Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

o gal galit pasakyt kelis metus atgal galima deklaruoti
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2012 04 09, 16:13)

5 metus
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 04 09, 16:04)
Labas mergaites,
o gal galit paaiskint kaip supildyt, kai yra deklaruojama uz priduota metala?nes jungiantis per el.bankininkyste, tai deklaracija supildyta, bet ji kazkokios isplestos formos.nelabai suprantu, kai paspaudziu sauktuka reikalauja nemazai su[ildyt, bet as tu nurodytu langeliu nerandu.

del metalo tai yra T priede jau surasyta viskas
kitus tuscius priedus reikia istrinti jei zinoma nieko papildomo nemokejote ar nepardavete
paspaudus sauktuka rodis dar kad antrame priede reikia irasyti 0 keliose vietose tad jei papildomai nieko nemokejote (uz zeme, dirbot uzsienyje ir t.t.) tad ir irasykite tuos 0
pirmame lape gali nebuti adreso tad irasykite, nesimato ar turite vaiku tad i 17 langeli neturiu ka patart irasyt, nes dar priklauso ar istekejus esate ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(JOLINTA @ 2012 04 09, 16:13)

nuo 2007 jei dirbote
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 09, 16:12)
del metalo tai yra T priede jau surasyta viskas
kitus tuscius priedus reikia istrinti jei zinoma nieko papildomo nemokejote ar nepardavete
paspaudus sauktuka rodis dar kad antrame priede reikia irasyti 0 keliose vietose tad jei papildomai nieko nemokejote (uz zeme, dirbot uzsienyje ir t.t.) tad ir irasykite tuos 0
pirmame lape gali nebuti adreso tad irasykite, nesimato ar turite vaiku tad i 17 langeli neturiu ka patart irasyt, nes dar priklauso ar istekejus esate ir t.t.

aciu, bandysiu ziureti dar karta viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 04 09, 19:50)
aciu, bandysiu ziureti dar karta viska  4u.gif

tikrai nera sunku
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas suprantate, ar aš privalau deklaruoti pajamas už 2011 m., jei 2010 dirbau pagal verslo liudijimą, bet man sumokėjo tik 2011? Gavau iš VMI priminimą deklaruoti, nes gavau pajamas pagal VL - bet juk tas VL buvo užpraeitų metų (už 2010 esu deklaravusi VL, mokesčius sumokėjusi, 0 pajamų)! Ketinau išvis nedeklaruoti, nes vis tiek beveik nieko negrąžina. Ir be to, kaskart nesuprantu, kur ten ką rašyti smile.gif net nerandu, kaip tą preliminarią atsidaryti...
Atsakyti
QUOTE(Vespa @ 2012 04 09, 19:54)
Sveikos, o gal kas suprantate, ar aš privalau deklaruoti pajamas už 2011 m., jei 2010 dirbau pagal verslo liudijimą, bet man sumokėjo tik 2011? Gavau iš VMI priminimą deklaruoti, nes gavau pajamas pagal VL - bet juk tas VL buvo užpraeitų metų (už 2010 esu deklaravusi VL, mokesčius sumokėjusi, 0 pajamų)! Ketinau išvis nedeklaruoti, nes vis tiek beveik nieko negrąžina. Ir be to, kaskart nesuprantu, kur ten ką rašyti smile.gif net nerandu, kaip tą preliminarią atsidaryti...

na pirmiausia ir atsidarykit ta preliminaria:
prisijungiat prie savo vmi;
atidarot paspaudziate paslaugos arba eds funkcijos;
kairej pusej matysite pateikti dokumenta- preliminariosios deklaracijos;
susirandate metus uz kuriuos norite deklaruot;
ir paspaudziate pildyti
stai ir atsidaro jusu preliminari drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Tik va nesuprantu, kaip man tas pajamas už 2011 deklaruoti, jei VL buvo 2010... mokesčius sumokėjau, bet ar galiu rašyt 72 LT prie įmokos, jei mokėta ne šįmet?
Atsidariau preliminarią, bet joje beveik nieko nesupildyta sad.gif

QUOTE(inesad @ 2012 04 09, 20:15)
na pirmiausia ir atsidarykit ta preliminaria:
prisijungiat prie savo vmi;
atidarot paspaudziate paslaugos arba eds funkcijos;
kairej pusej matysite pateikti dokumenta- preliminariosios deklaracijos;
susirandate metus uz kuriuos norite deklaruot;
ir paspaudziate pildyti
stai ir atsidaro jusu preliminari drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 04 09, 12:20)
As perziurejau ankstesniuose puslapiuose imesta nuoroda "Pinigu kartos" laida apie pajamų deklaravimą, ten sako, kad žmogus, dirbęs užsieny grįžęs i LT turi deklaruoti ten gautas pajamas ? ar tikrai taip ?  g.gif

turi deklaruoti is Lietuvos isvykstantys, is uzsienio grize, bei bet kokiu apmokestinamuju ar neapmokestinamuju pajamu gave nuolatiniai lietuvos gyventojai
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 09, 20:23)
turi deklaruoti is Lietuvos isvykstantys, is uzsienio grize, bei bet kokiu apmokestinamuju ar neapmokestinamuju pajamu gave nuolatiniai lietuvos gyventojai

na ka reiskia turi? kolkas tai nera privaloma iskyrus kai kuriems tam tikras pareigas uzemantiems zmonems. tik jei isivezi daugiau nei 10000lt tada privalai deklaruot, o jei tai yra tavo saskaitoj tai nelabai kas tikrina is kur gavai, bet del visa ko reikia turet kazkokius dokumentus irodancius kad tai legalus pinigai.
nebent kas keites ir as to nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 09, 19:28)
na ka reiskia turi? kolkas tai nera privaloma iskyrus kai kuriems tam tikras pareigas uzemantiems zmonems. tik jei isivezi daugiau nei 10000lt tada privalai deklaruot, o jei tai yra tavo saskaitoj tai nelabai kas tikrina is kur gavai, bet del visa ko reikia turet kazkokius dokumentus irodancius kad tai legalus pinigai.
nebent kas keites ir as to nezinau blush2.gif

turi siuo atveju reiskia, kad privalo. ir cia ne naujas dalykas doh.gif
Kas privalo deklaruoti
6 punktas, paskutiniai du kriterijai
taipogi, toks dokumentas vadinamas Gyventoju pajamu mokescio istatymu... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena

noriu konsultacijos iš žinančių kaip deklaruot ax.gif

dirbau visus metus, auginu vieną vaiką su vyru, bet prisitaikysiu sau viską už vaiką, tai įrašyti 1200?
vasarą paėmėme vartojimo kreditą ir reikėjo man apsidrausti gyvybę. Draudimo mėnesinė įmoka apie 30 Lt. Ar galima ką nors susigrąžinti iš šio gyvybės draudimo ar vartojimo kredito? Kur tai įrašoma? Labai dėkui iš karto už atsakymus 4u.gif . Labai noriu pati susipildyti deklaraciją internetu, nes iš darbo ištrūkti ir stumdytis eilėse nelabai galiu unsure.gif
Atsakyti