Dovanoju devetas Dekon`s kelnias busimai mamytei, bukle labai gera. Ne plonytes, tinkamos kaip tik ziemai. Dydis L. Visas ilgis 103 cm, vidine siule 79 cm.
http://public.fotki..../rubai/001.html
Uz pakeli hugies slapiu serveteliu vaikui, dovanoju rubeliu nuo 0 iki 6 men. Kai kurie labai geros bukles kai kurie tinkami tik namie.
Kiti rubeliai cia http://public.fotki....iiiii/rubeliai/
Kiti rubeliai cia http://public.fotki....iiiii/rubeliai/
QUOTE(kety.r @ 2013 01 16, 16:11)
Dovanoju 3 liemeneles maitinanciai.dvi kuno spalvos, viena juoda.
daug nesiotos ir skalbtos, bet gal kam reikia.
medvilne 38/85 E
Kaune prie pc Savas, nesiunciu. i az
daug nesiotos ir skalbtos, bet gal kam reikia.
medvilne 38/85 E
Kaune prie pc Savas, nesiunciu. i az
dar turiu. neikam nereikia?
QUOTE(Lenastar17 @ 2013 01 06, 18:50)
Geras, tikrai niekam nereikia?
Turiu dar folinės rūgš. 800 mg 20 tab, galiuojimas geras. Galiu atiduoti
[quote=Lenastar17,2012 12 14, 20:59]
Uploaded with ImageShack.us
Specialia bliuskutė neštukei, M dydis.
Papildyta:
Miegmaisiukas padovanotas, o bliuskute dar yra.
Specialia bliuskutė neštukei, M dydis.
Papildyta:
Miegmaisiukas padovanotas, o bliuskute dar yra.
Gal kas dovanojate ar nebrangiai parduotumet pientrauki?
padovanočiau tuniką ir HM megztuką. Daiktai Kauno raj. aš esu ~16 UK dydį. man tiko
HM mama megztukui reiktų susisiūti sagas (pamečiau visas tris ). Dydis L
Tunika su vilna. šiaip nėra spec. skirta nėštukėm, bet aš ją pirkau kai buvau nėščia
HM mama megztukui reiktų susisiūti sagas (pamečiau visas tris ). Dydis L
Tunika su vilna. šiaip nėra spec. skirta nėštukėm, bet aš ją pirkau kai buvau nėščia
Atiduodu už didelį Milka šokoladą Pakelyje 36vnt, sunaudoti gal 2-3vnt. Nesiunčiu, Kaunas
Dovanoju visas
1. Nėščios moters vadovas
Aprašymas: Knygoje gausu informacijos apie gydytojo pasirinkimą, vaisiau būklės ištyrimą, mankštą, gimdymo būdą, cezario pjūvį, apie antrąjį nėštumą, dvynius, lytinius santykius per nėštumą; pateikta praktiškų patarimų, kaip reaguoti į įprastiniu ir ne visai įprastinius nėštumo simptomus. Jūs nuosekliai susipažinsite su sąrėmiais, gimdymu ir priežiūra po gimdymo bei maitinimu krūtimi. Taip pat rasite tinkamiausias nėščiųjų bei maitinanęčių motinų dietas. Ir ištisą skyrių, parašytą specialiai būsimiems tėčiams.
2. Motinos ir vaiko knyga
Praktiškas vadovas tevams apie vaika nuo apvaisinimo iki 3 metu.
Turinys iš 3 stambiu daliu: neštumas ir gimdymas, kudikio priežiura, sveikatos priežiura. Iš viso yra 264psl. Knyga A4 formato. Joje patarimai kaip padeti gimdant, kaip atpažinti ir gydyti vaiku ligas ir taip pat kaip teikti pirma pagalba.
Turinys 1 prie vieno, kaip naujai išleistos: Kas viduje knygos
3. The Complete Mothercare Manual
Kaunas
bendraukim per až
QUOTE(Karinuks @ 2013 01 28, 23:15)
Dovanoju visas
Aprašymas: Knygoje gausu informacijos apie gydytojo pasirinkimą, vaisiau būklės ištyrimą, mankštą, gimdymo būdą, cezario pjūvį, apie antrąjį nėštumą, dvynius, lytinius santykius per nėštumą; pateikta praktiškų patarimų, kaip reaguoti į įprastiniu ir ne visai įprastinius nėštumo simptomus. Jūs nuosekliai susipažinsite su sąrėmiais, gimdymu ir priežiūra po gimdymo bei maitinimu krūtimi. Taip pat rasite tinkamiausias nėščiųjų bei maitinanęčių motinų dietas. Ir ištisą skyrių, parašytą specialiai būsimiems tėčiams.
Turinys iš 3 stambiu daliu: neštumas ir gimdymas, kudikio priežiura, sveikatos priežiura. Iš viso yra 264psl. Knyga A4 formato. Joje patarimai kaip padeti gimdant, kaip atpažinti ir gydyti vaiku ligas ir taip pat kaip teikti pirma pagalba.
Kaunas
bendraukim per až
Kaunas
bendraukim per až
Padovanotos