Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

smile.gif+2012 04 06, 10:49-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 04 06, 10:49)
aga radau -38 yra
bet visteik 165 deklaravus atminusavus sita suma gaunasi 127 o ne 124 doh.gif

tai dar delspinigius nuskaciavo, nes laiku nebuvo sumooketa. delspinigiai po 0,03 proc uz kiekviena diena, skaiciuojami berods 200 dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 04 06, 09:52)
tai dar delspinigius nuskaciavo, nes laiku nebuvo sumooketa. delspinigiai po 0,03 proc uz kiekviena diena, skaiciuojami berods 200 dienu smile.gif

180 dienu mirksiukas.gif

Dar viena gera zinia laukiantiems: Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau — VMI) informuoja, kad šiandien mokesčių mokėtojams perveda daugiau nei 15 mln. litų gyventojų pajamų mokesčio permokų. Prieš šventes sąskaitos papilnės dar 35,5 tūkstančiams mokesčių mokėtojų.

daugiau info cia: VMI ismoka dar siek tiek pinigeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 06 balandžio 2012 - 14:26
Sveikos, na dabar tai as pasipiktinus. Gal vel kas patars. Pries tai buvau pateikus preliminaria deklaracija, bet veliau pastebejau, kad ten yra klaidu. Vakar kaip tik tai jiems pranesiau, istaisiau deklaracija ir pateikiau nauja, istaisyta. Siandien ziuriu - mano saskaita papilnejusi. Butu gerai, bet papilnejimo suma lygi tos blogosios deklaracijos sumai. Kaip ja man galejo jie pervesti, jeigu ta deklaracija pazymeta kaip neaktuali? Ko man dabar tiketis? Kad jie pagal naujaja deklaracija perves likusia suma? (pervede 165, o turejo pervest 741) nebezinau jau kaip elgtis...
Atsakyti
Šiaulių Swed'e gavau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 04 06, 16:04)
Šiaulių Swed'e gavau.  4u.gif

Yra atskira tema,kur dalinasi kas gavo,kas ne.
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2012 04 06, 16:00)
Sveikos, na dabar tai as pasipiktinus. Gal vel kas patars. Pries tai buvau pateikus preliminaria deklaracija, bet veliau pastebejau, kad ten yra klaidu. Vakar kaip tik tai jiems pranesiau, istaisiau deklaracija ir pateikiau nauja, istaisyta. Siandien ziuriu - mano saskaita papilnejusi. Butu gerai, bet papilnejimo suma lygi tos blogosios deklaracijos sumai. Kaip ja man galejo jie pervesti, jeigu ta deklaracija pazymeta kaip neaktuali? Ko man dabar tiketis? Kad jie pagal naujaja deklaracija perves likusia suma? (pervede 165, o turejo pervest 741) nebezinau jau kaip elgtis...

veliau perves skirtuma
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 06, 16:06)
Yra atskira tema,kur dalinasi kas gavo,kas ne.

Oi, atsiprašau, neapsižiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
o sakykit, gal žinot kada perveda už užpraeitus metus? na mano atveju už 2009metus? ar anksčiau ar tik liepos mėnesį? nes už 2011 jau gavau g.gif
Atsakyti
Prasidėjus deklaracijoms deklaravau vyro pajamas. Šiandie dar nėra pinigų. Ir galvoju ar tik neįvėliau klaidos dėl nedarbingumo išmokos. Nedarbingumas buvo 2011 gruodį. Prašymą išmokai gauti pateikiau prieš pat naujus. Išmoka gavo jau 2012 sausio 6d. Tai kuriais metais ją reik deklaruoti?? už 2011 ar 2012. Nes net ir dabar VMI pažymoj nėra jokių įrašų ir sodros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 06 balandžio 2012 - 18:55
QUOTE(Milera @ 2012 04 06, 16:09)
o sakykit, gal žinot kada perveda už užpraeitus metus? na mano atveju už 2009metus? ar anksčiau ar tik liepos mėnesį? nes už 2011 jau gavau g.gif

senu metu permokas turi grazinti per 90 dienu nuo deklaracijos pateikimo

QUOTE(Safyrinė @ 2012 04 06, 18:55)
Prasidėjus deklaracijoms deklaravau vyro pajamas. Šiandie dar nėra pinigų. Ir galvoju ar tik neįvėliau klaidos dėl nedarbingumo išmokos. Nedarbingumas buvo 2011 gruodį. Prašymą išmokai gauti pateikiau prieš pat naujus. Išmoka gavo jau 2012 sausio 6d. Tai kuriais metais ją reik deklaruoti?? už 2011 ar 2012. Nes net ir dabar VMI pažymoj  nėra jokių įrašų ir sodros.

pajamos fiziniams asmenims pripazistamos tuo laikotarpiu, kada yra gaunamos. vadinasi, jei gavote 2012, tai ir deklaruoti reikes prie 2012 gautu pajamu.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 06, 20:49)

pajamos fiziniams asmenims pripazistamos tuo laikotarpiu, kada yra gaunamos. vadinasi, jei gavote 2012, tai ir deklaruoti reikes prie 2012 gautu pajamu.

tai galiu taisyti?
Atsakyti
Sveikutes,prasau jusu pagalbos blush2.gif 4u.gif

Mes turime paskola nuo 2008m.ir dar nei karto nesame deklarave pajamu doh.gif nes nezinojau kad galima mokant paskola,po to truputeli susigrazinti pinigeliu ax.gif

as bandziau,tiksliau uzpildziau deklaracijaok.lt ten ivedziau vyro varda ir pavarde (nes jo vardu paskola) jo asmens koda,tel.numeri ir e./pasta. pazymejau kad deklaruoju (dabar neatsimenu ar 2010m.ar 2011m. doh.gif )
bet iki siandien jokiu ziniu,jokiu pinigeliu sugrazinimo,jokio susisiekimo su mumis.O jie nusiskaiciavo ta mokesti uz dok.sutvarkyma g.gif tai dabar nzn ar man jiems pasiskambinti ir pasiteirauti ju,mums grys kiek nors pinigeliu ar ne.Ar dar paprasciausiai per anksti g.gif forma pildziau pries gera menesi,ar net pusantro g.gif

Nu gal aiskiai parasiau blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti