Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(shineida @ 2012 04 19, 08:38)
Vakar buvau pas dermatologę, tai išrašė duac tepaliuką bei pasiųlė anefug pudrytę, kad pamaskuot spuogelius, na reiks bandyt ir tikėtis stebuklo smile.gif  dermatologė prie duac'o būtinai rekomendavo Physiogelio valiklį, kad padrėkintu, nes nuo duac gali susausėti tik galvoju ar tikrai verta jį pirkti, ar čia tik prakišt nori kaip papildomą produktą g.gif kaip jūs prie duaco, ar naudojot kokį valiklį?

as naudoju papildomai biodermos drekinanti kremuka riebiai odai, ten jis specialiai skirtas po gydymo, kad atstatytu dregme, siaip nieko jis toks, tik man stiprokai riebina, tai nakciai tik tepuosi, o pats duac'as tai nepasakyciau, kad super sausintu, nors tepu visa veida, nes situacija pas mane tragiska su spuogais doh.gif
Atsakyti
buvau pradejusi panikuoti, nes iki 22gimtadienio spuogu neturejau..tik keleta pries pat mm atsirasdavo. po 22gimtadienio pradejo ju atsirasti ant kaktos prie plauku, panosej ir ant smakto doh.gif nebuvo ju baisiai daug, bet kadangi pries tai visai neturejau tai man ir tie keli atrode tragedija. puoliau pirkti priemoniu, kas diena tepliotis. jau daugiau nei savaite nieko netepu, nespaudau ju ir beveik visi spuogai isnyko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 04 16, 20:48)
Merginos gal zinot ar sieros suplaktine parduoda be recepto? Isdygo 2 bjaurybes spuogai, o iki ketvirtadienio turi ju nelikt  verysad.gif

Kazkur skaiciau kad mieles su cukriuku reik issukti ir patepti spuogiukus jie greitai isnyksta, per para berods
g.gif
Papildyta:
Nu Skin kremuku serija nuo spuogu, brangoka bet laaabai efektyvi. Ten ieina prausiklis, dieninis, naktinis kremas ir giliai valantis tonikas. Dar yra toks kremukas nuo spuogu. Dukra jau pradejo brendimo "grozis" pult tai pirksiu, papasakot galesiu apie rezultatus. Seip ir paciai jau ne ...niolika bet vis dar "brestu" biggrin.gif laikas nuo laiko, tai nepamaisys ir man tas kremukas. Ir aplamai veido oda puoseleja sios kompanijos produktai, turejau ziaurei issipletusiais poras ir randu po vejaraupiu tai dabar ta problema baigia isnykti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Federico: 19 balandžio 2012 - 12:02
QUOTE(Eriberta @ 2012 04 17, 16:35)
pas mane ant smakro N spuogiukų, tokių sunkiai spaudžiamų, taip perbrauki net šiurkštu.. gal žinote kokių priemonių nuo jų ieškoti? Nes spuogams pūlingiems turiu neblogų, o tiems bjaurybėms - nulis schmoll.gif

Pas ginekologe buvote ? Nes spuogai ant smakro dazniausiai "pranesa" apie ginekologines lgas.
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2012 04 07, 18:05)
o hidroliatu pasirinkau lakisiu zole. uzsiplikau stipresne ipilu i bteliuka su purkstuku ir purskinejuosi smile.gif

Ir ka priduoda tas purskinejimas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2012 04 19, 09:38)
(...) dermatologė prie duac'o būtinai rekomendavo Physiogelio valiklį, kad padrėkintu, nes nuo duac gali susausėti tik galvoju ar tikrai verta jį pirkti, ar čia tik prakišt nori kaip papildomą produktą g.gif

Mano jautriai odai dermatologė irgi rekomendavo Physiogel valomąjį veido gelį "Dermo Nettoyant" (tik nežinau, ar apie tą patį kalbame), tačiau man jis nelabai... Nors ir be muilo, ir be alkoholio, tačiau atrodo, kad vis tiek lyg sausina odą (kad nedrėkina tai tikrai) ir šiaip taip nesmagiai, sausai nuvalo.
Atsakyti
QUOTE(Eriberta @ 2012 04 17, 04:35)
pas mane ant smakro N spuogiukų, tokių sunkiai spaudžiamų, taip perbrauki net šiurkštu.. gal žinote kokių priemonių nuo jų ieškoti? Nes spuogams pūlingiems turiu neblogų, o tiems bjaurybėms - nulis schmoll.gif

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 19, 00:09)
Pas ginekologe buvote ? Nes spuogai ant smakro dazniausiai "pranesa" apie ginekologines lgas.

Pas mane pagrindine problema ir buvo - spuogai ant smakro. Viena nuolat keisdavo kitas. Visada skausmingi, giluminiai..po to pulingi. Likdavo baisus randai, niekuo neuzmaskuosi. Pradejau dometis kodel jie butent ant smakro - internete bei literaturoje radau dvi priezastis - hormoninis disbalansas, arba uzterstas zarnynas. Taigi emiausi plano - hormonus sureguliuoti bandziau pradedama gerti Nakvisu alieju - reguliariai, kasryt 1000mg kapsule. Taip jau apie metus (po triju menesiu darau apie menesio pertrauka), be kitu pliusu - spuogai nuo smakro pradejo nykti. Tuo paciu metu "uzsiemiau" ir zarnyno svarinimu - dabar jau metus neisivaizduoju ryto pradzios be dideles stiklines vandens su citrinu sultimis pries pusrycius. Taip pat daznai itraukiu i meniu koses, odos groziui ypac tinka avizu. Iberus sauja dziovintu slyvu, sauksta kvieciu selenu - prasom jums efektyvus zarnyno "valytuvas".
Nepatingejau pasikapstyti po nuotraukas, dedu viena pries metus ir dabar... Spreskite pacios. O as savo ruoztu galiu pasakyt, kad nieko ypatingo nesiemiau - hormonu negeriau, brangiu kremu nepirkau, pas kosmetologe nejau. Ant smakro spuogai nebedygsta visiskai. rolleyes.gif
PRIES:
user posted image
PO: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 19 balandžio 2012 - 17:18
QUOTE(shineida @ 2012 04 19, 07:38)
Vakar buvau pas dermatologę, tai išrašė duac tepaliuką bei pasiųlė anefug pudrytę, kad pamaskuot spuogelius, na reiks bandyt ir tikėtis stebuklo smile.gif  dermatologė prie duac'o būtinai rekomendavo Physiogelio valiklį, kad padrėkintu, nes nuo duac gali susausėti tik galvoju ar tikrai verta jį pirkti, ar čia tik prakišt nori kaip papildomą produktą g.gif kaip jūs prie duaco, ar naudojot kokį valiklį?

Arba lanketes toje pacioje klinikoje arba duac tapo populiarus smile.gif man jo taip pat israse, o kartu ir geriamu antibiotiku (Doksiciklino). Merginos ar vartojote antibiotikus butent nuo spuogu? Ar pagerejo kam? Nes mane atbaido tokia mintis, gal reikes pas kita dermatologa nueiti dar...
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2012 04 19, 22:11)
Arba lanketes toje pacioje klinikoje arba duac tapo populiarus smile.gif man jo taip pat israse, o kartu ir geriamu antibiotiku (Doksiciklino). Merginos ar vartojote antibiotikus butent nuo spuogu? Ar pagerejo kam? Nes mane atbaido tokia mintis, gal reikes pas kita dermatologa nueiti dar...

pries tris metus vartojau antibiotikus kiek pamenu kazkoks pagerejimas buvo, bet va pastojau ir ne tik veidas, bet ir nugara ir rankos spuogais nusetos buvo, pagimdzius nugara lyg ir apsitvarke, bet veidas ir toliau tragedija ir baisiausia, kad nieko neina daryt kol maitinu doh.gif o del spuogu nutraukt maitinima kazkaip nei sis nei tas schmoll.gif tai tenkinuosi duac siuo metu, pries tai skinoren ir diferin naudojau..
o siaip tai pas penkis skirtingus dermatologus lankiausi visi siulo arba antibiotikus arba kontraceptines ir aisku prisitaikyt kremus ir prausiklius reikia..
Atsakyti
Antibiotikai padeda,kol geri.Paskui po kokiu 2 sav.nustojus gerti,vel jie grizta:)O i mano veida sugrizo spuogai,kai baigiau maitinti..daugyn,daugyn..
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 19, 18:10)

pas jus ant smakro, o pas mane ant kaktos panasus o gal net tokie pat buvo, ir like dar randeliai, matos kur buvo ir kokio dydzio ir nezinau kaip juos ir panaikint cool.gif
Atsakyti
Slenkanciu plauku temoje kaiptik apie cinka rasiau, tai rekomenduoju ir si straipsneli - http://www.maistassp....lt/lt?cid=7496 - as cinka geriu pastoviai, na kartu su Nakvisom, gali buti, kad prie odos susitvarkymo prisidejo ir jis.
Atsakyti