Dovanoju fiksuojamas kelnaites Tena M dydis 5vnt.
Ir 8vnt vienkartiniu prilaikanciu kelnaiciu L/XL dydis.
Vilniuje dovanoju maišelį besilaukiančios rūbų L-XL dydžio, yra 3 kelnės(klasikinės juodos, džinsai), sijonas, suknytės kelios, šortai, palaidinė trumpom rankovėm puošni. Reikėtų išsiplauti (maišiuke pragulėjo kažkiek laiko).Rūbeliai ne pirmos jaunystės, bet nešioti tinkami Atsiimti prie Kalvarijų turgaus.
Dovanoju naudotus AVENT buteliukus. Šiauliai
Dovanoju dzinsus ir kelnes L dydzio, devetos, bet gal dar kam tiks. Vilnius http://www.musumazyl...9-dovanoju?ch=u
QUOTE(Karolinajaneckiene @ 2013 12 07, 14:52)
sveiki esu panele is kauno laukiuosi esu vienisa busima mamyte mokausi da mokykloje 12 klaseje pinigeliu nera tevu jau neturiu kas padetu verciuosi viena, ieskau kas padetu, buciau lb dekinga
laba, Karolina,
keista kaip kampanija vystai
Juk dovanojau 2 maisus drabuziu, su pristatymu i namus Domeikavoje...nes tokia vargsyte esi... ai ai ai..
Vyras 2 kartus vaziavo i ta puse, skambino gal 10 kartu, bet tu nesiteikei net ragelio pakelti...
Tikrai tau reikia pagalbos?
Skelbiesi visur ir ka medzioji?
Pritariu Taki - dovanoju rūbelius leliukui kauno sandėliuke,užsisakė per až ,ir...dingo.Keista moterėlė,nesupratau aš jos Jei kas nutiko galima parašyti,bet jei ir pristatymas netinka,tai kam rašinėt išvis tokia tema,yra mamyčių kurioms tikrai reikia dovanojamų rūbelių o tokios tik gaišina visus
ir šiaip,skelbiasi per eilę portalų,ne tik supermama.lt ir visur tas pats tekstas
ir šiaip,skelbiasi per eilę portalų,ne tik supermama.lt ir visur tas pats tekstas
QUOTE(Giedruma @ 2013 12 07, 18:02)
Pritariu Taki - dovanoju rūbelius leliukui kauno sandėliuke,užsisakė per až ,ir...dingo.Keista moterėlė,nesupratau aš jos Jei kas nutiko galima parašyti,bet jei ir pristatymas netinka,tai kam rašinėt išvis tokia tema,yra mamyčių kurioms tikrai reikia dovanojamų rūbelių o tokios tik gaišina visus
Nes nori pinigeliu, o ne drabuzeliu!
QUOTE(salve regina @ 2013 12 03, 13:43)
našlei,kurią šefuojame( kurčnebylei)ieškomi kas iš daiktų,rūbų-šiltesnės kokios kelnės;tunika- sarafanas ant kelnių,koks golfiukas.Spalva- nebūtinai gedulinė, nešioja gedulą širdyje.Ūgis moters 161 cm,laukiasi šiuo metu 6 su puse mėn.Ir šiaip ne iš smulkiųjų.į AZ.
Rūbukus našlei jau surinkome,ieškau šiuo metu jai įklotėlių po gimdymo ,gal kam atlikę.sms 867148970.
Dovanoju 5 vnt kelnių nėščiosioms, tinkamos vaikščioti daugiau po namus, dėvėtos. Yra džinsai, vienos vasarinės kelnės, vienos daugiau klasikinio tipo ir 2 daugiau sportinio stiliau kelnytės. Dydis 36-38, mano ūgis 164 cm,tiktų 164-168 cm, tik džinsai šiek tiek didesnio dydžio ir platesni. Vilnius, nesiunčiu.