Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(hollie @ 2012 04 04, 13:05)
Ar tiesa, kai moketina/grazintina suma iki 5Lt, tai nei VMI nedaro pavedimo nei paciam nereikia moket?
ACIU  4u.gif

lygtai ne 5 o 4 lt ten formoj apacioje yra parasyta
Atsakyti
As deklaravau 03.14 dar negavau, Seb bankas.
Vyras deklaravo 03.14 dar irgi negavo. Swed'as.
Atsakyti
QUOTE(zzirzilia @ 2012 04 04, 12:51)
vaikas gimes uzsienyje, grizom 2011 pradzioj, deklaruotos pajamos is uzsienio 2010 metus, vyras registruotas buvo nuo vasario darbo birzoj ir paskui pradejom dirbt, tai idomu apsimoka ka eiti deklaruoti ar ne, nes as pati tai zinau kad nieko negausiu, nes man valstybe tik 97litus mokejo

na bandyti galima visada. iveskite duomenis ir matysite kas gaunas. jei jus dirbote tai irgi bandykite pasiziuret juk niekas per galva neduos kad pasiziurejot ir nesudeklaravot
Atsakyti
Ar tiesa, kai moketina/grazintina suma iki 5Lt, tai nei VMI nedaro pavedimo nei paciam nereikia moket?
ACIU  4u.gif

Man kai iš VMI padarė pavedimą atskaičiavo 1,4lt, manau dėl to, kad iš kito banko pavedimus daro. (mano SEB)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Zitukas♥: 04 balandžio 2012 - 12:14
Aš irgi deklaravau kovo 14 dieną, bet nieko lig šiol negavau. (Seb, Vilnius). Įdomu kada darys dabar pavedimus VMI.
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2012 04 04, 12:05)
ACIU  4u.gif

4 lt

QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 04 04, 12:13)
Man kai iš VMI padarė pavedimą atskaičiavo 1,4lt, manau dėl to, kad iš kito banko pavedimus daro. (mano SEB)

tai visada nuskaiciuoja, kai gaunate pinigus i savo saskaita is kito banko
Atsakyti
ACIU  4u.gif

iki 3 lt nereikia moketi / negrazina. jei jau 4 litai tai reikia moketi/grazina
Atsakyti
QUOTE(Pooofke @ 2012 04 04, 13:09)
As deklaravau 03.14 dar negavau, Seb bankas.
Vyras deklaravo 03.14 dar irgi negavo. Swed'as.

QUOTE(Echoo @ 2012 04 04, 13:20)
Aš irgi deklaravau kovo 14 dieną, bet nieko lig šiol negavau. (Seb, Vilnius). Įdomu kada darys dabar pavedimus VMI.

Dar suprantama, kai parašo kas nors kad gavo, bet rašyti, kad negavot schmoll.gif Jei taip kiekviena negavusi doh.gif

Jau minėjo merginos, kad yra pinigų laukimo tema. Ten ir giriamasi/guodžiamasi kas gavo, kas negavo:
Mokesčių deklaravimas. Laukiami pinigai
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 04 04, 13:40)
Dar suprantama, kai parašo kas nors kad gavo, bet rašyti, kad negavot schmoll.gif Jei taip kiekviena negavusi doh.gif

ir taip kiekviena diena: dar negavau, vis dar negavau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 04, 14:47)
ir taip kiekviena diena: dar negavau, vis dar negavau....  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit pakomenuoti - preliminarioj deklaracijoj 35A langelyje buvo irasyta skaicius 8 (t.y. pagal juos tiek menesiu nedirbau ir nebuvau drausta), 44 langely yra suma 576, 46 langely -576. Kadangi tuos 8 menesius as dirbau kitoje salyje ir buvau atitinkamai deklaravusi savo gyvenamaja vieta, as nesu skolinga. Taciau, kai bandau istaisyti ir irasyti i 35A langeli nuli, 44 ir 46 (t.p.40B ir 45) langeliuose nieks nesikeicia, o ir istaisyti ju i nulius negaliu.
Noriu paklausti, tai jei 35A yra nulis, tai savaime jie matys, kad nesu skolinga ir tuose minetuose langeliuose irasytos sumos neturi reiksmes?
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2012 04 05, 10:31)
Gal galit pakomenuoti - preliminarioj deklaracijoj 35A langelyje buvo irasyta skaicius 8 (t.y. pagal juos tiek menesiu nedirbau ir nebuvau drausta), 44 langely yra suma 576, 46 langely -576. Kadangi tuos 8 menesius as dirbau kitoje salyje ir buvau atitinkamai deklaravusi savo gyvenamaja vieta, as nesu skolinga. Taciau, kai bandau istaisyti ir irasyti i 35A langeli nuli, 44 ir 46 (t.p.40B ir 45) langeliuose nieks nesikeicia, o ir istaisyti ju i nulius negaliu.
Noriu paklausti, tai jei 35A yra nulis, tai savaime jie matys, kad nesu skolinga ir tuose minetuose langeliuose irasytos sumos neturi reiksmes?

jei kiekviena menesi bent po viena diena dirbot, ir jei dirbot legaliai, turite dokumentus, irodancius, kad buvo sumoketi visi mokesciai (atitinkamos formos, algalapiai, kt.), tuomet drasiai galite rasyti 0 i 35A langeli
irasius 0 i 35A langeli ir paspaudus raudona sauktuka, turetu persiskaiciuot automatiskai ir 46 langely turetu atsirasti 0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 05 balandžio 2012 - 10:59