Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(sanija @ 2012 04 16, 20:57)
Aciu uz atsakyma.
Beje, mano neapmokestinama suma pasikeite nuo metu vidurio (liepos menesio), Ar tai deklaracijoje kur nors atsispindi?  Kai pasikeite,  iskarto pateikiau buhalterijai prasyma taikyti man kita neapmokestinama suma. tai ir mastau  g.gif  kaip dabar atsirado si nemenka man priklausanti susimoketi suma.... (158 Lt)

Gal buvote pasiėmusi biuletenių? Dirbate viename darbe?
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 04 16, 21:18)
Gal buvote pasiėmusi biuletenių? Dirbate viename darbe?

ne, nebuvau. Ir dirbu viename darbe.

Bet dabar aptikau, kad 17 langelyje įrašytas nulis ( 0) O pažymoje "PNPD" nurodyta suma, kurią įvedus į 17 langelį viskas išsilygina ir minuso nebelieka ( 33 langelyje atsiranda nulis, vietoj -158)

Jei dabar pateiksiu pataisyta ar dar priims? Zinoma jei cia ir buvo mano pražiūrėta klaida. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanija: 17 balandžio 2012 - 07:12
QUOTE(sanija @ 2012 04 17, 08:10)
ne, nebuvau. Ir dirbu viename darbe.

Bet dabar aptikau, kad 17 langelyje įrašytas nulis ( 0)  O pažymoje "PNPD"  nurodyta suma, kurią įvedus į 17 langelį  viskas išsilygina ir  minuso nebelieka ( 33  langelyje atsiranda nulis, vietoj -158)

Jei dabar pateiksiu pataisyta ar dar priims? Zinoma jei cia ir buvo mano pražiūrėta klaida.  g.gif

taip. senoji anuliuosis automatiskai. ir jei sita bus gera tai nieko nereikes moket. o jei negera reikes taisyt.
Atsakyti
Laba diena. Labai prašau pagalbos. Vyras paveldėjo butą ir neišlaikęs 3 metų pardavė. Kurioje deklaracijoje turiu įrašyti tą sumą. Jis buvo parduotas pigiau nei įvertintas registrų centre. Gal kas galite padėti?
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2012 04 17, 08:44)
Laba diena. Labai prašau pagalbos. Vyras paveldėjo butą ir neišlaikęs 3 metų pardavė. Kurioje deklaracijoje turiu įrašyti tą sumą. Jis buvo parduotas pigiau nei įvertintas registrų centre. Gal kas galite padėti?

deklaracijos priede T, I dalyje
Atsakyti
Kazin ar internetu galima pasiziureti deklaracijas uz 2010 metus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 04 17, 10:35)
Kazin ar internetu galima pasiziureti deklaracijas uz 2010 metus?  g.gif

galima. prisijunkite prie VMI su savo el.bankininkyste ir pamatysite
Atsakyti
Laba diena, man kazko neramu del savo deklaracijos, deklaravau 03-21 bet pinigeliu dar negavau. g.gif i el pasta negaunu pranesimu, kad neteisingai pateikta, g.gif gal zinote iki kada/per kuri laika turi pervesti pinigelius? kitiems kam deklaravau visiems pervede, o man dar ne, nors deklaravausi pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 17, 12:18)
Laba diena, man kazko neramu del savo deklaracijos, deklaravau 03-21 bet pinigeliu dar negavau.  g.gif  i el pasta negaunu pranesimu, kad neteisingai pateikta,  g.gif  gal zinote iki kada/per kuri laika turi pervesti pinigelius? kitiems kam deklaravau visiems pervede, o man dar ne, nors deklaravausi pirma  biggrin.gif

Iki liepos 31 dienos tikrai gausit biggrin.gif
Nera jokio eiliskumo... As savo ir vyro deklaracijas siunciu ta pacia diena, keliu minuciu skirtumu ir gal tik viena karta buvo, kad pervede ir vienam, ir kitam kartu. Buna ir dveju savaiciu skirtumas.
Cia su merginom kazkuriais metais (pernai gal) net kazkokius numeriukus lyginom biggrin.gif biggrin.gif Ir tai nepasitvirtino.
Atsakyti
Sveiki,
Gavau pinigus į sąskaitą, bet visai ne tiek kiek buvo deklaracijoje nurodyta, kad grąžins. Ar gali būti,kad perves pinigus per du kartus?
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2012 04 17, 11:49)
Sveiki,
Gavau pinigus į sąskaitą, bet visai ne tiek kiek buvo deklaracijoje nurodyta, kad grąžins. Ar gali būti,kad perves pinigus per du kartus?

paprastai uz vienus metus perveda visa suma is karto. greiciausiai esate uz kazka skolinga. gal uz zeme, gal uz praeitus metus...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 17, 12:03)
paprastai uz vienus metus perveda visa suma is karto. greiciausiai esate uz kazka skolinga. gal uz zeme, gal uz praeitus metus...

buvau skolinga,bet atmetus skola vistiek nesigauna ta suma. Be to kai kalbejau su vmi konsultante,ji man sake,kad deklaracijoje jau rodo kiek grazins,atskaiciavus skolas. Skambinu i vmi, nu bet ten prisiskambint be sansu....
Atsakyti