Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(dovilasas @ 2012 03 24, 10:42)
dekravau uz 2009m,o atnaujinta buwo jau 2010m,po pateiktos deklaracijos ir po pinigu grazinimo.kadangi praeitais metais neturejau ka deklaruoti,tai tik siais del idomumo prisijungiau ir pamaciau atnaujinta deklaracija

atnaujinta buvo uz kokius metus,2009 ar 2010 metus? ne kada,o uz kokius metus.
Jeigu uz 2009 metus,tai i 17 laukeli reikejo rasyti 1200,bet vyrui tada rasyti 0.Arba po 600 kiekvienam
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 24, 10:46)
atnaujinta buvo uz kokius metus,2009 ar 2010 metus? ne kada,o uz kokius metus.
Jeigu uz 2009 metus,tai i 17 laukeli reikejo rasyti 1200,bet vyrui tada rasyti 0.Arba po 600 kiekvienam

atnaujinta buwo uz 2009m,as viena auginu..
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2012 03 24, 10:55)
atnaujinta buwo uz 2009m,as viena auginu..

tai tada 1200 i 17 laukeli.Grazins skirtuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 24 kovo 2012 - 10:04
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 24, 11:02)
tai tada 1200 i 17 laukeli.

aciu
Papildyta:
bet VMI mato jie,kad mano jau buvo deklaruota uz tuos metus ir kokia suma grazinta?ar gali buti kad del to kad buvo 0 irasytas 17 laukeli atgavau tik puse sumos?cia mano paskutinis klausimelis,daugiau neikiresiu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=JOLANCIUK,2012 03 23, 22:

O vyrui nereikia deklaruoti kai dirba pagal patenta,man atrodo jis privalo deklaruoti.
[/quote]

[quote=giedre_giee,2012 03 23, 22:50]
vyras privalo deklaruot jei vykdo individualia veikla
[/quote]
jis turi individualia imone ir pateikia tik tos imones metine deklaracija, o savo asmenines pajamu dekjaracijos neteikia, kur ir isiraso duomenys uz vaikus
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2012 03 24, 10:47)
jis turi individualia imone ir pateikia tik tos imones metine deklaracija, o savo asmenines pajamu dekjaracijos neteikia, kur ir isiraso duomenys uz vaikus

IĮ savininkai turi deklaruoti pajamas. Įmonė pateikia B klasės pajamų deklaraciją, o savininkas asmeniškai - GPM ir susimoka mokesčius iš asmeninių (ne įmonės) lėšų.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 24, 13:27)
IĮ savininkai turi deklaruoti pajamas. Įmonė pateikia B klasės pajamų deklaraciją, o savininkas asmeniškai - GPM ir susimoka mokesčius iš asmeninių (ne įmonės) lėšų.

tai cia jau jo asmeninis reikalas, as tik norejau ta pasakyti, kad tik viena teikiu, bet pinigus man perveda nelaukdami jo deklaracijos, nors cia buvo uzsiminta, kad reikia butinai ir sutuoktinio
Atsakyti
Sveiki, prašau patarti dėl 17 langelio.

Dirbau vienoj darbovietėj, o lapkričio 7 perėjau į kitą.
Vaiką auginu viena. Pirmoji darbovietė taikydavo 100 pnpd,
o antroji nuo lapkričio tik 50 lt pnpd (nes nepateikiau dokumentų etc).
tai ką man rašyti į 17 tada? g.gif

Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2012 03 24, 13:51)
tai cia jau jo asmeninis reikalas, as tik norejau ta pasakyti, kad tik viena teikiu, bet pinigus man perveda nelaukdami jo deklaracijos, nors cia buvo uzsiminta, kad reikia butinai ir sutuoktinio

Tikriausiai kai mato, kad negauna vyras pajamų, tai ir nesikabina, kad viena prisitaikėt. Bet būna taip, kad prisitaiko sau visą sumą, o pas sutuoktinį jau būna kažkiek darbe pritaikyta ir 0 įrašius minusas susidarytų. Todėl ir reikalauja, kad būtų abiejų sutuoktinių. Kad kitas nedeklaruoja, dar nereiškia, kad galima sau visą PNPD sumą prisitaikyti. Galima tik tada, jei kitas negali ja pasinaudoti (nebuvo pajamų, ne visus metus dirbo ir kt.).

QUOTE(Obuoliautoja @ 2012 03 24, 15:02)
Sveiki, prašau patarti dėl 17 langelio.

Dirbau vienoj darbovietėj, o lapkričio 7 perėjau į kitą.
Vaiką auginu viena. Pirmoji darbovietė taikydavo 100 pnpd,
o antroji nuo lapkričio tik 50 lt pnpd (nes nepateikiau dokumentų etc).
tai ką man rašyti į 17 tada?  g.gif

1200 į 17 langelį (12*100).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 24 kovo 2012 - 15:09
pas mane prelininarios deklracijos uz 2011 metus dar nera,nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 24, 16:07)
Tikriausiai kai mato, kad negauna vyras pajamų, tai ir nesikabina, kad viena prisitaikėt.

dekui, tikiuosi ir siemet perves nelaukdami vyro deklaracijos
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 03 23, 16:51)
Gal galima nuoroda???
Man aktualu, MB aiskina, kad jis glai sau prisitaikyt uz skyrybini vaika, nes exe neprisitaiko, gyvena su vaiku uzsienyje. Girdejo, kaip per Labas rytas sake, kad galima  g.gif

DAr toks pamastymas: o is kur VMI ar Sodra gali zinoti, koks yra teismo sprendimas ir kam yra priskirtas vaikas? Jie tik mato kad toks vaikas yra tokiu dvieju tevu g.gif Net ir Sodros internetiniam, MB kai pilde nedarbinguma, buvo parasyta, kad jis glai imti nedarbinguma slaugai dviem vaikam - tam, kuris skyrybinis, ir tam kuris bendras su manim.
Atsakyti