, 12:12)
pigmentinės dėmės gali nuo saulės atsirast, bet jos pigmentinės, ne nuo spuogų.

žinau, kad reikia kremus su SPF, bet nenaudoju. Kas iš to, vis tiek į solį kartais einu ir vasara visai nenoriu nuo saulės slėptis. SPF neveikia visą dieną. O kremai man netinka, nes spuogus kelia, ypač su SPF

Na matyt tie, kurie rase tada i pievas nukliedejo mirksiukas.gif Nes del pigmentiniu demiu tai sutinku, bet del raudonu demeliu tai man irgi kazkaip nelabai jau ir tiketina ...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 20, 09:57)
nesąmonė biggrin.gif nesu naudojus kremo su SPF  vis tiek dėmės po spuogų yra. O kaip žiemą? SPF kaip ir nereik, ar žieminės spuogų dėmės mažiau matomos?

SPF labiausiai reikia butent vasario menesi, kai saules spinduliai atsispindi nuo sniego, tai yra pavojingiausia.

Gal kas bande LMS Spotlights?
http://www.lmsspotli...otlights-video/
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 20, 11:15)
Merginos, o ar tiesa, kad raudonos demeles po spuogu atsiranda del to, kad nenaudojamas kremas su spf?

Jau esančios dėmelės blogiau gyja ir net paryškėja, jei nenaudojama apsauga, tą ne vieną kartą esu skaičiusi, bet kad imtų ir atsirastų dėmelės, nes nenaudoji apsaugos - kažin. Man dermatologė aiškino, kad dėmelės atsiranda dėl spuogų spaudinėjimo (netaisyklingo turbūt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 20 gegužės 2012 - 13:42
O gal zinot, kaip greiciau jas panaikinti? Tas demeles? Ka naudojat? Nes mano zandai tai visi nusedi demeliu, nors tu spuogu ir neturiu tiek, kiek tu demeliu...
O del demeliu atsiradimo del spaudymo tai ne visai sutinku, nes as kad ir nespaudau spuogu, bet vis tiek lieka ilgam jos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 20, 14:41)
Jau esančios dėmelės blogiau gyja ir net paryškėja, jei nenaudojama apsauga, tą ne vieną kartą esu skaičiusi,

o man atvirkščiai, greičiau pradingsta, įdegus mažiau matos
Atsakyti