atiduodu uz skanesta dukriukui
kaunas
Dovanoju dzinsui nestukei, mano ugis 174, tai mazdaug taip ir tinka. Vienuose reiktu raistelius tik paciai itaisyt sonuose, ir dar vienus melynus plonus turiu, tik kolkas neradau nufotkint Veiksmas Vilniuje, Sauleteky. Prasom i AZ, siusti nelabai turiu galimybes.
Dydis S-M.
Taip pat dovanoju pradaryta folio rugsties dezute, galioja iki 2014 m., likutis apie 70 tableciu.
Dydis S-M.
Taip pat dovanoju pradaryta folio rugsties dezute, galioja iki 2014 m., likutis apie 70 tableciu.
Dovanoju didelį ir mažą stiklinius buteliukus (CANPOL) su mažai naudotu ir 1 nauju NUK žindukais, tik paragautus NUK ir AVENT čiulptukus 0-3 mėn.
Šiauliai, galiu siųsti.
Šiauliai, galiu siųsti.
Gal kam reikia? Uz koki sokoladuka atiduociau.
Kaunas, Senamiestis
ATiduodu. nepykit, kad i maitinanciu ir besilaukianciu tema, bet prie iprastu rubu neradau tokios temos
gal kam prireiks, nes pas mane guli tik ir vieta spintoj uzima...
S dydis, pirkau Amerikoj
labai kudai sijonukas - manau XS, be firmos,iki keliu
Sijonas M dydzio, gal buvau porakart uzsidejus.iki keliu
atlasinis sijonas iki keliu, L dydis.planavau vis nest mazint, bet tingiu
dzinsinis svarkelis-suknele, M
MEXX bliuzka ilgom rankovem S/M
ICHI sijonas iki keliu, S/M
Kaunas, Senamiestis
ATiduodu. nepykit, kad i maitinanciu ir besilaukianciu tema, bet prie iprastu rubu neradau tokios temos
gal kam prireiks, nes pas mane guli tik ir vieta spintoj uzima...
S dydis, pirkau Amerikoj
labai kudai sijonukas - manau XS, be firmos,iki keliu
Sijonas M dydzio, gal buvau porakart uzsidejus.iki keliu
atlasinis sijonas iki keliu, L dydis.planavau vis nest mazint, bet tingiu
dzinsinis svarkelis-suknele, M
MEXX bliuzka ilgom rankovem S/M
ICHI sijonas iki keliu, S/M
už šokoladą atiduodu 2 vnt nedaug naudotus conpol buteliukus, naują klizmutę ir porąsyk panaudotą mažytį rankinį pientraukiuką:
http://public.fotki....011085-jpg.html
tauragė, jei reikia, siunčiu (plius išlaidos), į až
http://public.fotki....011085-jpg.html
tauragė, jei reikia, siunčiu (plius išlaidos), į až
Dovanoju daug drabuzeliu s/m bukle tikrai gera, nors ir ne patys madingiausi, yra ir siltesniu ir keli vasariniai, tinkami ir i miesta iseit bei didele rankine, rudos spalvos, nesiota, bet bukle gera kaunas galiu siust jei apmokat