Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(zara** @ 2012 04 07, 08:53)
Sveikutes,prasau jusu pagalbos blush2.gif  4u.gif

Mes turime paskola nuo 2008m.ir dar nei karto nesame deklarave pajamu doh.gif nes nezinojau kad galima mokant paskola,po to truputeli susigrazinti pinigeliu ax.gif

as bandziau,tiksliau uzpildziau deklaracijaok.lt ten ivedziau vyro varda ir pavarde (nes jo vardu paskola) jo asmens koda,tel.numeri ir e./pasta. pazymejau kad deklaruoju (dabar neatsimenu ar 2010m.ar 2011m. doh.gif )
bet iki siandien jokiu ziniu,jokiu pinigeliu sugrazinimo,jokio susisiekimo su mumis.O jie nusiskaiciavo ta mokesti uz dok.sutvarkyma g.gif tai dabar nzn ar man jiems pasiskambinti ir pasiteirauti ju,mums grys kiek nors pinigeliu ar ne.Ar dar paprasciausiai per anksti g.gif forma pildziau pries gera menesi,ar net pusantro g.gif

Nu gal aiskiai parasiau blush2.gif
Aciu 4u.gif

kiek suprantu jus bandete pildyti tas formas pati o nesinaudojote preliminariomis(ten jau buna suvesti duomenys apie paskolas) tad sunku pasakyti ar teisingai viska surasete. jei tai buvo busto paskola tai vyro vardu atsidarius matysite kiek sumokejote kiekvienais metais uz ta paskola kiek gavote atlyginimo, kiek mokesciu buvo nuskaityta ir kiek jums priklauso susigrazinti. zinoma nepamirstant kad uz paskola galima susigrazinti tik tuo atveju jei tais metais vyras gavo pajamu Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 07, 09:05)
kiek suprantu jus bandete pildyti tas formas pati o nesinaudojote preliminariomis(ten jau buna suvesti duomenys apie paskolas) tad sunku pasakyti ar teisingai viska surasete. jei tai buvo busto paskola tai vyro vardu atsidarius matysite kiek sumokejote kiekvienais metais uz ta paskola kiek gavote atlyginimo, kiek mokesciu buvo nuskaityta ir kiek jums priklauso susigrazinti. zinoma nepamirstant kad uz paskola galima susigrazinti tik tuo atveju jei tais metais vyras gavo pajamu Lietuvoje.

g.gif nu mes dar tik metus tedirbam LT g.gif tai jauciu kai buvom uzsieni ir mokejom paskola,tai uz tuos metus negalim grazintis ane???
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 04 07, 09:31)
g.gif nu mes dar tik metus tedirbam LT g.gif  tai jauciu kai buvom uzsieni ir mokejom paskola,tai uz tuos metus negalim grazintis ane???

tikrai ne.
galite kaip sakote uz tuos metus kuriuos dirbote cia Lietuvoje.
beje dirbdami uzsienyje juk galejote ten grazintis permoketa suma, tik nepamenu ar visose salyse smile.gif
Atsakyti
man dabar ydomu - kovo 14 d pateikiau deklaraciją. pildžiau tiesiogiai internetu, ne pas save dokumentą (kaip seniau) ir siunčiau.
pasijungus prie sistemos, man neina peržiūrėt, nes kai žiūriu kad peržiūrėt, tai man pirmas lapas tščias ir antras... nu nerandu kur pažiūrėt saviškę...
pasukau prieš porą dienų i VMI, man paaiškino, kad be klaidų, bet dar iki galo neperžiūrėta.
dar klausimas - aš mašiną pardaviau, bet gerokai pigiau nei pirkau prieš kokius 2 metus. kažin reikėjo ją įtraukt? gi technikos amžiuj, gal jau susisiekiasu regitra? o gal kitąmet įtraukt galėsiu?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 04 07, 06:21)
tai galiu taisyti?

jei i deklaracija itrauket 2012 metais gauta suma, tuomet reiktu pataisyt, nes bet kokiu atveju reiks taisyt, nes nesutaps su duomenimis is sodros

Atsakyti
Gal kas susiduret, kaip reikia pildyti deklaracija zmogui, kuris nuo 2011 m.rugpjucio men. dirba uzsienyje ?
preliminarioje deklaracijoje tik matau, kad uz 5 men, nemoketas PSD ( matomai, kazkaip reikia uzdeklaruoti isvykima )( g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2012 04 07, 14:45)
man dabar ydomu - kovo 14 d pateikiau deklaraciją. pildžiau tiesiogiai internetu, ne pas save dokumentą (kaip seniau) ir siunčiau.
pasijungus prie sistemos, man neina peržiūrėt, nes kai žiūriu kad peržiūrėt, tai man pirmas lapas tščias ir antras... nu nerandu kur pažiūrėt saviškę...
pasukau prieš porą dienų i VMI, man paaiškino, kad be klaidų, bet dar iki galo neperžiūrėta.
dar klausimas - aš mašiną pardaviau, bet gerokai pigiau nei pirkau prieš kokius 2 metus. kažin reikėjo ją įtraukt? gi technikos amžiuj, gal jau susisiekiasu regitra? o gal kitąmet įtraukt galėsiu?

tai kuriais metais jus ta masina pardavet???
nuo 2009 m. deklaruoti automobilio pardavimo pajamas turite tais metais, kada jas gavote, be jokiu isvedziojimu: atseit nedaug, nebuvo pelno, islaikyta 3(5) metus ir t.t. ir esme ne tame susisiekia ar ne su regitra. jei gaus is regitros duomenis, kad jus pardavet, o nedeklaravot, tai gali traktuoti, kad pajamas slepiat...
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2012 04 07, 15:45)

perziureti galite EDS sistemoje nuejusi i "deklaravimo istorija" - "pateikti dokumentai".

Automobili reikia deklaruoti, jei nebuvote islaikiusi nuosavybeje 3 m.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Labai prasau pagalbos!!! Noriu uzsipildyti ir pateikti metine pajamu deklaracija ir nezinau koki NPD turiu irasyti g.gif Auginu dukryte, kuri gime 2011 m. sausio men. ir pajamas gavau tik is Sodros. Nelabai suprantu apie ta NPD, kaip ir kokia suma reikia irasyti. Siaip lyg 600 Lt. Bet nesuprantu to ar priklauso nuo to kada gimes vaikas, na koki menesi g.gif O kokia suma reikia deklaruojant rasyti vyrui? Irgi 600? Ar pavyzdziui as galiu rasyti 1200? Arba as rasyti 0, o vyras 1200? Nesuprantu tokio dalyko g.gif Ar man isvis ne 600 priklauso? Ir dar idomu ar skirtusi grazinimo suma jeigu NPD irasyciau ne toki g.gif Ar nepriimtu tokios deklaracijos?

Buciau labai labai dekinga jeigu kas nors paaiskintumete apie ta NPD kaip ten ji prisitaikyti g.gif ir kokius skaicius irasyti deklaruojant tiek man tiek vyrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguciuksss: 08 balandžio 2012 - 23:02
QUOTE(inguciuksss @ 2012 04 08, 23:58)
Sveikutes  smile.gif Labai prasau pagalbos!!! Noriu uzsipildyti ir pateikti metine pajamu deklaracija ir nezinau koki NPD turiu irasyti  g.gif Auginu dukryte, kuri gime 2011 m. sausio men. ir pajamas gavau tik is Sodros. Nelabai suprantu apie ta NPD, kaip ir kokia suma reikia irasyti. Siaip lyg 600 Lt. Bet nesuprantu to ar priklauso nuo to kada gimes vaikas, na koki menesi  g.gif  O kokia suma reikia deklaruojant rasyti vyrui? Irgi 600? Ar pavyzdziui as galiu rasyti 1200? Arba as rasyti 0, o vyras 1200? Nesuprantu tokio dalyko  g.gif Ar man isvis ne 600 priklauso? Ir dar idomu ar skirtusi grazinimo suma jeigu NPD irasyciau ne toki  g.gif Ar nepriimtu tokios deklaracijos?

Buciau labai labai dekinga jeigu kas nors paaiskintumete apie ta NPD kaip ten ji prisitaikyti  g.gif ir kokius skaicius irasyti deklaruojant tiek man tiek vyrui.

Jums priklauso 11*100=1100 jums vienai,vyrui 0,arba per puse su vyru po 550.Ja reikia irasyti i 17 laukeli.
Jei irasisit netoki PNPD,tai deklaracija tiesiog nepriims,nes bus klaida,kad neteisingas PNPD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 balandžio 2012 - 07:59
As perziurejau ankstesniuose puslapiuose imesta nuoroda "Pinigu kartos" laida apie pajamų deklaravimą, ten sako, kad žmogus, dirbęs užsieny grįžęs i LT turi deklaruoti ten gautas pajamas ? ar tikrai taip ? g.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
o gal galit paaiskint kaip supildyt, kai yra deklaruojama uz priduota metala?nes jungiantis per el.bankininkyste, tai deklaracija supildyta, bet ji kazkokios isplestos formos.nelabai suprantu, kai paspaudziu sauktuka reikalauja nemazai su[ildyt, bet as tu nurodytu langeliu nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devolesa: 09 balandžio 2012 - 15:04